Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
126 berichten.
Nikolay Leenhouts heeft geschreven op 11 juni 2018 om 08:57
Na 2 ongelooflijk moeizame rijscholen te hebben gehad ben ik in contact gekomen met Jan Willem. Het eerste wat opvalt wanneer je in de auto stapt is het rustige en vertrouwelijke sfeer. Zeer professioneel, echt een top klasse rijinstructeur. Het is mooi meegenomen als je dezelfde muziek smaak hebt als Jan Willem, beren gezellig! Vandaag heb ik mijn praktijkexamen gehaald door de geweldige rijlessen van Jan Willem! De rijschool is een dikke vette aanrader!!!
Shawn Steinz heeft geschreven op 31 maart 2018 om 10:49
Over gestapt van een andere rijinstructeur naar Roza. Daar de puntjes op de i gezet om gemakkelijk het rijbewijs te behalen. Rustige sfeer in de auto met een gezellige en vriendelijke man.
Janita Rodenburg heeft geschreven op 1 maart 2018 om 13:30
Met veel plezier heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij Jan Willem gelest, hij heeft mij veel geleerd in deze tijd. Met veel geduld heeft hij mij begeleid door mijn les-carriere die niet de makkelijkste is geweest. Na bij twee andere instructeurs gereden te hebben kwam ik bij Jan Willem terecht, die mij heeft laten zien dat lessen leuk hoort te zijn wat het dus ook is bij hem. Ik heb ook een heel traject van het CBR door gemoeten ivm mijn adhd waarmee Jan Willem mij ook heel erg heeft geholpen. De adhd heeft het rijden niet makkelijker gemaakt, maar ik durf bij deze vast te stellen dat na het hebben van mij als leerling hij hier een specialist in genoemd mag worden. Ook had ik veel last van examenstress dit is mede waarom ik zo lang heb gelest, ik klapte dicht bij de examens maar na een faalangst (en aangepast voor de adhd) examen te hebben gedaan heb ik het dan toch gehaald. Zonder Jan Willem had ik al 1000x opgegeven, ik wist niet dat ik zo kon doorzetten maar hij heeft me enorm geholpen en bleef vertrouwen houden, ik had mijn rijbewijs bij geen ander gehaald. Ik heb nu ca. 2 jaar gelest en zonder Jan Willem had ik zonder rijbewijs door het leven gegaan, dat weet ik zeker, zodoende ben ik erg dankbaar dat dit niet het geval is. Ik raad het je zeker aan om hier te gaan rijden! Er is sprake van een goede band en veel vertrouwen tussen leerling en leraar, wat erg belangrijk is aangezien je zoveel tijd in een auto samen doorbrengt en je zal nergens beter vinden dan bij Roza Autorijopleidingen. Jan Willem, ongelofelijk bedankt voor de gezellige tijd je vertrouwen de fijne lessen en het geduld, bedankt voor alles! Ik zal het nooit vergeten! Ben je op zoek naar een veelzijdige aardige betrokken en bovenal naar de beste rijinstructeur? Dan ben je op het juiste adres! Nogmaals enorm bedankt! - Janita
Luuk Zandbergen heeft geschreven op 4 augustus 2017 om 22:05
Een zeer goede rijschool met vaste instructeur, jan willem heeft veel aandacht voor je en kan zich goed aanpassen op jou als beginnend bestuurder en op je karakter. Hierdoor heb je altijd een gezellige les. Zeker de theorie lessen zijn aan te bevelen als je moeite hebt met het leren van de stof. Hoge kwaliteit en geduld staan hoog in vaandel bij Roza autorijopleidingen.
Marjolein Post heeft geschreven op 13 mei 2016 om 13:14
Sinds 18 maart ben ik aan het lessen bij Jan Willem. Ik ben enorm tevreden over zijn manier van lesgeven. Wat werkt voor mij is zijn positieve relativerende houding. Hij geeft positieve feedback en heeft humor wat helpt voor een perfectionist zoals ik ben. Ben zelf oprecht verbaasd hoeveel je kunt leren in 12 lessen. Ik had nog nooit achter een stuur gezeten en vandaag reed ik met 100 km over de snelweg. Superblij dat ik deze rijschool heb geadviseerd gekregen en ik geef het advies graag door.
Pieter Walker heeft geschreven op 28 februari 2016 om 21:13
Mijn vrouw, haar zoon en mijn stagiair volgen theorie en praktijklessen bij Roza Autorijopleidingen. De reacties zijn overweldigend!!! Iedereen inclusief de rijinstructeur is super enthousiast!!!!! Jan Willem geeft geen les maar geeft college!!! Het is fijn te horen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Enige minpuntje is dat opeens iedereen het beter weet als ze in mijn auto meerijden!!!!!