Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
97 berichten.
Luke Schmitz heeft geschreven op 9 januari 2023 om 10:39
Vandaag heb ik bij Jan Willem mijn rijbewijs gehaald. Jan Willem gaf altijd duidelijke tips, waardoor ik ze altijd onthield. Ook straalde hij rust en kalmte uit wat erg fijn was. En het was daarnaast ook altijd gezellig met grapjes en leuke verhalen. Al met al ben ik zeer tevreden over de lessen en de opleiding. Ik wil Jan Willem daarom bedanken voor de opleiding. Het was top!
Jacqueline heeft geschreven op 27 december 2022 om 16:43
Jan Willem is een fantastische instructeur. Hij heeft me 2,5 jaar in alle rust en met alle geduld geleerd hoe ik veilig en rustig moet rijden. Na een moeizame start bij een andere instructeur, had ik nogal wat spanning opgebouwd als het op rijden aankwam. Jan Willem heeft met zijn geduld, grapjes, interesse en fantastische uitleg gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd voor mijn praktijk examen. We hebben er heel wat uren en kilometers opzitten (met dank aan mijn ADHD-hoofd) en ik heb zo'n beetje heel Zoetermeer gezien. Hierdoor ben ik nu zelfverzekerd als ik moet rijden (ook met mijn 3 kinderen achterin en mijn man naast me). Hoewel ik wellicht niet de meest snelle leerling was, heb ik nooit het gevoel gehad 'teveel' of 'te lastig' te zijn. Jan Willem heeft alle tijd voor me genomen en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik ga je missen!
Tessa B. heeft geschreven op 23 december 2022 om 09:42
Ik ben ongeveer een week geleden in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Waar zal ik eens beginnen …? Ik ken Jan Willen via mijn vriend, deze heeft bij Jan Willem met veel plezier ook in 1x zijn rijbewijs behaald! Hij sprak met zoveel plezier over de lessen dat ik alsmaar nieuwsgieriger werd naar wie Jan Willem en Roza Autorijopleiding nou eigenlijk is. Na een keer mee te zijn geweest en Jan Willem ontmoet te hebben, kwam ik erachter hoeveel geduld en plezier hij meebracht tijdens de les. Toen ik klaar was om te gaan lessen heb ik Jan Willem direct een berichtje gestuurd en ben ik toegevoegd aan de wachtlijst. (Het was een drukke periode gezien het corona-virus net was op komen duiken). En toen … toen was ik aan de beurt! Tijdens mijn eerste les hebben we het ontzettend gezellig gehad en hebben we elkaar en ik de auto wat beter leren kennen. In totaal ben ik met 26 rijlessen vorige week in 1x geslaagd! Tijdens deze lessen ben ik erachter gekomen hoeveel geduld en respect Jan Willem heeft voor het leerproces. Alles gaat op je eigen tempo en naar eigen wens. Uiteraard is er een lesplan opgesteld naar aanleiding van je vaardigheden maar deze word met alle rust uitgevoerd. Ben je ergens onzeker over of twijfel je over je vaardigheden? Jan Willem neemt je graag mee om deze dingen/oefeningen een paar keer over te doen en neem graag de twijfel bij je weg. Ook zit er altijd een leuke uitdaging in de les, zoals een nieuwe oefening of een onverwachtse opdracht, erg leuk! Al met al kan ik zeker zeggen dat dit een veilige leeromgeving is, als in: je bent een leerling en fouten horen er nou eenmaal bij! Jan Willem is een echte lieverd, en een onwijze top instructeur! Jan Willem, kudos en nogmaals ontzettend bedankt, voor ALLES! 😁
Lisanne heeft geschreven op 7 december 2022 om 21:03
Jan Willem is een super fijne en gezellige instructeur. Ik heb super veel van hem geleerd en ga nu met een goed en veilig gevoel de weg op!
Sofie heeft geschreven op 30 november 2022 om 09:26
Jan Willem is echt super aardig. De lessen zijn altijd op je eigen tempo en goed voorbereid. Hij heeft heel veel geduld en neemt genoeg tijd als je iets moeilijk vindt. Het was altijd super gezellig in de auto en ik ga het zeker missen!
Romanie heeft geschreven op 11 oktober 2022 om 11:50
Jan Willem is echt een topper. Ongelofelijk vriendelijk en de lessen waren erg leuk. De lessen waren altijd goed voorbereid en heb in al die tijd nooit hetzelfde gedaan. Elke keer weer was het ongelofelijk gezellig in de auto en ik ga het missen!
Femke heeft geschreven op 7 september 2022 om 18:07
Ik heb in korte tijd zó veel geleerd van Jan Willem, echt een top rij-instructeur. De lessen waren heel leerzaam en ook gezellig. Wat mij opviel is dat hij de lessen per persoon goed voorbereid en een plan heeft richting slagen. En hij heeft zo'n plezier in zijn werk, dat merk je echt! Er is nooit een keer geweest dat hij er geen zin in had. Zijn enthousiasme geeft je ook weer motivatie. Ik ben blij dat ik mijn rij opleiding bij Jan Willem heb vervolgd en ik raad het zeker aan om hier je rij opleiding te volgen!
Summer heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 15:24
Jan Willem is een prettige rijinstructeur. Hij past de lessen aan op je eigen tempo, en heeft ontzettend veel geduld. Hij legt dingen duidelijk uit en het is oke om fouten te maken. De lessen zijn super gezellig, er werd altijd een hoop gelachen in de auto . Ik ga de lessen zeker missen!
Sven Heijkoop heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 11:12
Tja waar moet ik beginnen... Ik ken Jan Willem sinds dat ik rond 6 jaar oud was. Altijd hebben we een leuke klik gehad en die klik is zeker gebleven tijdens de rijlessen. Jan Willem is een simpelweg een geweldige kerel. Hij heeft humor, geduld, kan ook een luisterend oor bieden en is scherp / streng waar het moet. Onze band is tijdens het rijlessen alleen maar beter geworden, zeker omdat er ook momenten zijn geweest die lastig voor mij waren het afgelopen jaar. Jan Willem heeft als vertrouwenspersoon daarin geholpen, wat mij verder heeft gebracht als persoon en als bestuurder. Het is niet een gemakkelijke weg geweest, maar toch is het gelukt met een rijbewijs in de pocket. Jan Willem, ik zal onze rijlessen nooit vergeten, het was me een waar genoegen. Ik gun je het allerbeste van de wereld. En natuurlijk kan ik iedereen aanbevelen om bij Jan Willem rijlessen te nemen! Bedankt en tot snel!
Eline heeft geschreven op 4 augustus 2022 om 15:46
Wat een ontzettend fijne rijinstructeur is Jan Willem. Alles wordt uitgelegd op een hele begrijpelijke manier en de rijopleiding wordt aangepast op je eigen tempo. In de auto heel veel gelachen en natuurlijk veel geleerd! Na een wat wankele start nu in 1x mijn rijbewijs gehaald, erg blij mee maar de lessen & de gezelligheid ga ik enorm missen!
Jens Mathot heeft geschreven op 12 juli 2022 om 23:14
Ontzettend fijne instructeur is Jan-Willem, niet alleen omdat hij onwijs goed les kan geven. Maar ook omdat hij er echt voor de leerling is. Jan-Willem is langzaam aan een vertrouwenspersoon geworden waar je alles bij kan aankaarten. Bijvoorbeeld als je wat minder goed in je vel zit. dit in combinatie met leuke humor en een wat bijzonder muziek smaak 😉 zorgen ervoor dat ik mijn rijlessen nooit zal vergeten. dankuwel voor alle mooie lessen en steun en toeverlaat!!
Tom Siemerink heeft geschreven op 7 mei 2022 om 11:15
Jan Willem was een erg fijne rijinstructeur. De les begon altijd met een gezellig praatje. Jan Willem gaf op een rustige manier goede, duidelijke uitleg over de besturing van de auto en veilig rijden in het verkeer. Naast dat de lessen leerzaam waren, heerste er ook een goede sfeer. Ook hielden Jan Willem en ik allebei van (rock)muziek, dit was dus bij ons een veel besproken onderwerp in de auto. Ik heb Jan Willem altijd ervaren als erg prettig in het contact. Ik heb na zijn lessen zeker het gevoel dat ik veilig de weg op kan!
Sjoerd heeft geschreven op 12 april 2022 om 09:57
Wat een top rijinstructeur is Jan Willem, altijd met plezier naar de rijlessen gegaan. Het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat we het altijd zo gezellig hadden tijdens de lessen. .
Mike heeft geschreven op 9 april 2022 om 16:51
Ik kan me haast niet voorstellen dat er een prettigere rijinstructeur is dan Jan Willem. Het behalen van het rijbewijs is natuurlijk het hoofddoel, maar de weg ernaar toe zal voor elke leerling anders zijn. Jan Willem neemt de tijd voor iedereen en zorgt ervoor dat elke leerling les krijgt op de manier die zij het prettigst vinden. Het sleutelwoord hierin is rust; alles op de snelheid van de leerling. In de auto geeft dat direct een hele fijne sfeer. Bovendien is het altijd gezellig om naast Jan Willem in de auto te stappen, want ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op een fronsend gezicht. Daarom is het ook nooit erg om fouten te maken; gewoon vergeten en weer doorrijden. Ik heb een geweldige tijd naast Jan Willem gehad en het zal heel onwennig aanvoelen om alleen mijn kilometers te maken in de auto. Ik raad alle nieuwe leerlingen dan ook aan om Jan Willem bovenaan het lijstje te zetten!
Arwen heeft geschreven op 6 april 2022 om 19:28
Bijna een week geleden mijn rijbewijs gehaald. Terugkijkend op de lessen met Jan Willem heb ik een hele leuk tijd gehad. Veel gelachen en altijd hele leuke gesprekken gehad en tegelijkertijd ook heel veel geleerd. Ik ga de rijlessen dan ook echt wel missen. Jan Willem gaf mij altijd het vertrouwen om door te gaan ook na een tegenslag. Ik had geen andere instructeur willen hebben, echt een aanrader!
thomas heeft geschreven op 22 maart 2022 om 10:45
oké waar moet ik beginnen ik kan zeggen dat Jan Willem echt wel de beste rijinstructeur is en waarom hij legt alles zo goed uit en zo duidelijk geloof me heeeeel fijn ik ben er zo blij mee dat ik bij hem mocht rijden heb ik heb ook verhalen gehoord van vrienden dat andere rijscholen echt niks zijn ik noem geen namen maar ik ben er heilig van overtuigd dat dit echt de beste rijinstructeur dus als je de beste zoekt voor je zelf of voor je zoon of dochter dan zeg ik neem deze echt is gewoon de beste 🙂 MVG Thomas van Toledo
Evi Mallon heeft geschreven op 20 maart 2022 om 21:18
Onwijs leuke tijd gehad in de auto met Jan Willem! Hij is een onwijs lieve man die je onwijs op je gemak laat voelen en je op je eigen niveau begeleidt. Als je gezellige maar ook zeker serieuze rijlessen zoekt hoef je nu niet meer verder te zoeken:), ik had geen andere willen hebben!
Emma Dekker heeft geschreven op 9 februari 2022 om 23:16
Ik heb ongeveer 2 weken geleden mijn rijbewijs gehaald. Als ik terug kijk op de lessen met Jan Willem vond ik deze altijd erg leuk en gezellig, daardoor voelde ik me altijd erg op mijn gemak en voelde ik me niet meer onzeker achter het stuur. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en raad het ook zeker aan! Heel erg bedankt Jan Willem, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
Rutger heeft geschreven op 7 februari 2022 om 10:14
Ik vond het schakelen en de hellingproof best moeilijk, maar Jan Willem heeft mij hier heel goed mee geholpen, en dankzij hem kan ik nu veilig in het verkeer rijden. Hij is heel erg geduldig, en het is altijd gezellig bij hem in de auto. Een betere rij-instructeur kan ik me niet voorstellen
Jasmijn heeft geschreven op 14 januari 2022 om 20:21
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en wat ben ik er blij mee. Wel ga ik de rijlessen heel erg missen.... Elke keer weer die gezelligheid en leuke gesprekken, wat heb ik gelachen tijdens de lessen. In het begin was ik erg onzeker maar Jan Willem zorgde ervoor dat dit gevoel volledig verdween en ik zelfverzekerd over de weg reed. Heel erg bedankt Jan Willem!