Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
120 berichten.
Dilara heeft geschreven op 3 april 2024 om 17:40
Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij Jan Willem en dat was te danken aan alle fijne lessen! Hij heeft veel geduld en legt goed uit, wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd en ook comfortabel achter het stuur zit. Gezellige en leerzame lessen waren het, zeker een aanrader!! Jan Willem, dankjewel!
Joas heeft geschreven op 26 maart 2024 om 10:58
Hoppa gehaald! Super toffe gozer en een sterke rijinstructeur. Er word een gezellige sfeer neergezet en ik stapte nooit met tegenzin de auto in. Leuke manier van lesgeven en een geweldige aanvulling gegeven. Ik zal het lessen bijna missen! Super bedankt!
Julia heeft geschreven op 22 maart 2024 om 13:59
Ik ben zo blij dat ik mijn rijopleiding bij Jan Willem heb kunnen volgen, want wat kijk ik terug op een fijne tijd! Jan Willem is er altijd, stipt op tijd, én elke les is gewoon mega gezellig. Hij is ook oprecht begaan met jou als leerling en je kan het altijd aangeven als je zenuwachtig bent, een pauze wil, of iets wilt herhalen omdat je het nog niet helemaal beheerst. Door de rust, empathie en goede instructie tijdens de lessen ben ik niet alleen in 1x geslaagd maar ga ik ook met veel zelfvertrouwen de weg op. Enorm bedankt voor alles Jan Willem en ik ga je missen!
Isabo vd Velde heeft geschreven op 19 maart 2024 om 16:39
Mega goede rijschool! Echt een aanrader. Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en altijd gezelligheid in de auto. Door de goede lessen kreeg ik ook meer vertrouwen in mezelf achter het stuur. De lessen waren altijd goed voorbereid en leerzaam. Jan Willem was echt het persoon die ik nodig had om weer te beginnen met rijlessen en me natuurlijk naar mijn rijbewijs heeft geholpen!
Job heeft geschreven op 24 februari 2024 om 11:29
Jan-Willem Roza is een hele vriendelijke, geduldige en gezellige rijinstructeur die voor een hele goede sfeer in de auto zorgt, waardoor jij je gelijk op je gemak voelt naast hem. Naast alle gezelligheid, zorgt Jan-Willem ervoor dat je als leerling optimaal bent voorbereid voor het praktijkexamen, waardoor veel leerlingen in 1 keer slagen (waaronder ik). Roza Autorijopleidingen zal ik aanbevelen aan iedereen en ik hoop voor veel toekomstige automobilisten dat Jan-Willem nog lekker lang door gaat als rijinstructeur want hij is echt heel goed!
Ritchie heeft geschreven op 13 februari 2024 om 10:46
Mijn rijexamen heb ik in één keer gehaald, allemaal dankzij de fijne rijinstructeur Jan-Willem. Hij stelt je altijd op je gemak en zorgt bovendien voor goede lessen. Elke les is een feestje geweest met hem, altijd gezellig en goed mee te praten. Of te wel een prettige en vertrouwde rijschool, waar ik enorm heb genoten. Deze rijschool is zeker een aanrader voor iedereen!!
Mayke Rozendaal heeft geschreven op 25 januari 2024 om 20:31
Ik heb een hele fijne rijopleiding gehad bij Jan-Willem. Het is een instructeur met veel geduld, zorgt voor een fijne en vertrouwde sfeer en zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen in de auto en het verkeer. Daarnaast is het altijd gezellig en kan je zeker met hem lachen. Ik raad iedereen aan om te lessen bij Roza!!!!
Daniel Steenwinkel heeft geschreven op 18 januari 2024 om 23:35
Roza is een geweldige rijninstructeur. Hij is iemand die echt van ze vak houdt. In plaats van iemand die het werk doet voor het geld. Gedurende mijn hele traject is hij heel erg geduldig geweest, elke les voelde ik me op me gemak en je voelt echt dat je gewoon wat heb geleert na elke les. Zeker een aanrader!!
Timon heeft geschreven op 30 november 2023 om 11:09
Nadat mijn zus is geslaagd is bij Jan-Willem ben ik ook begonnen met mijn rijopleiding. Vanaf de eerste les vond ik het direct leuk om te doen. De manier van uitleg geven + de gezelligheid maakte dit de perfecte rijopleiding voor mij. Hierdoor heb ik mijn examen direct in 1 keer gehaald. Ik ben Jan-Willem super dankbaar voor deze leuke opleiding! Roza rijopleiding raad ik zeker aan als jij op een leuke maar goede manier je rijbewijs wilt halen!
Jorik Timmer heeft geschreven op 22 november 2023 om 15:36
Nadat mijn broer al zijn rijopleiding had gevolgd bij Jan Willem heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald en dat komt door de fijne lessen van Jan Willem. Het was altijd gezellig en hij kan goed en duidelijk uitleggen. Ik heb nooit tegen lessen opgekeken en ik heb bij elke les er een fijne ervaring aan overgehouden. Zeker aan te raden!
Tijmen heeft geschreven op 18 november 2023 om 14:50
Een vriend van me had Jan Willem aangeraden als rijinstructeur. Ik ben dit hem dankbaar, want ik heb een leuke tijd gehad bij Jan Willem in de auto. Ik kon snel bij hem terecht en de lessen waren duidelijk en gezellig. Na wat problemen met het inplannen van mijn rijexamen was het gelukt om af te rijden. Ik slaagde op mijn herexamen. Ik zou ook Jan Willem aanraden als een rijinstructeur! Met ook nog een goede muzieksmaak:)
Priti heeft geschreven op 10 november 2023 om 13:01
Ik ben vorige week eindelijk geslaagd! Na twee eerdere vervelende ervaring bij andere rijscholen had ik geen motivatie meer en wilde ik niet meer verder gaan. Meneer Roza heeft mij geholpen met mijn motivatie en plezier terug vinden en ik heb het super leuk en gezellig gehad met hem. Hij is een super leuke, vriendelijke en gezellige man en ik zal altijd positief terugkijken op mijn rijlessen met hem 🙂
Beaudine Slijper heeft geschreven op 10 november 2023 om 11:09
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, en dit is écht dankzij de super goede en fijne lessen van Jan Willem. Door hem heb ik mijn rijopleiding als ontzettend fijn ervaren. Jan Willem is onwijs geduldig en gedreven, maar aan gezelligheid in de auto ontbreekt het ook absoluut niet. Ik ben echt heel blij dat ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen, maar toch ga ik de gezellige lessen onwijs missen. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden.
Elok heeft geschreven op 10 november 2023 om 07:45
Wat een fijne en leerzame tijd heb ik gehad bij Jan Willem in de auto! Met zijn geduld, duidelijke uitleg en bemoedigende verhalen heeft Jan Willem mij door mijn spanning voor het afrijden heen geholpen. Hij heeft een passie voor rijles geven en zorgde altijd voor een prettige sfeer in de auto. Zijn oprechte interesse in zijn leerlingen was een mooie pluspunt. Van de week in 1x geslaagd, yay! Bedankt voor de enthousiaste rijlessen!
Tiffany heeft geschreven op 2 november 2023 om 14:24
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben zo goed begeleid door Jan Willem. Dit is echt een hele fijne,betrouwbare, Rijinstructeur. Ik heb heel veel gehad aan zijn ondersteunende leer methodes, ik voelde me vrij snel rustig en vertrouwd. bij Jan Willem in de bak! Slaag je met gemak! 1 tip voor de leerlingen, de tussentijdse toets is echt een aanrader! Bedankt Jan Willem Roza!
Luuk heeft geschreven op 8 oktober 2023 om 12:26
Ik ben laatst in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik had het pakket gekozen met een tussentijdse toets wat echt super fijn vond omdat je dan al weet wat je te wachten staat voor het examen. Ook kan je een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Ontdanks dat ik altijd op vakantie was🤪 hebben we er toch voor kunnen zorgen dat we de rijlessen door alles heen hebben kunnen plannen. Ook is Jan Willen een hele aardige vriendelijke en grappige man waar je gezellig een praatje mee kan maken en mee kan lachen. Tot slot heb ik echt een hele goede rijopleiding gehad en zat ik altijd met plezier in de auto!
Thijs heeft geschreven op 5 oktober 2023 om 19:39
Ik ben vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij JW. Op advies van hem heb ik een tussentijdse toets genomen omdat ik erg lang gewacht heb bij het CBR. Dit was achteraf de beste keuze die ik ooit kon maken! Bij de toets ben ik nog zo dromerig geweest om mijn identiteitsbewijs vergeten mee te nemen. Gelukkig heeft Jan Willem de examinator over weten te halen om mijn ID bewijs thuis in raptempo op te halen. Wat een avontuur, en wat hebben we gelachen. Ik ben erg blij om nu lekker zelfstandig te rijden in het verkeer. Maar ik zal toch altijd de geweldig leuke lessen missen. Helaas ben je vaste klant van het bedrijf waar ik werk. Kom ik je toch nog wekelijks tegen ;D Jan Willem. Hartelijk bedankt.
Jenny heeft geschreven op 8 september 2023 om 10:09
Via een tip van een collega ben ik bij Jan Willem terechtgekomen. Na 2 minder goede ervaringen bij andere rijscholen was ik super blij met hem! De lessen waren gezellig maar ook heel leerzaam. Alles werd op een rustige en duidelijke manier aangeleerd. En! Wat voor mij heel belangrijk was: hij was er gewoon elke week! Afspraken werden nagekomen en nooit afgezegd. Bovendien kon alles in goed overleg. In 2x mijn rijbewijs gehaald, terwijl ik 24 weken zwanger was. Heel erg bedankt voor de goede ervaring en gezelligheid! Rock on! 🤘
Mirthe heeft geschreven op 5 augustus 2023 om 19:41
Door familie en vrienden ben ik bij Jan Willem in de auto terecht gekomen en daar heb ik geen spijt van! Het was altijd gezellig in de auto, en ik heb veel van hem mogen leren op een ontspannen manier. De persoonlijke aanpak vond ik heel prettig, Jan Willem kijkt naar wat jij nodig hebt en past daar de lessen op aan, met als gevolg dat je uiteindelijk met een veilig gevoel en zelfvertrouwen zelfstandig de weg op kan. Bovendien is Jan Willem expert in diabeet-leerlingen. Jan Willem, dankjewel voor de gezellige tijd in de auto samen, we zwaaien als we elkaar tegenkomen!
Floor heeft geschreven op 31 juli 2023 om 12:48
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Jan-Willem! Jan-Willem is altijd vrolijk en geeft rijles met veel plezier. Bedankt voor de leerzame en gezellige tijd!