Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
126 berichten.
Emiel heeft geschreven op 5 maart 2023 om 16:33
Wil jij ook op een relaxte manier je rijbewijs halen? Ga dan lessen bij Jan-Willem. Jan-Willem is een echte professional die houdt van zijn werk. Hij is geduldig, vriendelijk en weet je goed te motiveren. Geen 1 les is hetzelfde en niet onbelangrijk, ook nog eens heel gezellig. Kortom, je leert op een hele fijne en veilige manier autorijden. Ik kan het iedereen aanraden!
Tom van der Sar heeft geschreven op 2 maart 2023 om 19:37
Nadat ik eerst een aantal uur bij een andere rijschool had gereden en dat niet klikte kwam ik bij Jan-Willem. Toen ik kwam werd ik meteen al op mijn gemak gesteld en hierdoor kon ik beter en gemakkelijker rijden. Jan-Willem heeft er voor gezorgd dat mijn rijopleiding een heel stuk versnelde door de uitstekende uitleg en de rijlessen die op maat waren aan mijn zwakheden en sterkte punten. Door Jan-Willem zijn fijne personage en goede rijlessen ben ik in één keer geslaagd. Ik keek uit naar elke rijles en zal deze rijschool aan iedereen aanraden.
Georgia heeft geschreven op 21 februari 2023 om 13:02
Ik ben vanochtend bij Jan-Willem geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben bij Jan-Willem begonnen met lessen nadat mijn andere rij-instructeur met pensioen is gegaan. Nadat ik daar bijna mijn volledige les opleiding heb gevolgd heeft Jan-Willem met een frisse blik mij nog enorm veel dingen geleerd, die er voor hebben gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik heb de lessen als super prettig en gezellig ervaren. Jan-Willem is een gezellige, en scherpe rij-instructeur die dingen op een rustige en vooral persoonlijke manier kan uitleggen, waardoor hij er zeker voor zorgt dat je dingen oppakt en begrijpt! Ik heb de lessen als leerzaam en fijn ervaart, en vind het ondanks ik super blij ben met mijn rijbewijs, jammer dat ik de gezelligheid in de auto moet gaan missen!
Laura de Jong heeft geschreven op 8 februari 2023 om 14:43
Ik heb vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald! Dit is mede dankzij de hele fijne lessen die ik van Jan-Willem heb gekregen. De lessen bevatten een goede structuur. Ik heb heel veel geleerd en gingen samen altijd door op een positieve manier totdat het doel behaald was. Ook voelde ik me bij Jan-Willen in de auto altijd op mijn gemak en was het erg gezellig! Iets wat ik ook fijn vond was dat de lessen 1,5 uur duurde. Ik blijf de leerzame en leuke lessen van Jan-Willem altijd onthouden, ga het denk ik stiekem zelfs missen:)
Yara heeft geschreven op 6 februari 2023 om 11:08
Jan Willem was altijd super gezellig en geduldig tijdens mijn rijlessen. Ik voelde me altijd op m'n gemak, ook als ik fouten maakte. Hij legt alles super goed en lief uit. Ik keek nooit op tegen m'n rijles, want Jan Willem maakte het altijd gezellig. Ik ben super blij dat ik in 1x ben geslaagd, maar ik ga Jan Willem zeker missen!
Daniel Moonen heeft geschreven op 29 januari 2023 om 05:36
Ik ben in 2021 begonnen met Lessen bij Roza-autorijopleidingen en ik heb elke keer met veel plezier gelest, omdat mijn zus daar ook heeft gelest kreeg ik altijd enthousiaste verhalen te horen thuis over het enthousiaste manier van les geven, leerzaam maar vooral een gezellige sfeer in de auto. En nu ben ik geslaagd in 1x voor mijn praktijk. Dat is natuurlijk super fijn. De lessen vlogen voor bij en bij elke les leerde ik wel nieuwe dingen. Soms ging het iets beter, maar soms had ik ook moeite bij bepaalde handelen en regels, maar door het geduld en fijne uitleg van Jan-Willem kwamen we altijd wel tot de doelen die we wilde behalen. Nu zit na een ruime tijd lessen mijn tijd erop bij Roza. Ik zal de lessen en de gezelligheid missen, maar het belangrijkste is dat ik heel veel heb geleerd. En dat zal ik altijd blijven onthouden. Ik raad deze rijschool zeker aan voor leerzame en vooral gezellige lessen!
Ziya heeft geschreven op 23 januari 2023 om 19:37
Vandaag ben ik in 1x geslaagd dankzij Jan Willem. Hij is een geweldige instructeur! Het is altijd gezellig in de auto. Jan Willem geeft je het gevoel dat het niet erg is om fouten te maken en helpt je graag om het de volgende keer goed te doen. Hij blijft altijd positief en geeft je een vertrouwd gevoel. Ik heb een top ervaring gehad bij Roza autorijopleidingen!
Anine heeft geschreven op 23 januari 2023 om 16:21
Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Jan Willem. Ik ken Jan Willem via mijn vriend, hij heeft bij hem ook in één keer zijn rijbewijs gehaald. Toen ik begon met mijn rijopleiding vond ik autorijden super spannend. Jan Willem heeft mij, elke week weer, met alle geduld en rust geleerd om het autorijden steeds minder spannend te vinden. Daarbij was er een super fijne sfeer in de auto doordat Jan Willem mij altijd op mijn gemak stelde en daarbij ook aangaf dat fouten maken er nou eenmaal bij hoort. Jan Willem is een altijd vrolijke, lieve en geduldige rijinstructeur die alle tijd voor je neemt om op je eigen tempo te leren autorijden. Hij geeft je vertrouwen in je eigen kunnen. Ik wil Jan Willem daarom ook heel erg bedanken voor de super fijne rijopleiding!
Amber heeft geschreven op 20 januari 2023 om 12:21
Ik ben mede door Jan Willem in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Jan Willem is een goede instructeur, hij communiceert helder en duidelijk.
Luke Schmitz heeft geschreven op 9 januari 2023 om 10:39
Vandaag heb ik bij Jan Willem mijn rijbewijs gehaald. Jan Willem gaf altijd duidelijke tips, waardoor ik ze altijd onthield. Ook straalde hij rust en kalmte uit wat erg fijn was. En het was daarnaast ook altijd gezellig met grapjes en leuke verhalen. Al met al ben ik zeer tevreden over de lessen en de opleiding. Ik wil Jan Willem daarom bedanken voor de opleiding. Het was top!
Jacqueline heeft geschreven op 27 december 2022 om 16:43
Jan Willem is een fantastische instructeur. Hij heeft me 2,5 jaar in alle rust en met alle geduld geleerd hoe ik veilig en rustig moet rijden. Na een moeizame start bij een andere instructeur, had ik nogal wat spanning opgebouwd als het op rijden aankwam. Jan Willem heeft met zijn geduld, grapjes, interesse en fantastische uitleg gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd voor mijn praktijk examen. We hebben er heel wat uren en kilometers opzitten (met dank aan mijn ADHD-hoofd) en ik heb zo'n beetje heel Zoetermeer gezien. Hierdoor ben ik nu zelfverzekerd als ik moet rijden (ook met mijn 3 kinderen achterin en mijn man naast me). Hoewel ik wellicht niet de meest snelle leerling was, heb ik nooit het gevoel gehad 'teveel' of 'te lastig' te zijn. Jan Willem heeft alle tijd voor me genomen en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik ga je missen!
Tessa B. heeft geschreven op 23 december 2022 om 09:42
Ik ben ongeveer een week geleden in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Waar zal ik eens beginnen …? Ik ken Jan Willen via mijn vriend, deze heeft bij Jan Willem met veel plezier ook in 1x zijn rijbewijs behaald! Hij sprak met zoveel plezier over de lessen dat ik alsmaar nieuwsgieriger werd naar wie Jan Willem en Roza Autorijopleiding nou eigenlijk is. Na een keer mee te zijn geweest en Jan Willem ontmoet te hebben, kwam ik erachter hoeveel geduld en plezier hij meebracht tijdens de les. Toen ik klaar was om te gaan lessen heb ik Jan Willem direct een berichtje gestuurd en ben ik toegevoegd aan de wachtlijst. (Het was een drukke periode gezien het corona-virus net was op komen duiken). En toen … toen was ik aan de beurt! Tijdens mijn eerste les hebben we het ontzettend gezellig gehad en hebben we elkaar en ik de auto wat beter leren kennen. In totaal ben ik met 26 rijlessen vorige week in 1x geslaagd! Tijdens deze lessen ben ik erachter gekomen hoeveel geduld en respect Jan Willem heeft voor het leerproces. Alles gaat op je eigen tempo en naar eigen wens. Uiteraard is er een lesplan opgesteld naar aanleiding van je vaardigheden maar deze word met alle rust uitgevoerd. Ben je ergens onzeker over of twijfel je over je vaardigheden? Jan Willem neemt je graag mee om deze dingen/oefeningen een paar keer over te doen en neem graag de twijfel bij je weg. Ook zit er altijd een leuke uitdaging in de les, zoals een nieuwe oefening of een onverwachtse opdracht, erg leuk! Al met al kan ik zeker zeggen dat dit een veilige leeromgeving is, als in: je bent een leerling en fouten horen er nou eenmaal bij! Jan Willem is een echte lieverd, en een onwijze top instructeur! Jan Willem, kudos en nogmaals ontzettend bedankt, voor ALLES! 😁
Lisanne heeft geschreven op 7 december 2022 om 21:03
Jan Willem is een super fijne en gezellige instructeur. Ik heb super veel van hem geleerd en ga nu met een goed en veilig gevoel de weg op!
Sofie heeft geschreven op 30 november 2022 om 09:26
Jan Willem is echt super aardig. De lessen zijn altijd op je eigen tempo en goed voorbereid. Hij heeft heel veel geduld en neemt genoeg tijd als je iets moeilijk vindt. Het was altijd super gezellig in de auto en ik ga het zeker missen!
Romanie heeft geschreven op 11 oktober 2022 om 11:50
Jan Willem is echt een topper. Ongelofelijk vriendelijk en de lessen waren erg leuk. De lessen waren altijd goed voorbereid en heb in al die tijd nooit hetzelfde gedaan. Elke keer weer was het ongelofelijk gezellig in de auto en ik ga het missen!
Femke heeft geschreven op 7 september 2022 om 18:07
Ik heb in korte tijd zó veel geleerd van Jan Willem, echt een top rij-instructeur. De lessen waren heel leerzaam en ook gezellig. Wat mij opviel is dat hij de lessen per persoon goed voorbereid en een plan heeft richting slagen. En hij heeft zo'n plezier in zijn werk, dat merk je echt! Er is nooit een keer geweest dat hij er geen zin in had. Zijn enthousiasme geeft je ook weer motivatie. Ik ben blij dat ik mijn rij opleiding bij Jan Willem heb vervolgd en ik raad het zeker aan om hier je rij opleiding te volgen!
Summer heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 15:24
Jan Willem is een prettige rijinstructeur. Hij past de lessen aan op je eigen tempo, en heeft ontzettend veel geduld. Hij legt dingen duidelijk uit en het is oke om fouten te maken. De lessen zijn super gezellig, er werd altijd een hoop gelachen in de auto . Ik ga de lessen zeker missen!
Sven Heijkoop heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 11:12
Tja waar moet ik beginnen... Ik ken Jan Willem sinds dat ik rond 6 jaar oud was. Altijd hebben we een leuke klik gehad en die klik is zeker gebleven tijdens de rijlessen. Jan Willem is een simpelweg een geweldige kerel. Hij heeft humor, geduld, kan ook een luisterend oor bieden en is scherp / streng waar het moet. Onze band is tijdens het rijlessen alleen maar beter geworden, zeker omdat er ook momenten zijn geweest die lastig voor mij waren het afgelopen jaar. Jan Willem heeft als vertrouwenspersoon daarin geholpen, wat mij verder heeft gebracht als persoon en als bestuurder. Het is niet een gemakkelijke weg geweest, maar toch is het gelukt met een rijbewijs in de pocket. Jan Willem, ik zal onze rijlessen nooit vergeten, het was me een waar genoegen. Ik gun je het allerbeste van de wereld. En natuurlijk kan ik iedereen aanbevelen om bij Jan Willem rijlessen te nemen! Bedankt en tot snel!
Eline heeft geschreven op 4 augustus 2022 om 15:46
Wat een ontzettend fijne rijinstructeur is Jan Willem. Alles wordt uitgelegd op een hele begrijpelijke manier en de rijopleiding wordt aangepast op je eigen tempo. In de auto heel veel gelachen en natuurlijk veel geleerd! Na een wat wankele start nu in 1x mijn rijbewijs gehaald, erg blij mee maar de lessen & de gezelligheid ga ik enorm missen!
Jens Mathot heeft geschreven op 12 juli 2022 om 23:14
Ontzettend fijne instructeur is Jan-Willem, niet alleen omdat hij onwijs goed les kan geven. Maar ook omdat hij er echt voor de leerling is. Jan-Willem is langzaam aan een vertrouwenspersoon geworden waar je alles bij kan aankaarten. Bijvoorbeeld als je wat minder goed in je vel zit. dit in combinatie met leuke humor en een wat bijzonder muziek smaak 😉 zorgen ervoor dat ik mijn rijlessen nooit zal vergeten. dankuwel voor alle mooie lessen en steun en toeverlaat!!