Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
53 berichten.
Mylou heeft geschreven op 18 november 2021 om 21:13
Met veel plezier heb ik rijlessen bij Jan Willem gevolgd. Hij is erg geduldig, vriendelijk en heeft humor. Ik was zo goed voorbereid op het examen dat ik in 1 keer ben geslaagd.
Britt heeft geschreven op 10 november 2021 om 07:08
Ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de auto bij Jan Willem tijdens de lessen. Elke les leerde ik weer wat nieuws. Het was dus naast dat het gezellig was ook leerzaam. Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd. Dankzij de rijopleiding bij Jan Willem kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op! Heel erg bedankt voor alles!!!
Ayla heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 15:37
Lieve Jan-Willem, wat heb ik genoten van de lessen die ik heb gehad! Vond het zeker in het begin wat spannend, maar al na rijles één was het duidelijk dat dat helemaal niet hoefde met zo'n goede instructeur naast me! Ontzettend veel geleerd, elke rijles weer. Altijd geduldig, ookal maakte ik wéér dezelfde fout. Heel blij dat ik mijn rijbewijs in 1x heb kunnen halen, ook al ga ik de lessen enorm missen. Met Jan-Willem in de auto is altijd gezellig, super leerzaam en ontspannen. Ontzettend bedankt!
Lois Grift heeft geschreven op 16 september 2021 om 13:39
Wat heb ik genoten van de rij uurtjes bij Jan-Willem in de Auto! Altijd super begripvol naar de leerling en mega veel geduld. Elke les was leerzaam en ik keek er nooit tegen op! Inplannen van lessen was super flexibel en er werd altijd rekening gehouden met je agenda. Zo blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen! Nu kan ik met alle vertrouwen alleen de weg op. Heel erg bedankt Jan-Willem!
Leonie heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 15:01
Bij deze rijschool leer je supergoed autorijden! Jan-Willem stelt je super op je gemak en het is altijd gezellig met hem. Door de leerzame en fijne lessen ben ik gisteren in 1x geslaagd!! Ik wil je super erg bedanken voor alles Jan-Willem en we zien elkaar snel😘
Sidney van der leij heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 09:10
Wat ben ik blij met Jan Willem, Ik heb deze rijopleiding zo hard gelachen Jan Willem helpt je goed met leren. Tijdens het leren worden er veel grapjes gemaakt, maar natuurlijk ben je super gefocust op het rijden. In het begin was ik heel erg bang om te rijden en om te falen, maar hoe langer ik door reed en met Jan Willem hoe meer ik me op mijn gemak voelde, hoe meer grapjes ik zelf ook kon maken. Jan Willem is een man met een heel leuk karakter en heeft zijn hart op een een goeie plek zitten.🥺☺️
Lisa heeft geschreven op 24 juli 2021 om 16:05
Wat ben ik blij dat ik bij Jan Willem heb kunnen lessen. Hij zorgt altijd voor een fijne rit en draagt zorg voor zijn leerlingen. Ook voor gezelligheid kan je altijd bij hem terecht. Jan Willem, nogmaals bedankt voor alles!
Matthijs Hamstra heeft geschreven op 22 juli 2021 om 17:33
Na een hele gezellige tijd met Jan Willem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het altijd erg leuk om met Jan Willem in de auto te zitten. Ik moet toegeven dat ik het jammer vind dat ik geen lessen meer van hem krijg. Jan Willem heeft me veel geleerd. Ik vind de rustige en duidelijke manier waarop hij dingen uitlegt erg fijn. Als je iemand zoekt waarbij je je altijd op gemak voelt moet je bij Jan Willem zijn. Heel erg bedankt voor alles!
denise kau heeft geschreven op 22 juni 2021 om 15:24
Ik ben eigenlijk altijd bang geweest in de auto bij een vorige rijschool slechte ervaring gehad en nog banger geworden tot dat ik bij Jan Willem ging lessen! Wat een feest! Hij heeft mij er zo goed door heen geholpen iedere keer als ik wilde opgeven wist hij mij toch weer over te halen om door te gaan en je raadt het niet vandaag in 1 keer geslaagd!!! Ik ben hem zo dankbaar! Zonder hem had ik het nooit gehaald! De lessen zijn fijn en altijd gezellig ! Ben Zo blij dat ik mijn rijbewijs heb maar niet leuk dat ik nu alle leuke lessen moet missen! Aanrader voor iedereen! Bedankt voor alles Jan Willem! Topperrrr!
Dionne Dols heeft geschreven op 21 juni 2021 om 20:17
Na in één keer geslaagd te zijn voor mijn rijbewijs zitten de lessen met Jan Willem er helaas op. Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten en mij op mijn gemak gevoeld. Naast alle gezellige gesprekken, heb ik ook veel geleerd. Bedankt voor alles!
Dylan Leenhouts heeft geschreven op 23 april 2021 om 10:14
Heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald, ben er ontzettend blij mee. Maar tegelijkertijd baal ik ook wel dat dit de laatste les was met Jan Willem.. heb onzettend veel genoten met hem leuke gesprekken gehad een les bij hem was echt nooit saai en natuurlijk altijd leerzaam en voelde me altijd op mijn gemak bij hem. Dus mensen als je een gezellige maar leerzame les omgeving zoekt dan zit je bij Jan Willem altijd goed! heel erg bedankt Jan Willem voor alles!
Casper heeft geschreven op 12 april 2021 om 22:12
Het is natuurlijk enorm fijn om je rijbewijs te halen, echter is het wel jammer dat ik nu afscheid moet nemen van Jan Willem. Ik heb altijd met veel plezier en een gevoel van veiligheid gelest. Daarnaast zijn de lessen onwijs goed en heb je elke les het gevoel dat je iets nieuws leert. Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt voor de opleiding Jan Willem!
Matthias heeft geschreven op 11 april 2021 om 23:24
Na een ontzettend leuke en leerzame periode heb ik helaas geen rijlessen meer nodig. Door een gastvrije en gezellige sfeer stapte ik altijd met plezier de auto in. Ik wil Jan-Willem ontzettend bedanken voor de top tijd!!?
Leah Moonen heeft geschreven op 24 maart 2021 om 17:07
Ondanks dat ik super blij ben dat ik mijn rijbewijs heb gehaald vind ik het jammer dat ik de leuke, gezellige, vertrouwde en leerzame lessen van Jan Willem nu moet missen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, ik ben nooit met tegenzin de auto ingestapt en ik had er altijd weer super veel zin in. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden!! Bedankt voor alles Jan Willem!
Meike van der Putten heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:30
Wat vind ik het jammer dat deze tijd erop zit.. Hoe blij ik ook ben dat ik door deze fantastische rijschool in 1 keer ben geslaagd, ga ik de lessen met Jan Willem toch wel echt heel erg missen. De lessen waren gezellig, leuk en vooral ook heel leerzaam. Iedere les stapte ik met plezier de auto in en zorgde Jan Willem ervoor dat ik me comfortabel en op mijn gemak voelde. Ik kan terug kijken op een enorm leuke rijopleiding! Ik vind Roza-autorijopleidingen echt een aanrader! Bedankt voor alles!!!
Glenn heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 11:55
Na een hele gezellige en leuke tijd helaas geen rijlessen meer nodig. want ik heb mede door jan-willem mijn rijbewijs gehaald en wat een leuke en leerzame tijd was het! Komt waarschijnlijk door de goede muzieksmaak en humor die we deelde. Ik heb veel van hem geleerd en dat ga ik in de praktijk goed gebruiken. Jan willem, Bedankt!! En rock on!?
Ali heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 10:40
Jan Willem Roza is ECHT een SUPER vent! Heeft alle begrip voor wie dan ook waar ze ook mee vastlopen, staat klaar waar je ook bent en het kan echt je beste vriend voor het leven worden in de auto! Steunt goed mee waar je ECHT tegen aanloopt en geeft niet op totdat je met goed gevoel de weg op durft, Ik heb me ten alle tijden prima op m'n gemak gevoeld bij deze gozer, en ik raad hem TEN ZEERSTE AAN voor iedereen die twijfelt bij anderen en op zoek is naar iemand die zichzelf 100% voor je inzet, mijn leven is vele malen verbeterd dankzij deze prachtvent en zelfs na het behalen van mijn examen hoort Jan Willem Roza bij mij in mijn vriendenlijst voor het leven! Roza, ik HOU van je namens mij en mijn vriendin, je bent geweldig, top, super, aanrader en een ware gerustellende voorbeeld waar elke rijschool een voorbeeld van mag nemen hoe een perfecte rijschool eruit zou moeten zien. Je hebt me zelfs geholpen om mijn theorie te behalen en dat met ook nog is dikke gezelligheid en savety in die rode auto van je (wat overigens echt HEERLIJK rijdt) Zeer lieve en geduldige man wie je alles kan vragen en bij wie je alles kwijt kan! als ik meer dan 5 sterren voor Roza Autorijopleidingen kon geven had ik dat meer dan 5 keer met alle liefde en aanrader meegegeven!! Je bent top, Roza!
Thomas van Dillen heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 10:53
Ik heb een ontzettend leuke periode achter de rug met Jan Willem. Goede gesprekken, en leerzame lessen. Autorijschool Roza is een echte aanrader!
Micaela heeft geschreven op 24 september 2020 om 10:30
Wat heb ik ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. Fijn om Jan Willem naast je in de auto te hebben, hij weet wat hij doet en doet er alles aan om je op je gemak te voelen achter het stuur. Professioneel maar tegelijkertijd altijd gezellig in de auto. Echt een goede rij instructeur, absoluut geen spijt van!
Selwan heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 07:26
Na het verslijten van een aantal rijscholen ben ik op aanbevelen van een klasgenoot bij Roza Autorijopleidingen terechtgekomen. Met mijn ervaring bij vele rijscholen in het verleden als vergelijkingsmateriaal, was het voor mij per direct te zien en te merken dat Roza Autorijopleidingen mijn vorige ervaringen met kop en schouder oversteeg. Een goudeerlijke man die voor elke rijles uit de auto stapt met een glimlach en mij vol vertrouwen de autosleutels overhandigt. Desalniettemin beschikt deze rijschool over een dusdanige deskundigheid die ertoe heeft geleid dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik had gehoopt gelijk bij de eerste keer zoeken naar een rijschool deze rijschool gekozen te hebben. Een echte aanrader dus!