Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
71 berichten.
Femke heeft geschreven op 7 september 2022 om 18:07
Ik heb in korte tijd zó veel geleerd van Jan Willem, echt een top rij-instructeur. De lessen waren heel leerzaam en ook gezellig. Wat mij opviel is dat hij de lessen per persoon goed voorbereid en een plan heeft richting slagen. En hij heeft zo'n plezier in zijn werk, dat merk je echt! Er is nooit een keer geweest dat hij er geen zin in had. Zijn enthousiasme geeft je ook weer motivatie. Ik ben blij dat ik mijn rij opleiding bij Jan Willem heb vervolgd en ik raad het zeker aan om hier je rij opleiding te volgen!
Summer heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 15:24
Jan Willem is een prettige rijinstructeur. Hij past de lessen aan op je eigen tempo, en heeft ontzettend veel geduld. Hij legt dingen duidelijk uit en het is oke om fouten te maken. De lessen zijn super gezellig, er werd altijd een hoop gelachen in de auto . Ik ga de lessen zeker missen!
Sven Heijkoop heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 11:12
Tja waar moet ik beginnen... Ik ken Jan Willem sinds dat ik rond 6 jaar oud was. Altijd hebben we een leuke klik gehad en die klik is zeker gebleven tijdens de rijlessen. Jan Willem is een simpelweg een geweldige kerel. Hij heeft humor, geduld, kan ook een luisterend oor bieden en is scherp / streng waar het moet. Onze band is tijdens het rijlessen alleen maar beter geworden, zeker omdat er ook momenten zijn geweest die lastig voor mij waren het afgelopen jaar. Jan Willem heeft als vertrouwenspersoon daarin geholpen, wat mij verder heeft gebracht als persoon en als bestuurder. Het is niet een gemakkelijke weg geweest, maar toch is het gelukt met een rijbewijs in de pocket. Jan Willem, ik zal onze rijlessen nooit vergeten, het was me een waar genoegen. Ik gun je het allerbeste van de wereld. En natuurlijk kan ik iedereen aanbevelen om bij Jan Willem rijlessen te nemen! Bedankt en tot snel!
Eline heeft geschreven op 4 augustus 2022 om 15:46
Wat een ontzettend fijne rijinstructeur is Jan Willem. Alles wordt uitgelegd op een hele begrijpelijke manier en de rijopleiding wordt aangepast op je eigen tempo. In de auto heel veel gelachen en natuurlijk veel geleerd! Na een wat wankele start nu in 1x mijn rijbewijs gehaald, erg blij mee maar de lessen & de gezelligheid ga ik enorm missen!
Jens Mathot heeft geschreven op 12 juli 2022 om 23:14
Ontzettend fijne instructeur is Jan-Willem, niet alleen omdat hij onwijs goed les kan geven. Maar ook omdat hij er echt voor de leerling is. Jan-Willem is langzaam aan een vertrouwenspersoon geworden waar je alles bij kan aankaarten. Bijvoorbeeld als je wat minder goed in je vel zit. dit in combinatie met leuke humor en een wat bijzonder muziek smaak 😉 zorgen ervoor dat ik mijn rijlessen nooit zal vergeten. dankuwel voor alle mooie lessen en steun en toeverlaat!!
Tom Siemerink heeft geschreven op 7 mei 2022 om 11:15
Jan Willem was een erg fijne rijinstructeur. De les begon altijd met een gezellig praatje. Jan Willem gaf op een rustige manier goede, duidelijke uitleg over de besturing van de auto en veilig rijden in het verkeer. Naast dat de lessen leerzaam waren, heerste er ook een goede sfeer. Ook hielden Jan Willem en ik allebei van (rock)muziek, dit was dus bij ons een veel besproken onderwerp in de auto. Ik heb Jan Willem altijd ervaren als erg prettig in het contact. Ik heb na zijn lessen zeker het gevoel dat ik veilig de weg op kan!
Sjoerd heeft geschreven op 12 april 2022 om 09:57
Wat een top rijinstructeur is Jan Willem, altijd met plezier naar de rijlessen gegaan. Het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat we het altijd zo gezellig hadden tijdens de lessen. .
Mike heeft geschreven op 9 april 2022 om 16:51
Ik kan me haast niet voorstellen dat er een prettigere rijinstructeur is dan Jan Willem. Het behalen van het rijbewijs is natuurlijk het hoofddoel, maar de weg ernaar toe zal voor elke leerling anders zijn. Jan Willem neemt de tijd voor iedereen en zorgt ervoor dat elke leerling les krijgt op de manier die zij het prettigst vinden. Het sleutelwoord hierin is rust; alles op de snelheid van de leerling. In de auto geeft dat direct een hele fijne sfeer. Bovendien is het altijd gezellig om naast Jan Willem in de auto te stappen, want ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op een fronsend gezicht. Daarom is het ook nooit erg om fouten te maken; gewoon vergeten en weer doorrijden. Ik heb een geweldige tijd naast Jan Willem gehad en het zal heel onwennig aanvoelen om alleen mijn kilometers te maken in de auto. Ik raad alle nieuwe leerlingen dan ook aan om Jan Willem bovenaan het lijstje te zetten!
Arwen heeft geschreven op 6 april 2022 om 19:28
Bijna een week geleden mijn rijbewijs gehaald. Terugkijkend op de lessen met Jan Willem heb ik een hele leuk tijd gehad. Veel gelachen en altijd hele leuke gesprekken gehad en tegelijkertijd ook heel veel geleerd. Ik ga de rijlessen dan ook echt wel missen. Jan Willem gaf mij altijd het vertrouwen om door te gaan ook na een tegenslag. Ik had geen andere instructeur willen hebben, echt een aanrader!
thomas heeft geschreven op 22 maart 2022 om 10:45
oké waar moet ik beginnen ik kan zeggen dat Jan Willem echt wel de beste rijinstructeur is en waarom hij legt alles zo goed uit en zo duidelijk geloof me heeeeel fijn ik ben er zo blij mee dat ik bij hem mocht rijden heb ik heb ook verhalen gehoord van vrienden dat andere rijscholen echt niks zijn ik noem geen namen maar ik ben er heilig van overtuigd dat dit echt de beste rijinstructeur dus als je de beste zoekt voor je zelf of voor je zoon of dochter dan zeg ik neem deze echt is gewoon de beste 🙂 MVG Thomas van Toledo
Evi Mallon heeft geschreven op 20 maart 2022 om 21:18
Onwijs leuke tijd gehad in de auto met Jan Willem! Hij is een onwijs lieve man die je onwijs op je gemak laat voelen en je op je eigen niveau begeleidt. Als je gezellige maar ook zeker serieuze rijlessen zoekt hoef je nu niet meer verder te zoeken:), ik had geen andere willen hebben!
Emma Dekker heeft geschreven op 9 februari 2022 om 23:16
Ik heb ongeveer 2 weken geleden mijn rijbewijs gehaald. Als ik terug kijk op de lessen met Jan Willem vond ik deze altijd erg leuk en gezellig, daardoor voelde ik me altijd erg op mijn gemak en voelde ik me niet meer onzeker achter het stuur. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en raad het ook zeker aan! Heel erg bedankt Jan Willem, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
Rutger heeft geschreven op 7 februari 2022 om 10:14
Ik vond het schakelen en de hellingproof best moeilijk, maar Jan Willem heeft mij hier heel goed mee geholpen, en dankzij hem kan ik nu veilig in het verkeer rijden. Hij is heel erg geduldig, en het is altijd gezellig bij hem in de auto. Een betere rij-instructeur kan ik me niet voorstellen
Jasmijn heeft geschreven op 14 januari 2022 om 20:21
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en wat ben ik er blij mee. Wel ga ik de rijlessen heel erg missen.... Elke keer weer die gezelligheid en leuke gesprekken, wat heb ik gelachen tijdens de lessen. In het begin was ik erg onzeker maar Jan Willem zorgde ervoor dat dit gevoel volledig verdween en ik zelfverzekerd over de weg reed. Heel erg bedankt Jan Willem!
Niels van den Broek heeft geschreven op 21 december 2021 om 19:10
Tijdje geleden bij Jan-Willem gelest en zeer tevreden! Ik kijk terug op een leuke periode met hem! Hebben het erg gezellig gehad, zoals hij dat met iedereen heeft. Erg tevreden dus en een echte aanrader 😉
Luna heeft geschreven op 21 december 2021 om 12:47
Lieve Jan-Willem, Sjonge wat een dag hebben wij achter de rug vandaag! Elke les had ik het enorm naar mijn zin bij Jan-Willem, de tijd vloog voorbij. Waarom geef ik het advies om bij Jan-Willem te lessen? Zo hebben we even? De gezelligheid, geduld, luisterd oor, goeie tips en de goede voorbereiding op het examen. Vandaag ben ik in een keer geslaagd, zeker dankzij Jan-Willem en ja ik heb het zelf gedaan maar zonder jou had ik het niet gekund! We houden contact. Team Vans! Jan-Willem je bent een topper! Liefs Luna.
Ameze heeft geschreven op 15 december 2021 om 12:29
Mijn rijopleiding bij Jan Willem zit er (helaas) op! Wat heb ik het naar mijn zin gehad met een rijinstructeur die engelen geduld heeft, mij altijd een fijn gevoel heeft gegeven, een geweldig luisterend oor is en die mij vooral heel erg veel heeft geleerd. Door de goede lessen en het vertrouwen van Jan Willem ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen. Ik kijk terug op een hele leuke tijd in de auto! Onwijs bedankt en tot snel 🙂
Esraa heeft geschreven op 9 december 2021 om 22:06
Met zoveel plezier rijlessen gevolgd. Bedankt voor alles! En het vertrouwen dat je in me bleef houden! Tot snel!
Mylou heeft geschreven op 18 november 2021 om 21:13
Met veel plezier heb ik rijlessen bij Jan Willem gevolgd. Hij is erg geduldig, vriendelijk en heeft humor. Ik was zo goed voorbereid op het examen dat ik in 1 keer ben geslaagd.
Britt heeft geschreven op 10 november 2021 om 07:08
Ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de auto bij Jan Willem tijdens de lessen. Elke les leerde ik weer wat nieuws. Het was dus naast dat het gezellig was ook leerzaam. Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd. Dankzij de rijopleiding bij Jan Willem kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op! Heel erg bedankt voor alles!!!