Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
126 berichten.
Tiffany heeft geschreven op 2 november 2023 om 14:24
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben zo goed begeleid door Jan Willem. Dit is echt een hele fijne,betrouwbare, Rijinstructeur. Ik heb heel veel gehad aan zijn ondersteunende leer methodes, ik voelde me vrij snel rustig en vertrouwd. bij Jan Willem in de bak! Slaag je met gemak! 1 tip voor de leerlingen, de tussentijdse toets is echt een aanrader! Bedankt Jan Willem Roza!
Luuk heeft geschreven op 8 oktober 2023 om 12:26
Ik ben laatst in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik had het pakket gekozen met een tussentijdse toets wat echt super fijn vond omdat je dan al weet wat je te wachten staat voor het examen. Ook kan je een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Ontdanks dat ik altijd op vakantie was🤪 hebben we er toch voor kunnen zorgen dat we de rijlessen door alles heen hebben kunnen plannen. Ook is Jan Willen een hele aardige vriendelijke en grappige man waar je gezellig een praatje mee kan maken en mee kan lachen. Tot slot heb ik echt een hele goede rijopleiding gehad en zat ik altijd met plezier in de auto!
Thijs heeft geschreven op 5 oktober 2023 om 19:39
Ik ben vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij JW. Op advies van hem heb ik een tussentijdse toets genomen omdat ik erg lang gewacht heb bij het CBR. Dit was achteraf de beste keuze die ik ooit kon maken! Bij de toets ben ik nog zo dromerig geweest om mijn identiteitsbewijs vergeten mee te nemen. Gelukkig heeft Jan Willem de examinator over weten te halen om mijn ID bewijs thuis in raptempo op te halen. Wat een avontuur, en wat hebben we gelachen. Ik ben erg blij om nu lekker zelfstandig te rijden in het verkeer. Maar ik zal toch altijd de geweldig leuke lessen missen. Helaas ben je vaste klant van het bedrijf waar ik werk. Kom ik je toch nog wekelijks tegen ;D Jan Willem. Hartelijk bedankt.
Jenny heeft geschreven op 8 september 2023 om 10:09
Via een tip van een collega ben ik bij Jan Willem terechtgekomen. Na 2 minder goede ervaringen bij andere rijscholen was ik super blij met hem! De lessen waren gezellig maar ook heel leerzaam. Alles werd op een rustige en duidelijke manier aangeleerd. En! Wat voor mij heel belangrijk was: hij was er gewoon elke week! Afspraken werden nagekomen en nooit afgezegd. Bovendien kon alles in goed overleg. In 2x mijn rijbewijs gehaald, terwijl ik 24 weken zwanger was. Heel erg bedankt voor de goede ervaring en gezelligheid! Rock on! 🤘
Mirthe heeft geschreven op 5 augustus 2023 om 19:41
Door familie en vrienden ben ik bij Jan Willem in de auto terecht gekomen en daar heb ik geen spijt van! Het was altijd gezellig in de auto, en ik heb veel van hem mogen leren op een ontspannen manier. De persoonlijke aanpak vond ik heel prettig, Jan Willem kijkt naar wat jij nodig hebt en past daar de lessen op aan, met als gevolg dat je uiteindelijk met een veilig gevoel en zelfvertrouwen zelfstandig de weg op kan. Bovendien is Jan Willem expert in diabeet-leerlingen. Jan Willem, dankjewel voor de gezellige tijd in de auto samen, we zwaaien als we elkaar tegenkomen!
Floor heeft geschreven op 31 juli 2023 om 12:48
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Jan-Willem! Jan-Willem is altijd vrolijk en geeft rijles met veel plezier. Bedankt voor de leerzame en gezellige tijd!
Linton Simanullang heeft geschreven op 25 juli 2023 om 09:36
Vandaag geslaag voor mijn rijbewijs dankzij Jan-Willem!!! Meteen bij de eerste les voelde ik op me gemak en ik heb ook heel veel geleerd! Dus als je opzoek bent naar een goede rijschool met een leuke rijinstructeur, raad ik Roza ZEKER aan!
Sebas heeft geschreven op 15 juli 2023 om 21:04
Na al mijn rijlessen kan ik niets meer dan super positief zijn over Jan Willem. Zijn kwalitatieve doch super gezellige lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd. Jan Willem weet goed vertrouwen te geven bij zijn rijlessen maar weet ook constructieve feedback te bieden waardoor je meteen weet waar je samen met hem aan moet werken. Ik heb een top tijd gehad en kan niets anders dan hem aanraden aan iedereen die zijn rijbewijs wilt behalen. Bedankt gozer je bent een topper!
Veerle heeft geschreven op 7 juni 2023 om 11:49
Ik ben na het pensioen van mijn oude rijinstructeur terecht gekomen bij Jan-Willem en ik heb het enorm naar m’n zin gehad tijdens de rijlessen hier. Naast duidelijke en goede instructies hing er altijd een fijne en relaxte sfeer in de lucht. Ik had ook een tijdje een angst voor rijden, maar deze angst is bij Jan-Willem in de auto vrijwel verdwenen. Ontzettend fijn dat ik hier heb kunnen rijden en dat ik hierdoor nu mooi mijn rijbewijs in de zak heb!
Moos heeft geschreven op 1 juni 2023 om 11:03
Als je zoekt naar rijlessen met kennis en kunde, dan ben je bij Jan-Willem aan het juiste adres. Een hele prettige, moderne, vriendelijke en gezellige rij-instructeur, om het kort te houden.... Zeer motiverend, en aanmoedigend om bij te willen en durven lessen. Heb mijn lessen altijd als prettig ervaren, en heb ook altijd prettig gevoeld bij de mate waarmee rekening gehouden wordt met je situatie. De oprechte interesse in jou als leerling mocht je die willen delen. Een hele hele HELE fijne tijd is het geweest. Jammer dat het weer voorbij is, maar goeie herinneringen en over het algemeen een erg goeie ervaring. Ontzettend bedankt.
Wessel Frölich heeft geschreven op 24 mei 2023 om 12:46
Jan Willem is echte de fijnste rijinstructeur die ik mij had kunnen wensen. Er was tijdens mijn gehele rijopleiding geen moment dat ik er geen zin in had en dat kwam door de gezellig sfeer in de auto. Het was altijd super fijn om met Jan Willem te rijden. En doordat hij ook fantastisch kan uitleggen heb ik ook nog eens mijn examen in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt voor alles en ik zal je vast nog wel een keer langs zien rijden.
Anouk van Rooijen heeft geschreven op 13 mei 2023 om 13:11
Jan Willem… ja wat valt daar over te zeggen. Buiten dat hij gezellige en vrolijke man is met een luisterend oor, is het rij instructeur zijn echt zijn passie. Iedere rijles begon met vragen hoe het ging en dan was altijd zijn antwoord; ‘ik mag rijden dus mij hoor je niet klagen’. Hij is erg gedreven en heeft het beste met iedereen voor! Hij geeft zelfvertrouwen en staat altijd voor je klaar. Professioneel en met veel geduld begeleid hij je door de lessen heen! Over het algemeen dus een fijne rij instructeur die weet wat hij doet! En heeft altijd lekkere dropjes in de auto die je ongegeneerd mag pakken😉
Anne-Claire heeft geschreven op 10 mei 2023 om 20:59
Ik denk niet dat je ergens een betere rijinstructeur kan krijgen dan Jan Willem. Hartstikke zenuwachtig toen ik begon met lessen, maar dat bleek helemaal nergens voor nodig te zijn. Naast dat de lessen altijd harstikke gezellig waren, waren ze ook erg leerzaam. Jan Willem geeft altijd duidelijk en rustig uitleg, waardoor je het rijden uiteindelijk helemaal onder de knie krijgt. Hij geeft genoeg begeleiding wanneer het nodig is, maar laat je ook zelf aan de gang gaan. Dit geeft op een leuke manier uitdaging, waardoor je zelf inzicht begint te krijgen in nieuwe situaties. En dit geeft dan weer zelfvertrouwen zodat je uiteindelijk zelfstandig kan gaan rijden. En gaat iets een keer niet goed, dan maakt dat ook helemaal niks uit, want daarvoor ben je aan het lessen, zoals Jan Willem altijd zelf zegt! Al met al kijk ik met heel veel plezier terug naar de lessen (en ga ik ze toch wel een beetje missen hoor😉) en zou ik ze iedereen aanraden! Ontzettend bedankt voor alles, en ik zie je vast nog wel voorbij rijden!
sem dekker heeft geschreven op 25 april 2023 om 09:12
Tijdens de rijopleiding heb ik een hele leuke tijd met Jan Willem gehad. Hij is altijd vrolijk en heeft altijd wel zin in een praatje. Daarnaast is hij goed in zijn vak en kan hij je alles leren. Ik kijk met veel plezier terug op de rijopleiding en ben Jan Willem dankbaar voor wat hij voor mij heeft kunnen betekenen.
Finne Mallon heeft geschreven op 13 april 2023 om 12:31
Je hoort altijd van iedereen hoe belangrijk het wel niet is om bij een instructeur te gaan lessen die zowel kwaliteit als gezelligheid levert. En ook ik kan na mijn ervaring bij Jan Willem niets anders zeggen! Elke les was weer een en al positiviteit, er was geen een keer dat ik er niet naar uitkeek om de auto weer in te stappen. Naast dat Jan Willem een hele veilige & gezellige sfeer creëert, heeft hij ook enorm veel passie voor het lesgeven. Hij neemt echt de tijd om je vertrouwd te maken in het verkeer. Zo pakt hij vaak zijn grote map met plaatjes en voorbeelden erbij en heeft hij een mini autootje om zijn uitleg nog meer te kunnen verhelderen. Na het volgen van zijn rijopleiding heb ik niet alleen een rijbewijs, maar voel ik me ook oprecht vertrouwd en voldoende ervaren om alleen de weg op te gaan. Ik zou Jan Willem aan iedereen aanraden, ik ga de gezellige lessen zeker missen 🙂
Senn Janse heeft geschreven op 29 maart 2023 om 09:09
Ik heb een tijdje geleden mijn rijbewijs gehaald door Jan-Willem. Hij is een hele goeie rij instructeur. Hij is altijd in voor een lolletje en je mag alles aan hem vertellen. Hij geeft ook echt om zijn leerlingen en is altijd vrolijk. Buiten dit alles is hij natuurlijk ook heel goed in zijn werk. Hij heeft alles door wat er om de auto heen gebeurt en hij laat je zeker en vertrouwd voelen achter het stuur en wordt nooit boos als je fouten maakt. Ondanks het voor mij al een tijdje geleden is sinds dat ik heb afgereden heb ik nog steeds heel veel mooie herinneringen aan mijn rijopleiding (ik mis het zelfs een beetje).
Leana heeft geschreven op 27 maart 2023 om 15:42
Als ik terug kijk op mijn tijd bij Jan Willem in de auto komen er alleen maar positieve en leuke gedachtes naar boven. Ik begon mijn rijopleiding bij een andere rijschool en toen ik daar voor mijn rijexamen was gezakt ben ik vervolgens naar Roza Autorijopleidingen overgestapt. Dat was absoluut de beste keuze die ik had kunnen maken en ik baal als een stekker dat ik niet mijn hele opleiding bij hem heb kunnen doen. Ik zag Jan Willem namelijk niet gewoon als een rijinstructeur, maar ook als een hele fijne vent. Toen ik mijn rijexamen haalde vond ik het stiekem ook best jammer dat de rijlessen zouden stoppen. Ik heb heel veel van Jan Willem geleerd en daar ben ik hem zó dankbaar voor. Het leven is een feestje alleen moet je zelf de slingers ophangen. Nou Jan Willem heeft mij geholpen die slingers op te hangen en om van mijn rijopleiding een feestje te maken! 🙂
Luna heeft geschreven op 27 maart 2023 om 08:34
Jan Willem is echt een super fijne instructeur! Door hem ben ik in één keer geslaagd voor m’n rijbewijs! Jan Willem heeft heel veel geduld en legt de dingen op een fijne manier uit. De lessen vlogen voorbij en als ik weer thuis kwam had ik een lach om m’n gezicht van oor tot oor, omdat ik het zo leuk heb gehad tijdens mijn lessen! Ondanks dat ik super blij ben met mijn rijbewijs ga ik de rijlessen van Jan Willem ontzettend missen! Ben je opzoek naar een gezellige, grappige, geduldige, ervaren rijschool? Dan raad ik Jan Willem zeker aan!
Vivienne heeft geschreven op 9 maart 2023 om 17:38
Jan-Willem is echt een super instructeur waarbij elke les niet alleen super leerzaam maar ook enorm gezellig is! De sfeer in de auto was altijd heel erg fijn en ontspannen en elk verbeterpunt werd op een opbouwende en aanmoedigende manier benoemd. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om bij Jan-Willem te lessen en ik raad hem dan ook bij iedereen enorm aan!
Marissa heeft geschreven op 6 maart 2023 om 10:00
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit komt allemaal dankzij Jan-Willem. Elke les was weer en feestje die te snel voorbij vloog en zodra ik thuis was keek ik weer uit naar de volgende les. Jan-Willem is heel geduldig en aardig, je voelt je ontzettend op je gemak tijdens de lessen en dit helpt absoluut bij het autorijden. Ik ben ontzettend tevreden over deze rijopleiding en ik ben blij dat ik via Jan-Willem ben geslaagd. Ik raad deze rijopleiding zeker aan!! 🙂