Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
58 berichten.
Jasmijn heeft geschreven op 14 januari 2022 om 20:21
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en wat ben ik er blij mee. Wel ga ik de rijlessen heel erg missen.... Elke keer weer die gezelligheid en leuke gesprekken, wat heb ik gelachen tijdens de lessen. In het begin was ik erg onzeker maar Jan Willem zorgde ervoor dat dit gevoel volledig verdween en ik zelfverzekerd over de weg reed. Heel erg bedankt Jan Willem!
Niels van den Broek heeft geschreven op 21 december 2021 om 19:10
Tijdje geleden bij Jan-Willem gelest en zeer tevreden! Ik kijk terug op een leuke periode met hem! Hebben het erg gezellig gehad, zoals hij dat met iedereen heeft. Erg tevreden dus en een echte aanrader 😉
Luna heeft geschreven op 21 december 2021 om 12:47
Lieve Jan-Willem, Sjonge wat een dag hebben wij achter de rug vandaag! Elke les had ik het enorm naar mijn zin bij Jan-Willem, de tijd vloog voorbij. Waarom geef ik het advies om bij Jan-Willem te lessen? Zo hebben we even? De gezelligheid, geduld, luisterd oor, goeie tips en de goede voorbereiding op het examen. Vandaag ben ik in een keer geslaagd, zeker dankzij Jan-Willem en ja ik heb het zelf gedaan maar zonder jou had ik het niet gekund! We houden contact. Team Vans! Jan-Willem je bent een topper! Liefs Luna.
Ameze heeft geschreven op 15 december 2021 om 12:29
Mijn rijopleiding bij Jan Willem zit er (helaas) op! Wat heb ik het naar mijn zin gehad met een rijinstructeur die engelen geduld heeft, mij altijd een fijn gevoel heeft gegeven, een geweldig luisterend oor is en die mij vooral heel erg veel heeft geleerd. Door de goede lessen en het vertrouwen van Jan Willem ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen. Ik kijk terug op een hele leuke tijd in de auto! Onwijs bedankt en tot snel 🙂
Esraa heeft geschreven op 9 december 2021 om 22:06
Met zoveel plezier rijlessen gevolgd. Bedankt voor alles! En het vertrouwen dat je in me bleef houden! Tot snel!
Mylou heeft geschreven op 18 november 2021 om 21:13
Met veel plezier heb ik rijlessen bij Jan Willem gevolgd. Hij is erg geduldig, vriendelijk en heeft humor. Ik was zo goed voorbereid op het examen dat ik in 1 keer ben geslaagd.
Britt heeft geschreven op 10 november 2021 om 07:08
Ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de auto bij Jan Willem tijdens de lessen. Elke les leerde ik weer wat nieuws. Het was dus naast dat het gezellig was ook leerzaam. Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd. Dankzij de rijopleiding bij Jan Willem kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op! Heel erg bedankt voor alles!!!
Ayla heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 15:37
Lieve Jan-Willem, wat heb ik genoten van de lessen die ik heb gehad! Vond het zeker in het begin wat spannend, maar al na rijles één was het duidelijk dat dat helemaal niet hoefde met zo'n goede instructeur naast me! Ontzettend veel geleerd, elke rijles weer. Altijd geduldig, ookal maakte ik wéér dezelfde fout. Heel blij dat ik mijn rijbewijs in 1x heb kunnen halen, ook al ga ik de lessen enorm missen. Met Jan-Willem in de auto is altijd gezellig, super leerzaam en ontspannen. Ontzettend bedankt!
Lois Grift heeft geschreven op 16 september 2021 om 13:39
Wat heb ik genoten van de rij uurtjes bij Jan-Willem in de Auto! Altijd super begripvol naar de leerling en mega veel geduld. Elke les was leerzaam en ik keek er nooit tegen op! Inplannen van lessen was super flexibel en er werd altijd rekening gehouden met je agenda. Zo blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen! Nu kan ik met alle vertrouwen alleen de weg op. Heel erg bedankt Jan-Willem!
Leonie heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 15:01
Bij deze rijschool leer je supergoed autorijden! Jan-Willem stelt je super op je gemak en het is altijd gezellig met hem. Door de leerzame en fijne lessen ben ik gisteren in 1x geslaagd!! Ik wil je super erg bedanken voor alles Jan-Willem en we zien elkaar snel😘
Sidney van der leij heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 09:10
Wat ben ik blij met Jan Willem, Ik heb deze rijopleiding zo hard gelachen Jan Willem helpt je goed met leren. Tijdens het leren worden er veel grapjes gemaakt, maar natuurlijk ben je super gefocust op het rijden. In het begin was ik heel erg bang om te rijden en om te falen, maar hoe langer ik door reed en met Jan Willem hoe meer ik me op mijn gemak voelde, hoe meer grapjes ik zelf ook kon maken. Jan Willem is een man met een heel leuk karakter en heeft zijn hart op een een goeie plek zitten.🥺☺️
Lisa heeft geschreven op 24 juli 2021 om 16:05
Wat ben ik blij dat ik bij Jan Willem heb kunnen lessen. Hij zorgt altijd voor een fijne rit en draagt zorg voor zijn leerlingen. Ook voor gezelligheid kan je altijd bij hem terecht. Jan Willem, nogmaals bedankt voor alles!
Matthijs Hamstra heeft geschreven op 22 juli 2021 om 17:33
Na een hele gezellige tijd met Jan Willem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het altijd erg leuk om met Jan Willem in de auto te zitten. Ik moet toegeven dat ik het jammer vind dat ik geen lessen meer van hem krijg. Jan Willem heeft me veel geleerd. Ik vind de rustige en duidelijke manier waarop hij dingen uitlegt erg fijn. Als je iemand zoekt waarbij je je altijd op gemak voelt moet je bij Jan Willem zijn. Heel erg bedankt voor alles!
denise kau heeft geschreven op 22 juni 2021 om 15:24
Ik ben eigenlijk altijd bang geweest in de auto bij een vorige rijschool slechte ervaring gehad en nog banger geworden tot dat ik bij Jan Willem ging lessen! Wat een feest! Hij heeft mij er zo goed door heen geholpen iedere keer als ik wilde opgeven wist hij mij toch weer over te halen om door te gaan en je raadt het niet vandaag in 1 keer geslaagd!!! Ik ben hem zo dankbaar! Zonder hem had ik het nooit gehaald! De lessen zijn fijn en altijd gezellig ! Ben Zo blij dat ik mijn rijbewijs heb maar niet leuk dat ik nu alle leuke lessen moet missen! Aanrader voor iedereen! Bedankt voor alles Jan Willem! Topperrrr!
Dionne Dols heeft geschreven op 21 juni 2021 om 20:17
Na in één keer geslaagd te zijn voor mijn rijbewijs zitten de lessen met Jan Willem er helaas op. Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten en mij op mijn gemak gevoeld. Naast alle gezellige gesprekken, heb ik ook veel geleerd. Bedankt voor alles!
Dylan Leenhouts heeft geschreven op 23 april 2021 om 10:14
Heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald, ben er ontzettend blij mee. Maar tegelijkertijd baal ik ook wel dat dit de laatste les was met Jan Willem.. heb onzettend veel genoten met hem leuke gesprekken gehad een les bij hem was echt nooit saai en natuurlijk altijd leerzaam en voelde me altijd op mijn gemak bij hem. Dus mensen als je een gezellige maar leerzame les omgeving zoekt dan zit je bij Jan Willem altijd goed! heel erg bedankt Jan Willem voor alles!
Casper heeft geschreven op 12 april 2021 om 22:12
Het is natuurlijk enorm fijn om je rijbewijs te halen, echter is het wel jammer dat ik nu afscheid moet nemen van Jan Willem. Ik heb altijd met veel plezier en een gevoel van veiligheid gelest. Daarnaast zijn de lessen onwijs goed en heb je elke les het gevoel dat je iets nieuws leert. Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt voor de opleiding Jan Willem!
Matthias heeft geschreven op 11 april 2021 om 23:24
Na een ontzettend leuke en leerzame periode heb ik helaas geen rijlessen meer nodig. Door een gastvrije en gezellige sfeer stapte ik altijd met plezier de auto in. Ik wil Jan-Willem ontzettend bedanken voor de top tijd!!?
Leah Moonen heeft geschreven op 24 maart 2021 om 17:07
Ondanks dat ik super blij ben dat ik mijn rijbewijs heb gehaald vind ik het jammer dat ik de leuke, gezellige, vertrouwde en leerzame lessen van Jan Willem nu moet missen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, ik ben nooit met tegenzin de auto ingestapt en ik had er altijd weer super veel zin in. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden!! Bedankt voor alles Jan Willem!
Meike van der Putten heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:30
Wat vind ik het jammer dat deze tijd erop zit.. Hoe blij ik ook ben dat ik door deze fantastische rijschool in 1 keer ben geslaagd, ga ik de lessen met Jan Willem toch wel echt heel erg missen. De lessen waren gezellig, leuk en vooral ook heel leerzaam. Iedere les stapte ik met plezier de auto in en zorgde Jan Willem ervoor dat ik me comfortabel en op mijn gemak voelde. Ik kan terug kijken op een enorm leuke rijopleiding! Ik vind Roza-autorijopleidingen echt een aanrader! Bedankt voor alles!!!
Glenn heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 11:55
Na een hele gezellige en leuke tijd helaas geen rijlessen meer nodig. want ik heb mede door jan-willem mijn rijbewijs gehaald en wat een leuke en leerzame tijd was het! Komt waarschijnlijk door de goede muzieksmaak en humor die we deelde. Ik heb veel van hem geleerd en dat ga ik in de praktijk goed gebruiken. Jan willem, Bedankt!! En rock on!?
Ali heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 10:40
Jan Willem Roza is ECHT een SUPER vent! Heeft alle begrip voor wie dan ook waar ze ook mee vastlopen, staat klaar waar je ook bent en het kan echt je beste vriend voor het leven worden in de auto! Steunt goed mee waar je ECHT tegen aanloopt en geeft niet op totdat je met goed gevoel de weg op durft, Ik heb me ten alle tijden prima op m'n gemak gevoeld bij deze gozer, en ik raad hem TEN ZEERSTE AAN voor iedereen die twijfelt bij anderen en op zoek is naar iemand die zichzelf 100% voor je inzet, mijn leven is vele malen verbeterd dankzij deze prachtvent en zelfs na het behalen van mijn examen hoort Jan Willem Roza bij mij in mijn vriendenlijst voor het leven! Roza, ik HOU van je namens mij en mijn vriendin, je bent geweldig, top, super, aanrader en een ware gerustellende voorbeeld waar elke rijschool een voorbeeld van mag nemen hoe een perfecte rijschool eruit zou moeten zien. Je hebt me zelfs geholpen om mijn theorie te behalen en dat met ook nog is dikke gezelligheid en savety in die rode auto van je (wat overigens echt HEERLIJK rijdt) Zeer lieve en geduldige man wie je alles kan vragen en bij wie je alles kwijt kan! als ik meer dan 5 sterren voor Roza Autorijopleidingen kon geven had ik dat meer dan 5 keer met alle liefde en aanrader meegegeven!! Je bent top, Roza!
Thomas van Dillen heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 10:53
Ik heb een ontzettend leuke periode achter de rug met Jan Willem. Goede gesprekken, en leerzame lessen. Autorijschool Roza is een echte aanrader!
Micaela heeft geschreven op 24 september 2020 om 10:30
Wat heb ik ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. Fijn om Jan Willem naast je in de auto te hebben, hij weet wat hij doet en doet er alles aan om je op je gemak te voelen achter het stuur. Professioneel maar tegelijkertijd altijd gezellig in de auto. Echt een goede rij instructeur, absoluut geen spijt van!
Selwan heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 07:26
Na het verslijten van een aantal rijscholen ben ik op aanbevelen van een klasgenoot bij Roza Autorijopleidingen terechtgekomen. Met mijn ervaring bij vele rijscholen in het verleden als vergelijkingsmateriaal, was het voor mij per direct te zien en te merken dat Roza Autorijopleidingen mijn vorige ervaringen met kop en schouder oversteeg. Een goudeerlijke man die voor elke rijles uit de auto stapt met een glimlach en mij vol vertrouwen de autosleutels overhandigt. Desalniettemin beschikt deze rijschool over een dusdanige deskundigheid die ertoe heeft geleid dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik had gehoopt gelijk bij de eerste keer zoeken naar een rijschool deze rijschool gekozen te hebben. Een echte aanrader dus!
Frans Jaap heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 08:38
Jan Willem is de beste rijinstructeur die er is. Niet alleen is hij aardig en fatsoenlijk, hij legt alles ontzettend goed en rustig uit waardoor je op je gemak kunt leren rijden. Elke keer keek ik weer uit naar de rijles. Ik ben nu geslaagd maar zal de wekelijkse rijlessen erg missen. Jan Willem is iemand die ik nooit meer zal vergeten. Ik raad hem aan iedereen aan!
Ola heeft geschreven op 15 maart 2020 om 19:18
Helemaal top! In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige leerzame en gezellige rijlessen van Jan Willem ! Elke rijles was anders waardoor het uitdagend was! Elke les was leerzaam en een feestje ! Zeker een aanrader
Femke heeft geschreven op 12 februari 2020 om 10:23
Ontzettend tevreden over alle lessen die ik gehad heb. Jan-Willem heeft mij weer weten te motiveren en er voor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het autorijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Joey heeft geschreven op 22 januari 2020 om 13:35
Heel erg goede rijschool! Jan Willem is een hele fijne instructeur en heel erg aardig en hij helpt je goed met je motivatie te behouden om door te blijven rijden, en te gaan voor je examen!
Steffie heeft geschreven op 17 januari 2020 om 15:18
Een hele fijne en goeie rijschool ! Door deze rijschool heb ik mijn motivatie om te rijden weer terug gewonnen! Heb leuke en goeie lessen gehad!
Wessel heeft geschreven op 18 december 2019 om 10:27
Hele goede rijschool! Jan-Willem is een hele aardige man met veel humor, die op een rustige manier alles wat je moet weten uitlegt. In 1 keer geslaagd, en mijn rijopleiding gedaan met een lach op mijn gezicht!!??
Ilse Lagraauw heeft geschreven op 10 december 2019 om 10:39
Super goede rijschool!! In 1 keer geslaagd. Super tevreden. Echt een aanrader 🙂
Jenny heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 15:38
Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Jan Willem: hij kan goed kennis en vaardigheden overbrengen, is rustig en geduldig, maar heeft ook veel humor waardoor het gezellig is in de auto. Ook als het langer duurt voordat je je rijbewijs haalt, weet hij de moed erin te houden! 🙂
Isabelle heeft geschreven op 17 september 2019 om 10:20
Altijd hele fijne & gezellige lessen gehad! Jan Willem was echt altijd aardig en ontzettend geduldig, en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Absoluut een aanrader dus!
Kim heeft geschreven op 7 september 2019 om 09:52
Ik had mijn rijbewijs al, maar na een lange tijd niet gereden te hebben besloot ik ok toch nog twee lesjes te nemen. Ik was namelijk erg onzeker geworden. Bij Jan Willem heb ik mijn zekerheid terug gevonden. Hij stelt je heel erg op je gemak en kan erg goed uitleggen. Naast het uitleggen is het ook gezellig om met Jan Willem te kletsen :). Het waren twee super leuke lessen!! Ik ga nu met zekerheid de weg weer op. Bedankt en echt een aanrader voor iedereen!
Sophie heeft geschreven op 5 september 2019 om 21:19
Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan Willem tijdens mijn rijlessen! Werd altijd op mijn gemak gesteld en alles gaat op je eigen tempo. Jan Willem neemt ruim de tijd voor je en daarnaast is het nooit ongemakkelijk en altijd gezellig in de auto. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zelfs wel een beetje missen. Dus als je nog opzoek bent naar een eerlijke, goede rijinstructeur inclusief een goede sfeer; bel Jan Willem!
bridget heeft geschreven op 4 september 2019 om 12:21
- [ ] Ik heb me heel veilig en op me gemakt gevoelt tijdens mijn rijopleiding. Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad maar Jan Willem is de meest professionelen en geduldigen die ik gehad heb. Hij denkt na over zijn lessen en zorgt dat iedereen precies de zelfde rijopleiding krijgt. Hij was altijd stipt op tijd en wist altijd het balans te vinden tussen gezellig en een leeromgeving. Bedankt!
Kylian heeft geschreven op 22 augustus 2019 om 20:15
Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Jan Willem heeft erg veel geduld en maakt veel grapjes tussendoor. Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen, deze rijopleiding is een aanrader voor iedereen!
Nikyta Leenhouts heeft geschreven op 21 augustus 2019 om 17:32
Echt super fijne lessen gehad, elke les weer wat nieuws geleerd. Jan Willem is een gezellige en zeer leerzame instructeur, hij stelt je altijd op je gemak en zorgt dat je met een goed gevoel achter het stuur zit!
Lisa van Kempen heeft geschreven op 9 juli 2019 om 09:33
Vandaag ben ik foutloos in één keer geslaagd! Ik heb een super fantastische tijd gehad met Jan Willem en ik ga hem werkelijk waar nooit meer vergeten. Behalve veel gezelligheid en lol, heb ik ontzettend veel geleerd van hem. Ik ben blij dat ik geslaagd ben maar aan de andere kant ga ik de rijlessen enorm missen, ik keek er elke keer weer naar uit. Jan Willem is een hele fijne instructeur die je op een leuke en gezellige manier op je gemak kan stellen, waardoor je met veel zelfvertrouwen veilig de weg op kan. Naar mijn mening is Jan Willem het complete plaatje van de beste én gezelligste rijinstructeur in Nederland! Het is niet zomaar je rijinstructeur maar echt iemand waar je een band mee op bouwt, zeker een aanrader!
Kai van der Toorn heeft geschreven op 8 juli 2019 om 09:25
Top lessen gehad bij Jan Willem. Elke rit was weer gezellig!! En natuurlijk leerzaam. Dankuwel voor de leuke rijopleiding.
Richard Rog heeft geschreven op 8 mei 2019 om 14:24
Vandaag eindelijk geslaagd en Jan Willem heeft mij hier heel erg mee geholpen! De lessen waren altijd gezellig. Wanneer ik er doorheen zat tijdens de lessen was Jan Willem er met zijn positiviteit om mij op te beuren. Jan Willem, heel erg bedankt en ik hoop dat ik je binnenkort weer eens zie!
Bobbie heeft geschreven op 7 mei 2019 om 06:57
Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijopleiding Roza. Jan Willem is een super leuke en gezellige instructeur, ik voelde me elke les weer op gemak. Naast de gezelligheid heb ik ook heel veel geleerd. Ik zal het prikkertje nooit vergeten haha! Bedankt voor alles!!
Stijn Aartsen heeft geschreven op 5 maart 2019 om 20:47
Ik heb vandaag me rijbewijs mogen ophalen! Hartstikke bedankt voor alle leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Ik had altijd zin in de rijlessen van u. En heb er altijd van genoten. Hartstikke bedankt! Zeker een aanrader!
Amy heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 19:55
M☆: For my new job I needed to get my drivers licenses in a really short time. Although I have had my drivers license for 26 years, I had missed the moment to exchange it after immigrating from the united states. With the time pressure on, Jan Willem proved patient and skilled in teaching me what to do and more important what to stop doing. Apart from a great atmosphere driving, I appreciated him dealing with my nerves and stress. Always calm and coaching he got me to my driving exam ready and extremely well prepared. I want to thank him heartfelt for getting me my drivers license months within the deadline from my employer. For anyone looking for a skilled and professional instructor, you found him!
Tim van Kempen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 22:28
Jan Willem maakt van het halen van je rijbewijs een echte experience! Je kan je verhaal bij hem doen, het is altijd gezellig en leert hij je echt goed en erg enthousiast auto rijden. Ik heb altijd erg naar de rijlessen uitgekeken en ben Jan Willem erg dankbaar voor de geweldige tijd, en zeker een aanrader als je nog naar Een goede rijschool op zoek bent!!
Giovanni van Donge heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 10:36
Ik heb een super leuke tijd gehad bij Jan Willem. Het is een oprechte, enthousiaste en super aardige vent. Hij geeft op een hele fijne manier rijles waarbij er altijd ruimte is voor gezelligheid. Jan Willem, heel erg bedankt voor de leuke tijd!
Jill Mulders heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 18:44
Na een jaar les te hebben gehad bij Jan Willem kan ik met honderd procent zekerheid zeggen dat ik hier met een grote glimlach op terug kijk! Jan Willem vervult zijn rol met heel veel passie en dat is zeker terug te zien in de manier waarop hij zijn lessen geeft. Naast het leren van autorijden -niet geheel onbelangrijk natuurlijk- is er altijd ruimte voor gezelligheid en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Ik heb uitstekend auto leren rijden en ben in één keer geslaagd. Het enige minpunt is dat ik die fijne lessen nu missen moet. Jan Willem, bedankt!
Alex heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 20:46
ik heb echt super veel kunnen leren van Jan Willem was ook altijd erg gezellig en een goeie sfeer in de auto. En ben dankbaar dat ik hem als leraar heb kunnen hebben die mij in 1x er goed door heen heeft gebracht. en kijk er met plezier op terug.
Maurizio heeft geschreven op 7 augustus 2018 om 15:00
Ik ben heel erg blij dat ik bij deze rijleraar heb gereden hij heeft me er echt doorheen gesleept. Hij is heel geduldig en legt alles erg goed uit, ik ben daardoor ook vandaag in een keer geslaagd. Dankjewel Jan-Willem !!!
Romy heeft geschreven op 2 augustus 2018 om 09:30
Jan Willem is een super rijleraar! Het is altijd gezellig in de auto maar blijft toch altijd scherp! Ik heb heel erg genoten van mijn tijd bij deze rijschool en wil hem hiervoor ook heel erg bedanken! Top tijd gehad!
Dorothé Osnabrug heeft geschreven op 13 juli 2018 om 09:09
Via mijn vriendin zijn mijn dochter en ik bij Roza-aurorijopleidingen beland, wat voor mijn dochter resulteerde in direct in 1x slagen. Omdat ik al wat ouder ben (57 jr) hebben JW en ik heel wat uren samen doorgebracht in de Hyundai I20, de auto waar hij terecht zo trots op is. Zijn geduld, vakbekwaamheid, zijn manier van doceren én zijn humor maakten er elke keer weer een klein feestje van! Nooit afbrekende kritiek maar motiverende en stimulerende tips; en dáár leer je juist van! De beste en fijnste rij-instructeur die je kunt hebben!! Dankjewel JW!!! Dankzij jou liggen voor mij weer nieuwe wegen open!!!!
Nikolay Leenhouts heeft geschreven op 11 juni 2018 om 08:57
Na 2 ongelooflijk moeizame rijscholen te hebben gehad ben ik in contact gekomen met Jan Willem. Het eerste wat opvalt wanneer je in de auto stapt is het rustige en vertrouwelijke sfeer. Zeer professioneel, echt een top klasse rijinstructeur. Het is mooi meegenomen als je dezelfde muziek smaak hebt als Jan Willem, beren gezellig! Vandaag heb ik mijn praktijkexamen gehaald door de geweldige rijlessen van Jan Willem! De rijschool is een dikke vette aanrader!!!
Shawn Steinz heeft geschreven op 31 maart 2018 om 10:49
Over gestapt van een andere rijinstructeur naar Roza. Daar de puntjes op de i gezet om gemakkelijk het rijbewijs te behalen. Rustige sfeer in de auto met een gezellige en vriendelijke man.
Janita Rodenburg heeft geschreven op 1 maart 2018 om 13:30
Met veel plezier heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij Jan Willem gelest, hij heeft mij veel geleerd in deze tijd. Met veel geduld heeft hij mij begeleid door mijn les-carriere die niet de makkelijkste is geweest. Na bij twee andere instructeurs gereden te hebben kwam ik bij Jan Willem terecht, die mij heeft laten zien dat lessen leuk hoort te zijn wat het dus ook is bij hem. Ik heb ook een heel traject van het CBR door gemoeten ivm mijn adhd waarmee Jan Willem mij ook heel erg heeft geholpen. De adhd heeft het rijden niet makkelijker gemaakt, maar ik durf bij deze vast te stellen dat na het hebben van mij als leerling hij hier een specialist in genoemd mag worden. Ook had ik veel last van examenstress dit is mede waarom ik zo lang heb gelest, ik klapte dicht bij de examens maar na een faalangst (en aangepast voor de adhd) examen te hebben gedaan heb ik het dan toch gehaald. Zonder Jan Willem had ik al 1000x opgegeven, ik wist niet dat ik zo kon doorzetten maar hij heeft me enorm geholpen en bleef vertrouwen houden, ik had mijn rijbewijs bij geen ander gehaald. Ik heb nu ca. 2 jaar gelest en zonder Jan Willem had ik zonder rijbewijs door het leven gegaan, dat weet ik zeker, zodoende ben ik erg dankbaar dat dit niet het geval is. Ik raad het je zeker aan om hier te gaan rijden! Er is sprake van een goede band en veel vertrouwen tussen leerling en leraar, wat erg belangrijk is aangezien je zoveel tijd in een auto samen doorbrengt en je zal nergens beter vinden dan bij Roza Autorijopleidingen. Jan Willem, ongelofelijk bedankt voor de gezellige tijd je vertrouwen de fijne lessen en het geduld, bedankt voor alles! Ik zal het nooit vergeten! Ben je op zoek naar een veelzijdige aardige betrokken en bovenal naar de beste rijinstructeur? Dan ben je op het juiste adres! Nogmaals enorm bedankt! - Janita
Luuk Zandbergen heeft geschreven op 4 augustus 2017 om 22:05
Een zeer goede rijschool met vaste instructeur, jan willem heeft veel aandacht voor je en kan zich goed aanpassen op jou als beginnend bestuurder en op je karakter. Hierdoor heb je altijd een gezellige les. Zeker de theorie lessen zijn aan te bevelen als je moeite hebt met het leren van de stof. Hoge kwaliteit en geduld staan hoog in vaandel bij Roza autorijopleidingen.
Marjolein Post heeft geschreven op 13 mei 2016 om 13:14
Sinds 18 maart ben ik aan het lessen bij Jan Willem. Ik ben enorm tevreden over zijn manier van lesgeven. Wat werkt voor mij is zijn positieve relativerende houding. Hij geeft positieve feedback en heeft humor wat helpt voor een perfectionist zoals ik ben. Ben zelf oprecht verbaasd hoeveel je kunt leren in 12 lessen. Ik had nog nooit achter een stuur gezeten en vandaag reed ik met 100 km over de snelweg. Superblij dat ik deze rijschool heb geadviseerd gekregen en ik geef het advies graag door.
Pieter Walker heeft geschreven op 28 februari 2016 om 21:13
Mijn vrouw, haar zoon en mijn stagiair volgen theorie en praktijklessen bij Roza Autorijopleidingen. De reacties zijn overweldigend!!! Iedereen inclusief de rijinstructeur is super enthousiast!!!!! Jan Willem geeft geen les maar geeft college!!! Het is fijn te horen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Enige minpuntje is dat opeens iedereen het beter weet als ze in mijn auto meerijden!!!!!