Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
Ilse Lagraauw heeft geschreven op 10 december 2019 om 10:39
Super goede rijschool!! In 1 keer geslaagd. Super tevreden. Echt een aanrader 🙂
Jenny heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 15:38
Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Jan Willem: hij kan goed kennis en vaardigheden overbrengen, is rustig en geduldig, maar heeft ook veel humor waardoor het gezellig is in de auto. Ook als het langer duurt voordat je je rijbewijs haalt, weet hij de moed erin te houden! 🙂
Isabelle heeft geschreven op 17 september 2019 om 10:20
Altijd hele fijne & gezellige lessen gehad! Jan Willem was echt altijd aardig en ontzettend geduldig, en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Absoluut een aanrader dus!
Kim heeft geschreven op 7 september 2019 om 09:52
Ik had mijn rijbewijs al, maar na een lange tijd niet gereden te hebben besloot ik ok toch nog twee lesjes te nemen. Ik was namelijk erg onzeker geworden. Bij Jan Willem heb ik mijn zekerheid terug gevonden. Hij stelt je heel erg op je gemak en kan erg goed uitleggen. Naast het uitleggen is het ook gezellig om met Jan Willem te kletsen :). Het waren twee super leuke lessen!! Ik ga nu met zekerheid de weg weer op. Bedankt en echt een aanrader voor iedereen!
Sophie heeft geschreven op 5 september 2019 om 21:19
Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan Willem tijdens mijn rijlessen! Werd altijd op mijn gemak gesteld en alles gaat op je eigen tempo. Jan Willem neemt ruim de tijd voor je en daarnaast is het nooit ongemakkelijk en altijd gezellig in de auto. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zelfs wel een beetje missen. Dus als je nog opzoek bent naar een eerlijke, goede rijinstructeur inclusief een goede sfeer; bel Jan Willem!
bridget heeft geschreven op 4 september 2019 om 12:21
- [ ] Ik heb me heel veilig en op me gemakt gevoelt tijdens mijn rijopleiding. Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad maar Jan Willem is de meest professionelen en geduldigen die ik gehad heb. Hij denkt na over zijn lessen en zorgt dat iedereen precies de zelfde rijopleiding krijgt. Hij was altijd stipt op tijd en wist altijd het balans te vinden tussen gezellig en een leeromgeving. Bedankt!
Kylian heeft geschreven op 22 augustus 2019 om 20:15
Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Jan Willem heeft erg veel geduld en maakt veel grapjes tussendoor. Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen, deze rijopleiding is een aanrader voor iedereen!
Nikyta Leenhouts heeft geschreven op 21 augustus 2019 om 17:32
Echt super fijne lessen gehad, elke les weer wat nieuws geleerd. Jan Willem is een gezellige en zeer leerzame instructeur, hij stelt je altijd op je gemak en zorgt dat je met een goed gevoel achter het stuur zit!
Lisa van Kempen heeft geschreven op 9 juli 2019 om 09:33
Vandaag ben ik foutloos in één keer geslaagd! Ik heb een super fantastische tijd gehad met Jan Willem en ik ga hem werkelijk waar nooit meer vergeten. Behalve veel gezelligheid en lol, heb ik ontzettend veel geleerd van hem. Ik ben blij dat ik geslaagd ben maar aan de andere kant ga ik de rijlessen enorm missen, ik keek er elke keer weer naar uit. Jan Willem is een hele fijne instructeur die je op een leuke en gezellige manier op je gemak kan stellen, waardoor je met veel zelfvertrouwen veilig de weg op kan. Naar mijn mening is Jan Willem het complete plaatje van de beste én gezelligste rijinstructeur in Nederland! Het is niet zomaar je rijinstructeur maar echt iemand waar je een band mee op bouwt, zeker een aanrader!
Kai van der Toorn heeft geschreven op 8 juli 2019 om 09:25
Top lessen gehad bij Jan Willem. Elke rit was weer gezellig!! En natuurlijk leerzaam. Dankuwel voor de leuke rijopleiding.
Richard Rog heeft geschreven op 8 mei 2019 om 14:24
Vandaag eindelijk geslaagd en Jan Willem heeft mij hier heel erg mee geholpen! De lessen waren altijd gezellig. Wanneer ik er doorheen zat tijdens de lessen was Jan Willem er met zijn positiviteit om mij op te beuren. Jan Willem, heel erg bedankt en ik hoop dat ik je binnenkort weer eens zie!
Bobbie heeft geschreven op 7 mei 2019 om 06:57
Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijopleiding Roza. Jan Willem is een super leuke en gezellige instructeur, ik voelde me elke les weer op gemak. Naast de gezelligheid heb ik ook heel veel geleerd. Ik zal het prikkertje nooit vergeten haha! Bedankt voor alles!!
Stijn Aartsen heeft geschreven op 5 maart 2019 om 20:47
Ik heb vandaag me rijbewijs mogen ophalen! Hartstikke bedankt voor alle leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Ik had altijd zin in de rijlessen van u. En heb er altijd van genoten. Hartstikke bedankt! Zeker een aanrader!
Amy heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 19:55
M☆: For my new job I needed to get my drivers licenses in a really short time. Although I have had my drivers license for 26 years, I had missed the moment to exchange it after immigrating from the united states. With the time pressure on, Jan Willem proved patient and skilled in teaching me what to do and more important what to stop doing. Apart from a great atmosphere driving, I appreciated him dealing with my nerves and stress. Always calm and coaching he got me to my driving exam ready and extremely well prepared. I want to thank him heartfelt for getting me my drivers license months within the deadline from my employer. For anyone looking for a skilled and professional instructor, you found him!
Tim van Kempen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 22:28
Jan Willem maakt van het halen van je rijbewijs een echte experience! Je kan je verhaal bij hem doen, het is altijd gezellig en leert hij je echt goed en erg enthousiast auto rijden. Ik heb altijd erg naar de rijlessen uitgekeken en ben Jan Willem erg dankbaar voor de geweldige tijd, en zeker een aanrader als je nog naar Een goede rijschool op zoek bent!!
Giovanni van Donge heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 10:36
Ik heb een super leuke tijd gehad bij Jan Willem. Het is een oprechte, enthousiaste en super aardige vent. Hij geeft op een hele fijne manier rijles waarbij er altijd ruimte is voor gezelligheid. Jan Willem, heel erg bedankt voor de leuke tijd!
Jill Mulders heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 18:44
Na een jaar les te hebben gehad bij Jan Willem kan ik met honderd procent zekerheid zeggen dat ik hier met een grote glimlach op terug kijk! Jan Willem vervult zijn rol met heel veel passie en dat is zeker terug te zien in de manier waarop hij zijn lessen geeft. Naast het leren van autorijden -niet geheel onbelangrijk natuurlijk- is er altijd ruimte voor gezelligheid en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Ik heb uitstekend auto leren rijden en ben in één keer geslaagd. Het enige minpunt is dat ik die fijne lessen nu missen moet. Jan Willem, bedankt!
Alex heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 20:46
ik heb echt super veel kunnen leren van Jan Willem was ook altijd erg gezellig en een goeie sfeer in de auto. En ben dankbaar dat ik hem als leraar heb kunnen hebben die mij in 1x er goed door heen heeft gebracht. en kijk er met plezier op terug.
Maurizio heeft geschreven op 7 augustus 2018 om 15:00
Ik ben heel erg blij dat ik bij deze rijleraar heb gereden hij heeft me er echt doorheen gesleept. Hij is heel geduldig en legt alles erg goed uit, ik ben daardoor ook vandaag in een keer geslaagd. Dankjewel Jan-Willem !!!
Romy heeft geschreven op 2 augustus 2018 om 09:30
Jan Willem is een super rijleraar! Het is altijd gezellig in de auto maar blijft toch altijd scherp! Ik heb heel erg genoten van mijn tijd bij deze rijschool en wil hem hiervoor ook heel erg bedanken! Top tijd gehad!