Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
126 berichten.
Jana S heeft geschreven op 16 juni 2024 om 16:51
Jan-Willem is een gezelligheidsbeest, dat is heel prettig. Naast dat je enorm met hem kan lachen heb je wel het gevoel dat je elke les weer verder in de buurt bent van het rijbewijs. Ik heb een aantal examens gedaan bij een andere opleiding maar zonder positief resultaat. Na 8 lessen bij Jan-Willem in een keer geslaagd. Hij geeft feedback waar je echt iets mee kan, op een manier waar je echt iets mee kan. De enige reden dat ik niet met angstzweet het examen heb gedaan is door de super prettige begeleiding vooraf. Dankjewel voor de mooie uren samen Jan-Willem! Zoals ik ook al zei na het examen: ik ga de gezelligheid van onze lessen missen!
Madison H heeft geschreven op 14 juni 2024 om 09:04
Ik ben in een keer geslaagd dankzij Jan-Willem! Een hele fijne en gezellige instructeur die je ook echt welkom laat voelen op de rijopleiding. Ik stapte nooit met tegenzin de auto in door de gezelligheid die Jan-Willem met zich meebracht. Hele goede informatieve en inhoudelijke lessen en heeft ook zeker geduld wanneer het even wat moeizamer gaat, want hij is er echt voor je. Bedankt Jan-Willem! We gaan zeker naar elkaar zwaaien in de auto!
Maxime S heeft geschreven op 5 juni 2024 om 11:38
In één keer geslaagd! Jan Willem, wat ben ik jou onwijs dankbaar. Niet alleen voor de inhoudelijk informatieve lessen, maar ook voor de persoon die jij bent en de gezelligheid die je met je meedraagt. Voorheen had ik mindere ervaringen bij 2 andere rijscholen, ik had zelfs een beetje aversie ontwikkeld tegen autorijden, dat gedoe met een vreemdeling naast me... Jan Willem heeft dit gevoel compleet weten om te draaien. Ik keek uit naar de lessen en voelde mij steeds zekerder worden. Er was een oprechte fijne sfeer, waarin ik mij veilig voelde en hij altijd begripvol en geduldig bleef, ook als ik een mindere dag had. Ontzettend bedankt voor alles! 🤘
David van der Sterre heeft geschreven op 3 juni 2024 om 16:08
hij is gezellig, heeft een goed gevoel voor zijn beroep en komt altijd zijn afspraken na. wat zou je nog meer willen?... ik baal er gewoon van dat ik geslaagd ben want nu kan ik niet meer rijden met de beste instructeur van Nederland! Bedankt Jan-Willem voor alle mooie lessen (:
Juliette Manuel heeft geschreven op 17 mei 2024 om 17:47
Super leuke en fijne tijd gehad! Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me welkom en begrepen. Jan Willem was fantastisch, hij heeft een kalme en geduldige benadering die me meteen op mijn gemak stelde en er was altijd een gezellige sfeer. Ik ben dankzij hem dan ook in 1x geslaagd! Dus als je nog op zoek bent naar een goede autorijschool, is Roza een hele grote aanrader!!
Benthe heeft geschreven op 14 april 2024 om 15:09
Dankzij de fijne lessen van Jan Willem heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Om 8 uur 's ochtends stond Jan Willem vrolijk voor de deur terwijl ik nog wakker moest worden. Met een grapje wist hij er iedere keer weer een leuke les van te maken. Op het laatst was hij ook streng (dat had ik nodig, maar ik vond het niet leuk). Jan Willem, je bent een topper! Bedankt voor alles!
Dilara heeft geschreven op 3 april 2024 om 17:40
Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij Jan Willem en dat was te danken aan alle fijne lessen! Hij heeft veel geduld en legt goed uit, wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd en ook comfortabel achter het stuur zit. Gezellige en leerzame lessen waren het, zeker een aanrader!! Jan Willem, dankjewel!
Joas heeft geschreven op 26 maart 2024 om 10:58
Hoppa gehaald! Super toffe gozer en een sterke rijinstructeur. Er word een gezellige sfeer neergezet en ik stapte nooit met tegenzin de auto in. Leuke manier van lesgeven en een geweldige aanvulling gegeven. Ik zal het lessen bijna missen! Super bedankt!
Julia heeft geschreven op 22 maart 2024 om 13:59
Ik ben zo blij dat ik mijn rijopleiding bij Jan Willem heb kunnen volgen, want wat kijk ik terug op een fijne tijd! Jan Willem is er altijd, stipt op tijd, én elke les is gewoon mega gezellig. Hij is ook oprecht begaan met jou als leerling en je kan het altijd aangeven als je zenuwachtig bent, een pauze wil, of iets wilt herhalen omdat je het nog niet helemaal beheerst. Door de rust, empathie en goede instructie tijdens de lessen ben ik niet alleen in 1x geslaagd maar ga ik ook met veel zelfvertrouwen de weg op. Enorm bedankt voor alles Jan Willem en ik ga je missen!
Isabo vd Velde heeft geschreven op 19 maart 2024 om 16:39
Mega goede rijschool! Echt een aanrader. Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en altijd gezelligheid in de auto. Door de goede lessen kreeg ik ook meer vertrouwen in mezelf achter het stuur. De lessen waren altijd goed voorbereid en leerzaam. Jan Willem was echt het persoon die ik nodig had om weer te beginnen met rijlessen en me natuurlijk naar mijn rijbewijs heeft geholpen!
Job heeft geschreven op 24 februari 2024 om 11:29
Jan-Willem Roza is een hele vriendelijke, geduldige en gezellige rijinstructeur die voor een hele goede sfeer in de auto zorgt, waardoor jij je gelijk op je gemak voelt naast hem. Naast alle gezelligheid, zorgt Jan-Willem ervoor dat je als leerling optimaal bent voorbereid voor het praktijkexamen, waardoor veel leerlingen in 1 keer slagen (waaronder ik). Roza Autorijopleidingen zal ik aanbevelen aan iedereen en ik hoop voor veel toekomstige automobilisten dat Jan-Willem nog lekker lang door gaat als rijinstructeur want hij is echt heel goed!
Ritchie heeft geschreven op 13 februari 2024 om 10:46
Mijn rijexamen heb ik in één keer gehaald, allemaal dankzij de fijne rijinstructeur Jan-Willem. Hij stelt je altijd op je gemak en zorgt bovendien voor goede lessen. Elke les is een feestje geweest met hem, altijd gezellig en goed mee te praten. Of te wel een prettige en vertrouwde rijschool, waar ik enorm heb genoten. Deze rijschool is zeker een aanrader voor iedereen!!
Mayke Rozendaal heeft geschreven op 25 januari 2024 om 20:31
Ik heb een hele fijne rijopleiding gehad bij Jan-Willem. Het is een instructeur met veel geduld, zorgt voor een fijne en vertrouwde sfeer en zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen in de auto en het verkeer. Daarnaast is het altijd gezellig en kan je zeker met hem lachen. Ik raad iedereen aan om te lessen bij Roza!!!!
Daniel Steenwinkel heeft geschreven op 18 januari 2024 om 23:35
Roza is een geweldige rijninstructeur. Hij is iemand die echt van ze vak houdt. In plaats van iemand die het werk doet voor het geld. Gedurende mijn hele traject is hij heel erg geduldig geweest, elke les voelde ik me op me gemak en je voelt echt dat je gewoon wat heb geleert na elke les. Zeker een aanrader!!
Timon heeft geschreven op 30 november 2023 om 11:09
Nadat mijn zus is geslaagd is bij Jan-Willem ben ik ook begonnen met mijn rijopleiding. Vanaf de eerste les vond ik het direct leuk om te doen. De manier van uitleg geven + de gezelligheid maakte dit de perfecte rijopleiding voor mij. Hierdoor heb ik mijn examen direct in 1 keer gehaald. Ik ben Jan-Willem super dankbaar voor deze leuke opleiding! Roza rijopleiding raad ik zeker aan als jij op een leuke maar goede manier je rijbewijs wilt halen!
Jorik Timmer heeft geschreven op 22 november 2023 om 15:36
Nadat mijn broer al zijn rijopleiding had gevolgd bij Jan Willem heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald en dat komt door de fijne lessen van Jan Willem. Het was altijd gezellig en hij kan goed en duidelijk uitleggen. Ik heb nooit tegen lessen opgekeken en ik heb bij elke les er een fijne ervaring aan overgehouden. Zeker aan te raden!
Tijmen heeft geschreven op 18 november 2023 om 14:50
Een vriend van me had Jan Willem aangeraden als rijinstructeur. Ik ben dit hem dankbaar, want ik heb een leuke tijd gehad bij Jan Willem in de auto. Ik kon snel bij hem terecht en de lessen waren duidelijk en gezellig. Na wat problemen met het inplannen van mijn rijexamen was het gelukt om af te rijden. Ik slaagde op mijn herexamen. Ik zou ook Jan Willem aanraden als een rijinstructeur! Met ook nog een goede muzieksmaak:)
Priti heeft geschreven op 10 november 2023 om 13:01
Ik ben vorige week eindelijk geslaagd! Na twee eerdere vervelende ervaring bij andere rijscholen had ik geen motivatie meer en wilde ik niet meer verder gaan. Meneer Roza heeft mij geholpen met mijn motivatie en plezier terug vinden en ik heb het super leuk en gezellig gehad met hem. Hij is een super leuke, vriendelijke en gezellige man en ik zal altijd positief terugkijken op mijn rijlessen met hem 🙂
Beaudine Slijper heeft geschreven op 10 november 2023 om 11:09
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, en dit is écht dankzij de super goede en fijne lessen van Jan Willem. Door hem heb ik mijn rijopleiding als ontzettend fijn ervaren. Jan Willem is onwijs geduldig en gedreven, maar aan gezelligheid in de auto ontbreekt het ook absoluut niet. Ik ben echt heel blij dat ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen, maar toch ga ik de gezellige lessen onwijs missen. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden.
Elok heeft geschreven op 10 november 2023 om 07:45
Wat een fijne en leerzame tijd heb ik gehad bij Jan Willem in de auto! Met zijn geduld, duidelijke uitleg en bemoedigende verhalen heeft Jan Willem mij door mijn spanning voor het afrijden heen geholpen. Hij heeft een passie voor rijles geven en zorgde altijd voor een prettige sfeer in de auto. Zijn oprechte interesse in zijn leerlingen was een mooie pluspunt. Van de week in 1x geslaagd, yay! Bedankt voor de enthousiaste rijlessen!
Tiffany heeft geschreven op 2 november 2023 om 14:24
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben zo goed begeleid door Jan Willem. Dit is echt een hele fijne,betrouwbare, Rijinstructeur. Ik heb heel veel gehad aan zijn ondersteunende leer methodes, ik voelde me vrij snel rustig en vertrouwd. bij Jan Willem in de bak! Slaag je met gemak! 1 tip voor de leerlingen, de tussentijdse toets is echt een aanrader! Bedankt Jan Willem Roza!
Luuk heeft geschreven op 8 oktober 2023 om 12:26
Ik ben laatst in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik had het pakket gekozen met een tussentijdse toets wat echt super fijn vond omdat je dan al weet wat je te wachten staat voor het examen. Ook kan je een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Ontdanks dat ik altijd op vakantie was🤪 hebben we er toch voor kunnen zorgen dat we de rijlessen door alles heen hebben kunnen plannen. Ook is Jan Willen een hele aardige vriendelijke en grappige man waar je gezellig een praatje mee kan maken en mee kan lachen. Tot slot heb ik echt een hele goede rijopleiding gehad en zat ik altijd met plezier in de auto!
Thijs heeft geschreven op 5 oktober 2023 om 19:39
Ik ben vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij JW. Op advies van hem heb ik een tussentijdse toets genomen omdat ik erg lang gewacht heb bij het CBR. Dit was achteraf de beste keuze die ik ooit kon maken! Bij de toets ben ik nog zo dromerig geweest om mijn identiteitsbewijs vergeten mee te nemen. Gelukkig heeft Jan Willem de examinator over weten te halen om mijn ID bewijs thuis in raptempo op te halen. Wat een avontuur, en wat hebben we gelachen. Ik ben erg blij om nu lekker zelfstandig te rijden in het verkeer. Maar ik zal toch altijd de geweldig leuke lessen missen. Helaas ben je vaste klant van het bedrijf waar ik werk. Kom ik je toch nog wekelijks tegen ;D Jan Willem. Hartelijk bedankt.
Jenny heeft geschreven op 8 september 2023 om 10:09
Via een tip van een collega ben ik bij Jan Willem terechtgekomen. Na 2 minder goede ervaringen bij andere rijscholen was ik super blij met hem! De lessen waren gezellig maar ook heel leerzaam. Alles werd op een rustige en duidelijke manier aangeleerd. En! Wat voor mij heel belangrijk was: hij was er gewoon elke week! Afspraken werden nagekomen en nooit afgezegd. Bovendien kon alles in goed overleg. In 2x mijn rijbewijs gehaald, terwijl ik 24 weken zwanger was. Heel erg bedankt voor de goede ervaring en gezelligheid! Rock on! 🤘
Mirthe heeft geschreven op 5 augustus 2023 om 19:41
Door familie en vrienden ben ik bij Jan Willem in de auto terecht gekomen en daar heb ik geen spijt van! Het was altijd gezellig in de auto, en ik heb veel van hem mogen leren op een ontspannen manier. De persoonlijke aanpak vond ik heel prettig, Jan Willem kijkt naar wat jij nodig hebt en past daar de lessen op aan, met als gevolg dat je uiteindelijk met een veilig gevoel en zelfvertrouwen zelfstandig de weg op kan. Bovendien is Jan Willem expert in diabeet-leerlingen. Jan Willem, dankjewel voor de gezellige tijd in de auto samen, we zwaaien als we elkaar tegenkomen!
Floor heeft geschreven op 31 juli 2023 om 12:48
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij Jan-Willem! Jan-Willem is altijd vrolijk en geeft rijles met veel plezier. Bedankt voor de leerzame en gezellige tijd!
Linton Simanullang heeft geschreven op 25 juli 2023 om 09:36
Vandaag geslaag voor mijn rijbewijs dankzij Jan-Willem!!! Meteen bij de eerste les voelde ik op me gemak en ik heb ook heel veel geleerd! Dus als je opzoek bent naar een goede rijschool met een leuke rijinstructeur, raad ik Roza ZEKER aan!
Sebas heeft geschreven op 15 juli 2023 om 21:04
Na al mijn rijlessen kan ik niets meer dan super positief zijn over Jan Willem. Zijn kwalitatieve doch super gezellige lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd. Jan Willem weet goed vertrouwen te geven bij zijn rijlessen maar weet ook constructieve feedback te bieden waardoor je meteen weet waar je samen met hem aan moet werken. Ik heb een top tijd gehad en kan niets anders dan hem aanraden aan iedereen die zijn rijbewijs wilt behalen. Bedankt gozer je bent een topper!
Veerle heeft geschreven op 7 juni 2023 om 11:49
Ik ben na het pensioen van mijn oude rijinstructeur terecht gekomen bij Jan-Willem en ik heb het enorm naar m’n zin gehad tijdens de rijlessen hier. Naast duidelijke en goede instructies hing er altijd een fijne en relaxte sfeer in de lucht. Ik had ook een tijdje een angst voor rijden, maar deze angst is bij Jan-Willem in de auto vrijwel verdwenen. Ontzettend fijn dat ik hier heb kunnen rijden en dat ik hierdoor nu mooi mijn rijbewijs in de zak heb!
Moos heeft geschreven op 1 juni 2023 om 11:03
Als je zoekt naar rijlessen met kennis en kunde, dan ben je bij Jan-Willem aan het juiste adres. Een hele prettige, moderne, vriendelijke en gezellige rij-instructeur, om het kort te houden.... Zeer motiverend, en aanmoedigend om bij te willen en durven lessen. Heb mijn lessen altijd als prettig ervaren, en heb ook altijd prettig gevoeld bij de mate waarmee rekening gehouden wordt met je situatie. De oprechte interesse in jou als leerling mocht je die willen delen. Een hele hele HELE fijne tijd is het geweest. Jammer dat het weer voorbij is, maar goeie herinneringen en over het algemeen een erg goeie ervaring. Ontzettend bedankt.
Wessel Frölich heeft geschreven op 24 mei 2023 om 12:46
Jan Willem is echte de fijnste rijinstructeur die ik mij had kunnen wensen. Er was tijdens mijn gehele rijopleiding geen moment dat ik er geen zin in had en dat kwam door de gezellig sfeer in de auto. Het was altijd super fijn om met Jan Willem te rijden. En doordat hij ook fantastisch kan uitleggen heb ik ook nog eens mijn examen in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt voor alles en ik zal je vast nog wel een keer langs zien rijden.
Anouk van Rooijen heeft geschreven op 13 mei 2023 om 13:11
Jan Willem… ja wat valt daar over te zeggen. Buiten dat hij gezellige en vrolijke man is met een luisterend oor, is het rij instructeur zijn echt zijn passie. Iedere rijles begon met vragen hoe het ging en dan was altijd zijn antwoord; ‘ik mag rijden dus mij hoor je niet klagen’. Hij is erg gedreven en heeft het beste met iedereen voor! Hij geeft zelfvertrouwen en staat altijd voor je klaar. Professioneel en met veel geduld begeleid hij je door de lessen heen! Over het algemeen dus een fijne rij instructeur die weet wat hij doet! En heeft altijd lekkere dropjes in de auto die je ongegeneerd mag pakken😉
Anne-Claire heeft geschreven op 10 mei 2023 om 20:59
Ik denk niet dat je ergens een betere rijinstructeur kan krijgen dan Jan Willem. Hartstikke zenuwachtig toen ik begon met lessen, maar dat bleek helemaal nergens voor nodig te zijn. Naast dat de lessen altijd harstikke gezellig waren, waren ze ook erg leerzaam. Jan Willem geeft altijd duidelijk en rustig uitleg, waardoor je het rijden uiteindelijk helemaal onder de knie krijgt. Hij geeft genoeg begeleiding wanneer het nodig is, maar laat je ook zelf aan de gang gaan. Dit geeft op een leuke manier uitdaging, waardoor je zelf inzicht begint te krijgen in nieuwe situaties. En dit geeft dan weer zelfvertrouwen zodat je uiteindelijk zelfstandig kan gaan rijden. En gaat iets een keer niet goed, dan maakt dat ook helemaal niks uit, want daarvoor ben je aan het lessen, zoals Jan Willem altijd zelf zegt! Al met al kijk ik met heel veel plezier terug naar de lessen (en ga ik ze toch wel een beetje missen hoor😉) en zou ik ze iedereen aanraden! Ontzettend bedankt voor alles, en ik zie je vast nog wel voorbij rijden!
sem dekker heeft geschreven op 25 april 2023 om 09:12
Tijdens de rijopleiding heb ik een hele leuke tijd met Jan Willem gehad. Hij is altijd vrolijk en heeft altijd wel zin in een praatje. Daarnaast is hij goed in zijn vak en kan hij je alles leren. Ik kijk met veel plezier terug op de rijopleiding en ben Jan Willem dankbaar voor wat hij voor mij heeft kunnen betekenen.
Finne Mallon heeft geschreven op 13 april 2023 om 12:31
Je hoort altijd van iedereen hoe belangrijk het wel niet is om bij een instructeur te gaan lessen die zowel kwaliteit als gezelligheid levert. En ook ik kan na mijn ervaring bij Jan Willem niets anders zeggen! Elke les was weer een en al positiviteit, er was geen een keer dat ik er niet naar uitkeek om de auto weer in te stappen. Naast dat Jan Willem een hele veilige & gezellige sfeer creëert, heeft hij ook enorm veel passie voor het lesgeven. Hij neemt echt de tijd om je vertrouwd te maken in het verkeer. Zo pakt hij vaak zijn grote map met plaatjes en voorbeelden erbij en heeft hij een mini autootje om zijn uitleg nog meer te kunnen verhelderen. Na het volgen van zijn rijopleiding heb ik niet alleen een rijbewijs, maar voel ik me ook oprecht vertrouwd en voldoende ervaren om alleen de weg op te gaan. Ik zou Jan Willem aan iedereen aanraden, ik ga de gezellige lessen zeker missen 🙂
Senn Janse heeft geschreven op 29 maart 2023 om 09:09
Ik heb een tijdje geleden mijn rijbewijs gehaald door Jan-Willem. Hij is een hele goeie rij instructeur. Hij is altijd in voor een lolletje en je mag alles aan hem vertellen. Hij geeft ook echt om zijn leerlingen en is altijd vrolijk. Buiten dit alles is hij natuurlijk ook heel goed in zijn werk. Hij heeft alles door wat er om de auto heen gebeurt en hij laat je zeker en vertrouwd voelen achter het stuur en wordt nooit boos als je fouten maakt. Ondanks het voor mij al een tijdje geleden is sinds dat ik heb afgereden heb ik nog steeds heel veel mooie herinneringen aan mijn rijopleiding (ik mis het zelfs een beetje).
Leana heeft geschreven op 27 maart 2023 om 15:42
Als ik terug kijk op mijn tijd bij Jan Willem in de auto komen er alleen maar positieve en leuke gedachtes naar boven. Ik begon mijn rijopleiding bij een andere rijschool en toen ik daar voor mijn rijexamen was gezakt ben ik vervolgens naar Roza Autorijopleidingen overgestapt. Dat was absoluut de beste keuze die ik had kunnen maken en ik baal als een stekker dat ik niet mijn hele opleiding bij hem heb kunnen doen. Ik zag Jan Willem namelijk niet gewoon als een rijinstructeur, maar ook als een hele fijne vent. Toen ik mijn rijexamen haalde vond ik het stiekem ook best jammer dat de rijlessen zouden stoppen. Ik heb heel veel van Jan Willem geleerd en daar ben ik hem zó dankbaar voor. Het leven is een feestje alleen moet je zelf de slingers ophangen. Nou Jan Willem heeft mij geholpen die slingers op te hangen en om van mijn rijopleiding een feestje te maken! 🙂
Luna heeft geschreven op 27 maart 2023 om 08:34
Jan Willem is echt een super fijne instructeur! Door hem ben ik in één keer geslaagd voor m’n rijbewijs! Jan Willem heeft heel veel geduld en legt de dingen op een fijne manier uit. De lessen vlogen voorbij en als ik weer thuis kwam had ik een lach om m’n gezicht van oor tot oor, omdat ik het zo leuk heb gehad tijdens mijn lessen! Ondanks dat ik super blij ben met mijn rijbewijs ga ik de rijlessen van Jan Willem ontzettend missen! Ben je opzoek naar een gezellige, grappige, geduldige, ervaren rijschool? Dan raad ik Jan Willem zeker aan!
Vivienne heeft geschreven op 9 maart 2023 om 17:38
Jan-Willem is echt een super instructeur waarbij elke les niet alleen super leerzaam maar ook enorm gezellig is! De sfeer in de auto was altijd heel erg fijn en ontspannen en elk verbeterpunt werd op een opbouwende en aanmoedigende manier benoemd. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om bij Jan-Willem te lessen en ik raad hem dan ook bij iedereen enorm aan!
Marissa heeft geschreven op 6 maart 2023 om 10:00
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit komt allemaal dankzij Jan-Willem. Elke les was weer en feestje die te snel voorbij vloog en zodra ik thuis was keek ik weer uit naar de volgende les. Jan-Willem is heel geduldig en aardig, je voelt je ontzettend op je gemak tijdens de lessen en dit helpt absoluut bij het autorijden. Ik ben ontzettend tevreden over deze rijopleiding en ik ben blij dat ik via Jan-Willem ben geslaagd. Ik raad deze rijopleiding zeker aan!! 🙂
Emiel heeft geschreven op 5 maart 2023 om 16:33
Wil jij ook op een relaxte manier je rijbewijs halen? Ga dan lessen bij Jan-Willem. Jan-Willem is een echte professional die houdt van zijn werk. Hij is geduldig, vriendelijk en weet je goed te motiveren. Geen 1 les is hetzelfde en niet onbelangrijk, ook nog eens heel gezellig. Kortom, je leert op een hele fijne en veilige manier autorijden. Ik kan het iedereen aanraden!
Tom van der Sar heeft geschreven op 2 maart 2023 om 19:37
Nadat ik eerst een aantal uur bij een andere rijschool had gereden en dat niet klikte kwam ik bij Jan-Willem. Toen ik kwam werd ik meteen al op mijn gemak gesteld en hierdoor kon ik beter en gemakkelijker rijden. Jan-Willem heeft er voor gezorgd dat mijn rijopleiding een heel stuk versnelde door de uitstekende uitleg en de rijlessen die op maat waren aan mijn zwakheden en sterkte punten. Door Jan-Willem zijn fijne personage en goede rijlessen ben ik in één keer geslaagd. Ik keek uit naar elke rijles en zal deze rijschool aan iedereen aanraden.
Georgia heeft geschreven op 21 februari 2023 om 13:02
Ik ben vanochtend bij Jan-Willem geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben bij Jan-Willem begonnen met lessen nadat mijn andere rij-instructeur met pensioen is gegaan. Nadat ik daar bijna mijn volledige les opleiding heb gevolgd heeft Jan-Willem met een frisse blik mij nog enorm veel dingen geleerd, die er voor hebben gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik heb de lessen als super prettig en gezellig ervaren. Jan-Willem is een gezellige, en scherpe rij-instructeur die dingen op een rustige en vooral persoonlijke manier kan uitleggen, waardoor hij er zeker voor zorgt dat je dingen oppakt en begrijpt! Ik heb de lessen als leerzaam en fijn ervaart, en vind het ondanks ik super blij ben met mijn rijbewijs, jammer dat ik de gezelligheid in de auto moet gaan missen!
Laura de Jong heeft geschreven op 8 februari 2023 om 14:43
Ik heb vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald! Dit is mede dankzij de hele fijne lessen die ik van Jan-Willem heb gekregen. De lessen bevatten een goede structuur. Ik heb heel veel geleerd en gingen samen altijd door op een positieve manier totdat het doel behaald was. Ook voelde ik me bij Jan-Willen in de auto altijd op mijn gemak en was het erg gezellig! Iets wat ik ook fijn vond was dat de lessen 1,5 uur duurde. Ik blijf de leerzame en leuke lessen van Jan-Willem altijd onthouden, ga het denk ik stiekem zelfs missen:)
Yara heeft geschreven op 6 februari 2023 om 11:08
Jan Willem was altijd super gezellig en geduldig tijdens mijn rijlessen. Ik voelde me altijd op m'n gemak, ook als ik fouten maakte. Hij legt alles super goed en lief uit. Ik keek nooit op tegen m'n rijles, want Jan Willem maakte het altijd gezellig. Ik ben super blij dat ik in 1x ben geslaagd, maar ik ga Jan Willem zeker missen!
Daniel Moonen heeft geschreven op 29 januari 2023 om 05:36
Ik ben in 2021 begonnen met Lessen bij Roza-autorijopleidingen en ik heb elke keer met veel plezier gelest, omdat mijn zus daar ook heeft gelest kreeg ik altijd enthousiaste verhalen te horen thuis over het enthousiaste manier van les geven, leerzaam maar vooral een gezellige sfeer in de auto. En nu ben ik geslaagd in 1x voor mijn praktijk. Dat is natuurlijk super fijn. De lessen vlogen voor bij en bij elke les leerde ik wel nieuwe dingen. Soms ging het iets beter, maar soms had ik ook moeite bij bepaalde handelen en regels, maar door het geduld en fijne uitleg van Jan-Willem kwamen we altijd wel tot de doelen die we wilde behalen. Nu zit na een ruime tijd lessen mijn tijd erop bij Roza. Ik zal de lessen en de gezelligheid missen, maar het belangrijkste is dat ik heel veel heb geleerd. En dat zal ik altijd blijven onthouden. Ik raad deze rijschool zeker aan voor leerzame en vooral gezellige lessen!
Ziya heeft geschreven op 23 januari 2023 om 19:37
Vandaag ben ik in 1x geslaagd dankzij Jan Willem. Hij is een geweldige instructeur! Het is altijd gezellig in de auto. Jan Willem geeft je het gevoel dat het niet erg is om fouten te maken en helpt je graag om het de volgende keer goed te doen. Hij blijft altijd positief en geeft je een vertrouwd gevoel. Ik heb een top ervaring gehad bij Roza autorijopleidingen!
Anine heeft geschreven op 23 januari 2023 om 16:21
Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Jan Willem. Ik ken Jan Willem via mijn vriend, hij heeft bij hem ook in één keer zijn rijbewijs gehaald. Toen ik begon met mijn rijopleiding vond ik autorijden super spannend. Jan Willem heeft mij, elke week weer, met alle geduld en rust geleerd om het autorijden steeds minder spannend te vinden. Daarbij was er een super fijne sfeer in de auto doordat Jan Willem mij altijd op mijn gemak stelde en daarbij ook aangaf dat fouten maken er nou eenmaal bij hoort. Jan Willem is een altijd vrolijke, lieve en geduldige rijinstructeur die alle tijd voor je neemt om op je eigen tempo te leren autorijden. Hij geeft je vertrouwen in je eigen kunnen. Ik wil Jan Willem daarom ook heel erg bedanken voor de super fijne rijopleiding!
Amber heeft geschreven op 20 januari 2023 om 12:21
Ik ben mede door Jan Willem in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Jan Willem is een goede instructeur, hij communiceert helder en duidelijk.
Luke Schmitz heeft geschreven op 9 januari 2023 om 10:39
Vandaag heb ik bij Jan Willem mijn rijbewijs gehaald. Jan Willem gaf altijd duidelijke tips, waardoor ik ze altijd onthield. Ook straalde hij rust en kalmte uit wat erg fijn was. En het was daarnaast ook altijd gezellig met grapjes en leuke verhalen. Al met al ben ik zeer tevreden over de lessen en de opleiding. Ik wil Jan Willem daarom bedanken voor de opleiding. Het was top!
Jacqueline heeft geschreven op 27 december 2022 om 16:43
Jan Willem is een fantastische instructeur. Hij heeft me 2,5 jaar in alle rust en met alle geduld geleerd hoe ik veilig en rustig moet rijden. Na een moeizame start bij een andere instructeur, had ik nogal wat spanning opgebouwd als het op rijden aankwam. Jan Willem heeft met zijn geduld, grapjes, interesse en fantastische uitleg gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd voor mijn praktijk examen. We hebben er heel wat uren en kilometers opzitten (met dank aan mijn ADHD-hoofd) en ik heb zo'n beetje heel Zoetermeer gezien. Hierdoor ben ik nu zelfverzekerd als ik moet rijden (ook met mijn 3 kinderen achterin en mijn man naast me). Hoewel ik wellicht niet de meest snelle leerling was, heb ik nooit het gevoel gehad 'teveel' of 'te lastig' te zijn. Jan Willem heeft alle tijd voor me genomen en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Ik ga je missen!
Tessa B. heeft geschreven op 23 december 2022 om 09:42
Ik ben ongeveer een week geleden in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Waar zal ik eens beginnen …? Ik ken Jan Willen via mijn vriend, deze heeft bij Jan Willem met veel plezier ook in 1x zijn rijbewijs behaald! Hij sprak met zoveel plezier over de lessen dat ik alsmaar nieuwsgieriger werd naar wie Jan Willem en Roza Autorijopleiding nou eigenlijk is. Na een keer mee te zijn geweest en Jan Willem ontmoet te hebben, kwam ik erachter hoeveel geduld en plezier hij meebracht tijdens de les. Toen ik klaar was om te gaan lessen heb ik Jan Willem direct een berichtje gestuurd en ben ik toegevoegd aan de wachtlijst. (Het was een drukke periode gezien het corona-virus net was op komen duiken). En toen … toen was ik aan de beurt! Tijdens mijn eerste les hebben we het ontzettend gezellig gehad en hebben we elkaar en ik de auto wat beter leren kennen. In totaal ben ik met 26 rijlessen vorige week in 1x geslaagd! Tijdens deze lessen ben ik erachter gekomen hoeveel geduld en respect Jan Willem heeft voor het leerproces. Alles gaat op je eigen tempo en naar eigen wens. Uiteraard is er een lesplan opgesteld naar aanleiding van je vaardigheden maar deze word met alle rust uitgevoerd. Ben je ergens onzeker over of twijfel je over je vaardigheden? Jan Willem neemt je graag mee om deze dingen/oefeningen een paar keer over te doen en neem graag de twijfel bij je weg. Ook zit er altijd een leuke uitdaging in de les, zoals een nieuwe oefening of een onverwachtse opdracht, erg leuk! Al met al kan ik zeker zeggen dat dit een veilige leeromgeving is, als in: je bent een leerling en fouten horen er nou eenmaal bij! Jan Willem is een echte lieverd, en een onwijze top instructeur! Jan Willem, kudos en nogmaals ontzettend bedankt, voor ALLES! 😁
Lisanne heeft geschreven op 7 december 2022 om 21:03
Jan Willem is een super fijne en gezellige instructeur. Ik heb super veel van hem geleerd en ga nu met een goed en veilig gevoel de weg op!
Sofie heeft geschreven op 30 november 2022 om 09:26
Jan Willem is echt super aardig. De lessen zijn altijd op je eigen tempo en goed voorbereid. Hij heeft heel veel geduld en neemt genoeg tijd als je iets moeilijk vindt. Het was altijd super gezellig in de auto en ik ga het zeker missen!
Romanie heeft geschreven op 11 oktober 2022 om 11:50
Jan Willem is echt een topper. Ongelofelijk vriendelijk en de lessen waren erg leuk. De lessen waren altijd goed voorbereid en heb in al die tijd nooit hetzelfde gedaan. Elke keer weer was het ongelofelijk gezellig in de auto en ik ga het missen!
Femke heeft geschreven op 7 september 2022 om 18:07
Ik heb in korte tijd zó veel geleerd van Jan Willem, echt een top rij-instructeur. De lessen waren heel leerzaam en ook gezellig. Wat mij opviel is dat hij de lessen per persoon goed voorbereid en een plan heeft richting slagen. En hij heeft zo'n plezier in zijn werk, dat merk je echt! Er is nooit een keer geweest dat hij er geen zin in had. Zijn enthousiasme geeft je ook weer motivatie. Ik ben blij dat ik mijn rij opleiding bij Jan Willem heb vervolgd en ik raad het zeker aan om hier je rij opleiding te volgen!
Summer heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 15:24
Jan Willem is een prettige rijinstructeur. Hij past de lessen aan op je eigen tempo, en heeft ontzettend veel geduld. Hij legt dingen duidelijk uit en het is oke om fouten te maken. De lessen zijn super gezellig, er werd altijd een hoop gelachen in de auto . Ik ga de lessen zeker missen!
Sven Heijkoop heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 11:12
Tja waar moet ik beginnen... Ik ken Jan Willem sinds dat ik rond 6 jaar oud was. Altijd hebben we een leuke klik gehad en die klik is zeker gebleven tijdens de rijlessen. Jan Willem is een simpelweg een geweldige kerel. Hij heeft humor, geduld, kan ook een luisterend oor bieden en is scherp / streng waar het moet. Onze band is tijdens het rijlessen alleen maar beter geworden, zeker omdat er ook momenten zijn geweest die lastig voor mij waren het afgelopen jaar. Jan Willem heeft als vertrouwenspersoon daarin geholpen, wat mij verder heeft gebracht als persoon en als bestuurder. Het is niet een gemakkelijke weg geweest, maar toch is het gelukt met een rijbewijs in de pocket. Jan Willem, ik zal onze rijlessen nooit vergeten, het was me een waar genoegen. Ik gun je het allerbeste van de wereld. En natuurlijk kan ik iedereen aanbevelen om bij Jan Willem rijlessen te nemen! Bedankt en tot snel!
Eline heeft geschreven op 4 augustus 2022 om 15:46
Wat een ontzettend fijne rijinstructeur is Jan Willem. Alles wordt uitgelegd op een hele begrijpelijke manier en de rijopleiding wordt aangepast op je eigen tempo. In de auto heel veel gelachen en natuurlijk veel geleerd! Na een wat wankele start nu in 1x mijn rijbewijs gehaald, erg blij mee maar de lessen & de gezelligheid ga ik enorm missen!
Jens Mathot heeft geschreven op 12 juli 2022 om 23:14
Ontzettend fijne instructeur is Jan-Willem, niet alleen omdat hij onwijs goed les kan geven. Maar ook omdat hij er echt voor de leerling is. Jan-Willem is langzaam aan een vertrouwenspersoon geworden waar je alles bij kan aankaarten. Bijvoorbeeld als je wat minder goed in je vel zit. dit in combinatie met leuke humor en een wat bijzonder muziek smaak 😉 zorgen ervoor dat ik mijn rijlessen nooit zal vergeten. dankuwel voor alle mooie lessen en steun en toeverlaat!!
Tom Siemerink heeft geschreven op 7 mei 2022 om 11:15
Jan Willem was een erg fijne rijinstructeur. De les begon altijd met een gezellig praatje. Jan Willem gaf op een rustige manier goede, duidelijke uitleg over de besturing van de auto en veilig rijden in het verkeer. Naast dat de lessen leerzaam waren, heerste er ook een goede sfeer. Ook hielden Jan Willem en ik allebei van (rock)muziek, dit was dus bij ons een veel besproken onderwerp in de auto. Ik heb Jan Willem altijd ervaren als erg prettig in het contact. Ik heb na zijn lessen zeker het gevoel dat ik veilig de weg op kan!
Sjoerd heeft geschreven op 12 april 2022 om 09:57
Wat een top rijinstructeur is Jan Willem, altijd met plezier naar de rijlessen gegaan. Het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald omdat we het altijd zo gezellig hadden tijdens de lessen. .
Mike heeft geschreven op 9 april 2022 om 16:51
Ik kan me haast niet voorstellen dat er een prettigere rijinstructeur is dan Jan Willem. Het behalen van het rijbewijs is natuurlijk het hoofddoel, maar de weg ernaar toe zal voor elke leerling anders zijn. Jan Willem neemt de tijd voor iedereen en zorgt ervoor dat elke leerling les krijgt op de manier die zij het prettigst vinden. Het sleutelwoord hierin is rust; alles op de snelheid van de leerling. In de auto geeft dat direct een hele fijne sfeer. Bovendien is het altijd gezellig om naast Jan Willem in de auto te stappen, want ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op een fronsend gezicht. Daarom is het ook nooit erg om fouten te maken; gewoon vergeten en weer doorrijden. Ik heb een geweldige tijd naast Jan Willem gehad en het zal heel onwennig aanvoelen om alleen mijn kilometers te maken in de auto. Ik raad alle nieuwe leerlingen dan ook aan om Jan Willem bovenaan het lijstje te zetten!
Arwen heeft geschreven op 6 april 2022 om 19:28
Bijna een week geleden mijn rijbewijs gehaald. Terugkijkend op de lessen met Jan Willem heb ik een hele leuk tijd gehad. Veel gelachen en altijd hele leuke gesprekken gehad en tegelijkertijd ook heel veel geleerd. Ik ga de rijlessen dan ook echt wel missen. Jan Willem gaf mij altijd het vertrouwen om door te gaan ook na een tegenslag. Ik had geen andere instructeur willen hebben, echt een aanrader!
thomas heeft geschreven op 22 maart 2022 om 10:45
oké waar moet ik beginnen ik kan zeggen dat Jan Willem echt wel de beste rijinstructeur is en waarom hij legt alles zo goed uit en zo duidelijk geloof me heeeeel fijn ik ben er zo blij mee dat ik bij hem mocht rijden heb ik heb ook verhalen gehoord van vrienden dat andere rijscholen echt niks zijn ik noem geen namen maar ik ben er heilig van overtuigd dat dit echt de beste rijinstructeur dus als je de beste zoekt voor je zelf of voor je zoon of dochter dan zeg ik neem deze echt is gewoon de beste 🙂 MVG Thomas van Toledo
Evi Mallon heeft geschreven op 20 maart 2022 om 21:18
Onwijs leuke tijd gehad in de auto met Jan Willem! Hij is een onwijs lieve man die je onwijs op je gemak laat voelen en je op je eigen niveau begeleidt. Als je gezellige maar ook zeker serieuze rijlessen zoekt hoef je nu niet meer verder te zoeken:), ik had geen andere willen hebben!
Emma Dekker heeft geschreven op 9 februari 2022 om 23:16
Ik heb ongeveer 2 weken geleden mijn rijbewijs gehaald. Als ik terug kijk op de lessen met Jan Willem vond ik deze altijd erg leuk en gezellig, daardoor voelde ik me altijd erg op mijn gemak en voelde ik me niet meer onzeker achter het stuur. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en raad het ook zeker aan! Heel erg bedankt Jan Willem, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad!
Rutger heeft geschreven op 7 februari 2022 om 10:14
Ik vond het schakelen en de hellingproof best moeilijk, maar Jan Willem heeft mij hier heel goed mee geholpen, en dankzij hem kan ik nu veilig in het verkeer rijden. Hij is heel erg geduldig, en het is altijd gezellig bij hem in de auto. Een betere rij-instructeur kan ik me niet voorstellen
Jasmijn heeft geschreven op 14 januari 2022 om 20:21
Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald en wat ben ik er blij mee. Wel ga ik de rijlessen heel erg missen.... Elke keer weer die gezelligheid en leuke gesprekken, wat heb ik gelachen tijdens de lessen. In het begin was ik erg onzeker maar Jan Willem zorgde ervoor dat dit gevoel volledig verdween en ik zelfverzekerd over de weg reed. Heel erg bedankt Jan Willem!
Niels van den Broek heeft geschreven op 21 december 2021 om 19:10
Tijdje geleden bij Jan-Willem gelest en zeer tevreden! Ik kijk terug op een leuke periode met hem! Hebben het erg gezellig gehad, zoals hij dat met iedereen heeft. Erg tevreden dus en een echte aanrader 😉
Luna heeft geschreven op 21 december 2021 om 12:47
Lieve Jan-Willem, Sjonge wat een dag hebben wij achter de rug vandaag! Elke les had ik het enorm naar mijn zin bij Jan-Willem, de tijd vloog voorbij. Waarom geef ik het advies om bij Jan-Willem te lessen? Zo hebben we even? De gezelligheid, geduld, luisterd oor, goeie tips en de goede voorbereiding op het examen. Vandaag ben ik in een keer geslaagd, zeker dankzij Jan-Willem en ja ik heb het zelf gedaan maar zonder jou had ik het niet gekund! We houden contact. Team Vans! Jan-Willem je bent een topper! Liefs Luna.
Ameze heeft geschreven op 15 december 2021 om 12:29
Mijn rijopleiding bij Jan Willem zit er (helaas) op! Wat heb ik het naar mijn zin gehad met een rijinstructeur die engelen geduld heeft, mij altijd een fijn gevoel heeft gegeven, een geweldig luisterend oor is en die mij vooral heel erg veel heeft geleerd. Door de goede lessen en het vertrouwen van Jan Willem ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen. Ik kijk terug op een hele leuke tijd in de auto! Onwijs bedankt en tot snel 🙂
Esraa heeft geschreven op 9 december 2021 om 22:06
Met zoveel plezier rijlessen gevolgd. Bedankt voor alles! En het vertrouwen dat je in me bleef houden! Tot snel!
Mylou heeft geschreven op 18 november 2021 om 21:13
Met veel plezier heb ik rijlessen bij Jan Willem gevolgd. Hij is erg geduldig, vriendelijk en heeft humor. Ik was zo goed voorbereid op het examen dat ik in 1 keer ben geslaagd.
Britt heeft geschreven op 10 november 2021 om 07:08
Ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de auto bij Jan Willem tijdens de lessen. Elke les leerde ik weer wat nieuws. Het was dus naast dat het gezellig was ook leerzaam. Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd. Dankzij de rijopleiding bij Jan Willem kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op! Heel erg bedankt voor alles!!!
Ayla heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 15:37
Lieve Jan-Willem, wat heb ik genoten van de lessen die ik heb gehad! Vond het zeker in het begin wat spannend, maar al na rijles één was het duidelijk dat dat helemaal niet hoefde met zo'n goede instructeur naast me! Ontzettend veel geleerd, elke rijles weer. Altijd geduldig, ookal maakte ik wéér dezelfde fout. Heel blij dat ik mijn rijbewijs in 1x heb kunnen halen, ook al ga ik de lessen enorm missen. Met Jan-Willem in de auto is altijd gezellig, super leerzaam en ontspannen. Ontzettend bedankt!
Lois Grift heeft geschreven op 16 september 2021 om 13:39
Wat heb ik genoten van de rij uurtjes bij Jan-Willem in de Auto! Altijd super begripvol naar de leerling en mega veel geduld. Elke les was leerzaam en ik keek er nooit tegen op! Inplannen van lessen was super flexibel en er werd altijd rekening gehouden met je agenda. Zo blij dat ik hier mijn rijbewijs heb kunnen halen! Nu kan ik met alle vertrouwen alleen de weg op. Heel erg bedankt Jan-Willem!
Leonie heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 15:01
Bij deze rijschool leer je supergoed autorijden! Jan-Willem stelt je super op je gemak en het is altijd gezellig met hem. Door de leerzame en fijne lessen ben ik gisteren in 1x geslaagd!! Ik wil je super erg bedanken voor alles Jan-Willem en we zien elkaar snel😘
Sidney van der leij heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 09:10
Wat ben ik blij met Jan Willem, Ik heb deze rijopleiding zo hard gelachen Jan Willem helpt je goed met leren. Tijdens het leren worden er veel grapjes gemaakt, maar natuurlijk ben je super gefocust op het rijden. In het begin was ik heel erg bang om te rijden en om te falen, maar hoe langer ik door reed en met Jan Willem hoe meer ik me op mijn gemak voelde, hoe meer grapjes ik zelf ook kon maken. Jan Willem is een man met een heel leuk karakter en heeft zijn hart op een een goeie plek zitten.🥺☺️
Lisa heeft geschreven op 24 juli 2021 om 16:05
Wat ben ik blij dat ik bij Jan Willem heb kunnen lessen. Hij zorgt altijd voor een fijne rit en draagt zorg voor zijn leerlingen. Ook voor gezelligheid kan je altijd bij hem terecht. Jan Willem, nogmaals bedankt voor alles!
Matthijs Hamstra heeft geschreven op 22 juli 2021 om 17:33
Na een hele gezellige tijd met Jan Willem heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik vond het altijd erg leuk om met Jan Willem in de auto te zitten. Ik moet toegeven dat ik het jammer vind dat ik geen lessen meer van hem krijg. Jan Willem heeft me veel geleerd. Ik vind de rustige en duidelijke manier waarop hij dingen uitlegt erg fijn. Als je iemand zoekt waarbij je je altijd op gemak voelt moet je bij Jan Willem zijn. Heel erg bedankt voor alles!
denise kau heeft geschreven op 22 juni 2021 om 15:24
Ik ben eigenlijk altijd bang geweest in de auto bij een vorige rijschool slechte ervaring gehad en nog banger geworden tot dat ik bij Jan Willem ging lessen! Wat een feest! Hij heeft mij er zo goed door heen geholpen iedere keer als ik wilde opgeven wist hij mij toch weer over te halen om door te gaan en je raadt het niet vandaag in 1 keer geslaagd!!! Ik ben hem zo dankbaar! Zonder hem had ik het nooit gehaald! De lessen zijn fijn en altijd gezellig ! Ben Zo blij dat ik mijn rijbewijs heb maar niet leuk dat ik nu alle leuke lessen moet missen! Aanrader voor iedereen! Bedankt voor alles Jan Willem! Topperrrr!
Dionne Dols heeft geschreven op 21 juni 2021 om 20:17
Na in één keer geslaagd te zijn voor mijn rijbewijs zitten de lessen met Jan Willem er helaas op. Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten en mij op mijn gemak gevoeld. Naast alle gezellige gesprekken, heb ik ook veel geleerd. Bedankt voor alles!
Dylan Leenhouts heeft geschreven op 23 april 2021 om 10:14
Heb vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald, ben er ontzettend blij mee. Maar tegelijkertijd baal ik ook wel dat dit de laatste les was met Jan Willem.. heb onzettend veel genoten met hem leuke gesprekken gehad een les bij hem was echt nooit saai en natuurlijk altijd leerzaam en voelde me altijd op mijn gemak bij hem. Dus mensen als je een gezellige maar leerzame les omgeving zoekt dan zit je bij Jan Willem altijd goed! heel erg bedankt Jan Willem voor alles!
Casper heeft geschreven op 12 april 2021 om 22:12
Het is natuurlijk enorm fijn om je rijbewijs te halen, echter is het wel jammer dat ik nu afscheid moet nemen van Jan Willem. Ik heb altijd met veel plezier en een gevoel van veiligheid gelest. Daarnaast zijn de lessen onwijs goed en heb je elke les het gevoel dat je iets nieuws leert. Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt voor de opleiding Jan Willem!
Matthias heeft geschreven op 11 april 2021 om 23:24
Na een ontzettend leuke en leerzame periode heb ik helaas geen rijlessen meer nodig. Door een gastvrije en gezellige sfeer stapte ik altijd met plezier de auto in. Ik wil Jan-Willem ontzettend bedanken voor de top tijd!!?
Leah Moonen heeft geschreven op 24 maart 2021 om 17:07
Ondanks dat ik super blij ben dat ik mijn rijbewijs heb gehaald vind ik het jammer dat ik de leuke, gezellige, vertrouwde en leerzame lessen van Jan Willem nu moet missen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, ik ben nooit met tegenzin de auto ingestapt en ik had er altijd weer super veel zin in. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden!! Bedankt voor alles Jan Willem!
Meike van der Putten heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:30
Wat vind ik het jammer dat deze tijd erop zit.. Hoe blij ik ook ben dat ik door deze fantastische rijschool in 1 keer ben geslaagd, ga ik de lessen met Jan Willem toch wel echt heel erg missen. De lessen waren gezellig, leuk en vooral ook heel leerzaam. Iedere les stapte ik met plezier de auto in en zorgde Jan Willem ervoor dat ik me comfortabel en op mijn gemak voelde. Ik kan terug kijken op een enorm leuke rijopleiding! Ik vind Roza-autorijopleidingen echt een aanrader! Bedankt voor alles!!!
Glenn heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 11:55
Na een hele gezellige en leuke tijd helaas geen rijlessen meer nodig. want ik heb mede door jan-willem mijn rijbewijs gehaald en wat een leuke en leerzame tijd was het! Komt waarschijnlijk door de goede muzieksmaak en humor die we deelde. Ik heb veel van hem geleerd en dat ga ik in de praktijk goed gebruiken. Jan willem, Bedankt!! En rock on!?
Ali heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 10:40
Jan Willem Roza is ECHT een SUPER vent! Heeft alle begrip voor wie dan ook waar ze ook mee vastlopen, staat klaar waar je ook bent en het kan echt je beste vriend voor het leven worden in de auto! Steunt goed mee waar je ECHT tegen aanloopt en geeft niet op totdat je met goed gevoel de weg op durft, Ik heb me ten alle tijden prima op m'n gemak gevoeld bij deze gozer, en ik raad hem TEN ZEERSTE AAN voor iedereen die twijfelt bij anderen en op zoek is naar iemand die zichzelf 100% voor je inzet, mijn leven is vele malen verbeterd dankzij deze prachtvent en zelfs na het behalen van mijn examen hoort Jan Willem Roza bij mij in mijn vriendenlijst voor het leven! Roza, ik HOU van je namens mij en mijn vriendin, je bent geweldig, top, super, aanrader en een ware gerustellende voorbeeld waar elke rijschool een voorbeeld van mag nemen hoe een perfecte rijschool eruit zou moeten zien. Je hebt me zelfs geholpen om mijn theorie te behalen en dat met ook nog is dikke gezelligheid en savety in die rode auto van je (wat overigens echt HEERLIJK rijdt) Zeer lieve en geduldige man wie je alles kan vragen en bij wie je alles kwijt kan! als ik meer dan 5 sterren voor Roza Autorijopleidingen kon geven had ik dat meer dan 5 keer met alle liefde en aanrader meegegeven!! Je bent top, Roza!
Thomas van Dillen heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 10:53
Ik heb een ontzettend leuke periode achter de rug met Jan Willem. Goede gesprekken, en leerzame lessen. Autorijschool Roza is een echte aanrader!
Micaela heeft geschreven op 24 september 2020 om 10:30
Wat heb ik ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. Fijn om Jan Willem naast je in de auto te hebben, hij weet wat hij doet en doet er alles aan om je op je gemak te voelen achter het stuur. Professioneel maar tegelijkertijd altijd gezellig in de auto. Echt een goede rij instructeur, absoluut geen spijt van!
Selwan heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 07:26
Na het verslijten van een aantal rijscholen ben ik op aanbevelen van een klasgenoot bij Roza Autorijopleidingen terechtgekomen. Met mijn ervaring bij vele rijscholen in het verleden als vergelijkingsmateriaal, was het voor mij per direct te zien en te merken dat Roza Autorijopleidingen mijn vorige ervaringen met kop en schouder oversteeg. Een goudeerlijke man die voor elke rijles uit de auto stapt met een glimlach en mij vol vertrouwen de autosleutels overhandigt. Desalniettemin beschikt deze rijschool over een dusdanige deskundigheid die ertoe heeft geleid dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik had gehoopt gelijk bij de eerste keer zoeken naar een rijschool deze rijschool gekozen te hebben. Een echte aanrader dus!
Frans Jaap heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 08:38
Jan Willem is de beste rijinstructeur die er is. Niet alleen is hij aardig en fatsoenlijk, hij legt alles ontzettend goed en rustig uit waardoor je op je gemak kunt leren rijden. Elke keer keek ik weer uit naar de rijles. Ik ben nu geslaagd maar zal de wekelijkse rijlessen erg missen. Jan Willem is iemand die ik nooit meer zal vergeten. Ik raad hem aan iedereen aan!
Ola heeft geschreven op 15 maart 2020 om 19:18
Helemaal top! In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige leerzame en gezellige rijlessen van Jan Willem ! Elke rijles was anders waardoor het uitdagend was! Elke les was leerzaam en een feestje ! Zeker een aanrader
Femke heeft geschreven op 12 februari 2020 om 10:23
Ontzettend tevreden over alle lessen die ik gehad heb. Jan-Willem heeft mij weer weten te motiveren en er voor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het autorijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Joey heeft geschreven op 22 januari 2020 om 13:35
Heel erg goede rijschool! Jan Willem is een hele fijne instructeur en heel erg aardig en hij helpt je goed met je motivatie te behouden om door te blijven rijden, en te gaan voor je examen!
Steffie heeft geschreven op 17 januari 2020 om 15:18
Een hele fijne en goeie rijschool ! Door deze rijschool heb ik mijn motivatie om te rijden weer terug gewonnen! Heb leuke en goeie lessen gehad!
Wessel heeft geschreven op 18 december 2019 om 10:27
Hele goede rijschool! Jan-Willem is een hele aardige man met veel humor, die op een rustige manier alles wat je moet weten uitlegt. In 1 keer geslaagd, en mijn rijopleiding gedaan met een lach op mijn gezicht!!??
Ilse Lagraauw heeft geschreven op 10 december 2019 om 10:39
Super goede rijschool!! In 1 keer geslaagd. Super tevreden. Echt een aanrader 🙂
Jenny heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 15:38
Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Jan Willem: hij kan goed kennis en vaardigheden overbrengen, is rustig en geduldig, maar heeft ook veel humor waardoor het gezellig is in de auto. Ook als het langer duurt voordat je je rijbewijs haalt, weet hij de moed erin te houden! 🙂
Isabelle heeft geschreven op 17 september 2019 om 10:20
Altijd hele fijne & gezellige lessen gehad! Jan Willem was echt altijd aardig en ontzettend geduldig, en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Absoluut een aanrader dus!
Kim heeft geschreven op 7 september 2019 om 09:52
Ik had mijn rijbewijs al, maar na een lange tijd niet gereden te hebben besloot ik ok toch nog twee lesjes te nemen. Ik was namelijk erg onzeker geworden. Bij Jan Willem heb ik mijn zekerheid terug gevonden. Hij stelt je heel erg op je gemak en kan erg goed uitleggen. Naast het uitleggen is het ook gezellig om met Jan Willem te kletsen :). Het waren twee super leuke lessen!! Ik ga nu met zekerheid de weg weer op. Bedankt en echt een aanrader voor iedereen!
Sophie heeft geschreven op 5 september 2019 om 21:19
Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan Willem tijdens mijn rijlessen! Werd altijd op mijn gemak gesteld en alles gaat op je eigen tempo. Jan Willem neemt ruim de tijd voor je en daarnaast is het nooit ongemakkelijk en altijd gezellig in de auto. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zelfs wel een beetje missen. Dus als je nog opzoek bent naar een eerlijke, goede rijinstructeur inclusief een goede sfeer; bel Jan Willem!
bridget heeft geschreven op 4 september 2019 om 12:21
- [ ] Ik heb me heel veilig en op me gemakt gevoelt tijdens mijn rijopleiding. Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad maar Jan Willem is de meest professionelen en geduldigen die ik gehad heb. Hij denkt na over zijn lessen en zorgt dat iedereen precies de zelfde rijopleiding krijgt. Hij was altijd stipt op tijd en wist altijd het balans te vinden tussen gezellig en een leeromgeving. Bedankt!
Kylian heeft geschreven op 22 augustus 2019 om 20:15
Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Jan Willem heeft erg veel geduld en maakt veel grapjes tussendoor. Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen, deze rijopleiding is een aanrader voor iedereen!
Nikyta Leenhouts heeft geschreven op 21 augustus 2019 om 17:32
Echt super fijne lessen gehad, elke les weer wat nieuws geleerd. Jan Willem is een gezellige en zeer leerzame instructeur, hij stelt je altijd op je gemak en zorgt dat je met een goed gevoel achter het stuur zit!
Lisa van Kempen heeft geschreven op 9 juli 2019 om 09:33
Vandaag ben ik foutloos in één keer geslaagd! Ik heb een super fantastische tijd gehad met Jan Willem en ik ga hem werkelijk waar nooit meer vergeten. Behalve veel gezelligheid en lol, heb ik ontzettend veel geleerd van hem. Ik ben blij dat ik geslaagd ben maar aan de andere kant ga ik de rijlessen enorm missen, ik keek er elke keer weer naar uit. Jan Willem is een hele fijne instructeur die je op een leuke en gezellige manier op je gemak kan stellen, waardoor je met veel zelfvertrouwen veilig de weg op kan. Naar mijn mening is Jan Willem het complete plaatje van de beste én gezelligste rijinstructeur in Nederland! Het is niet zomaar je rijinstructeur maar echt iemand waar je een band mee op bouwt, zeker een aanrader!
Kai van der Toorn heeft geschreven op 8 juli 2019 om 09:25
Top lessen gehad bij Jan Willem. Elke rit was weer gezellig!! En natuurlijk leerzaam. Dankuwel voor de leuke rijopleiding.
Richard Rog heeft geschreven op 8 mei 2019 om 14:24
Vandaag eindelijk geslaagd en Jan Willem heeft mij hier heel erg mee geholpen! De lessen waren altijd gezellig. Wanneer ik er doorheen zat tijdens de lessen was Jan Willem er met zijn positiviteit om mij op te beuren. Jan Willem, heel erg bedankt en ik hoop dat ik je binnenkort weer eens zie!
Bobbie heeft geschreven op 7 mei 2019 om 06:57
Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijopleiding Roza. Jan Willem is een super leuke en gezellige instructeur, ik voelde me elke les weer op gemak. Naast de gezelligheid heb ik ook heel veel geleerd. Ik zal het prikkertje nooit vergeten haha! Bedankt voor alles!!
Stijn Aartsen heeft geschreven op 5 maart 2019 om 20:47
Ik heb vandaag me rijbewijs mogen ophalen! Hartstikke bedankt voor alle leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Ik had altijd zin in de rijlessen van u. En heb er altijd van genoten. Hartstikke bedankt! Zeker een aanrader!
Amy heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 19:55
M☆: For my new job I needed to get my drivers licenses in a really short time. Although I have had my drivers license for 26 years, I had missed the moment to exchange it after immigrating from the united states. With the time pressure on, Jan Willem proved patient and skilled in teaching me what to do and more important what to stop doing. Apart from a great atmosphere driving, I appreciated him dealing with my nerves and stress. Always calm and coaching he got me to my driving exam ready and extremely well prepared. I want to thank him heartfelt for getting me my drivers license months within the deadline from my employer. For anyone looking for a skilled and professional instructor, you found him!
Tim van Kempen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 22:28
Jan Willem maakt van het halen van je rijbewijs een echte experience! Je kan je verhaal bij hem doen, het is altijd gezellig en leert hij je echt goed en erg enthousiast auto rijden. Ik heb altijd erg naar de rijlessen uitgekeken en ben Jan Willem erg dankbaar voor de geweldige tijd, en zeker een aanrader als je nog naar Een goede rijschool op zoek bent!!
Giovanni van Donge heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 10:36
Ik heb een super leuke tijd gehad bij Jan Willem. Het is een oprechte, enthousiaste en super aardige vent. Hij geeft op een hele fijne manier rijles waarbij er altijd ruimte is voor gezelligheid. Jan Willem, heel erg bedankt voor de leuke tijd!
Jill Mulders heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 18:44
Na een jaar les te hebben gehad bij Jan Willem kan ik met honderd procent zekerheid zeggen dat ik hier met een grote glimlach op terug kijk! Jan Willem vervult zijn rol met heel veel passie en dat is zeker terug te zien in de manier waarop hij zijn lessen geeft. Naast het leren van autorijden -niet geheel onbelangrijk natuurlijk- is er altijd ruimte voor gezelligheid en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Ik heb uitstekend auto leren rijden en ben in één keer geslaagd. Het enige minpunt is dat ik die fijne lessen nu missen moet. Jan Willem, bedankt!
Alex heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 20:46
ik heb echt super veel kunnen leren van Jan Willem was ook altijd erg gezellig en een goeie sfeer in de auto. En ben dankbaar dat ik hem als leraar heb kunnen hebben die mij in 1x er goed door heen heeft gebracht. en kijk er met plezier op terug.
Maurizio heeft geschreven op 7 augustus 2018 om 15:00
Ik ben heel erg blij dat ik bij deze rijleraar heb gereden hij heeft me er echt doorheen gesleept. Hij is heel geduldig en legt alles erg goed uit, ik ben daardoor ook vandaag in een keer geslaagd. Dankjewel Jan-Willem !!!
Romy heeft geschreven op 2 augustus 2018 om 09:30
Jan Willem is een super rijleraar! Het is altijd gezellig in de auto maar blijft toch altijd scherp! Ik heb heel erg genoten van mijn tijd bij deze rijschool en wil hem hiervoor ook heel erg bedanken! Top tijd gehad!
Dorothé Osnabrug heeft geschreven op 13 juli 2018 om 09:09
Via mijn vriendin zijn mijn dochter en ik bij Roza-aurorijopleidingen beland, wat voor mijn dochter resulteerde in direct in 1x slagen. Omdat ik al wat ouder ben (57 jr) hebben JW en ik heel wat uren samen doorgebracht in de Hyundai I20, de auto waar hij terecht zo trots op is. Zijn geduld, vakbekwaamheid, zijn manier van doceren én zijn humor maakten er elke keer weer een klein feestje van! Nooit afbrekende kritiek maar motiverende en stimulerende tips; en dáár leer je juist van! De beste en fijnste rij-instructeur die je kunt hebben!! Dankjewel JW!!! Dankzij jou liggen voor mij weer nieuwe wegen open!!!!
Nikolay Leenhouts heeft geschreven op 11 juni 2018 om 08:57
Na 2 ongelooflijk moeizame rijscholen te hebben gehad ben ik in contact gekomen met Jan Willem. Het eerste wat opvalt wanneer je in de auto stapt is het rustige en vertrouwelijke sfeer. Zeer professioneel, echt een top klasse rijinstructeur. Het is mooi meegenomen als je dezelfde muziek smaak hebt als Jan Willem, beren gezellig! Vandaag heb ik mijn praktijkexamen gehaald door de geweldige rijlessen van Jan Willem! De rijschool is een dikke vette aanrader!!!
Shawn Steinz heeft geschreven op 31 maart 2018 om 10:49
Over gestapt van een andere rijinstructeur naar Roza. Daar de puntjes op de i gezet om gemakkelijk het rijbewijs te behalen. Rustige sfeer in de auto met een gezellige en vriendelijke man.
Janita Rodenburg heeft geschreven op 1 maart 2018 om 13:30
Met veel plezier heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij Jan Willem gelest, hij heeft mij veel geleerd in deze tijd. Met veel geduld heeft hij mij begeleid door mijn les-carriere die niet de makkelijkste is geweest. Na bij twee andere instructeurs gereden te hebben kwam ik bij Jan Willem terecht, die mij heeft laten zien dat lessen leuk hoort te zijn wat het dus ook is bij hem. Ik heb ook een heel traject van het CBR door gemoeten ivm mijn adhd waarmee Jan Willem mij ook heel erg heeft geholpen. De adhd heeft het rijden niet makkelijker gemaakt, maar ik durf bij deze vast te stellen dat na het hebben van mij als leerling hij hier een specialist in genoemd mag worden. Ook had ik veel last van examenstress dit is mede waarom ik zo lang heb gelest, ik klapte dicht bij de examens maar na een faalangst (en aangepast voor de adhd) examen te hebben gedaan heb ik het dan toch gehaald. Zonder Jan Willem had ik al 1000x opgegeven, ik wist niet dat ik zo kon doorzetten maar hij heeft me enorm geholpen en bleef vertrouwen houden, ik had mijn rijbewijs bij geen ander gehaald. Ik heb nu ca. 2 jaar gelest en zonder Jan Willem had ik zonder rijbewijs door het leven gegaan, dat weet ik zeker, zodoende ben ik erg dankbaar dat dit niet het geval is. Ik raad het je zeker aan om hier te gaan rijden! Er is sprake van een goede band en veel vertrouwen tussen leerling en leraar, wat erg belangrijk is aangezien je zoveel tijd in een auto samen doorbrengt en je zal nergens beter vinden dan bij Roza Autorijopleidingen. Jan Willem, ongelofelijk bedankt voor de gezellige tijd je vertrouwen de fijne lessen en het geduld, bedankt voor alles! Ik zal het nooit vergeten! Ben je op zoek naar een veelzijdige aardige betrokken en bovenal naar de beste rijinstructeur? Dan ben je op het juiste adres! Nogmaals enorm bedankt! - Janita
Luuk Zandbergen heeft geschreven op 4 augustus 2017 om 22:05
Een zeer goede rijschool met vaste instructeur, jan willem heeft veel aandacht voor je en kan zich goed aanpassen op jou als beginnend bestuurder en op je karakter. Hierdoor heb je altijd een gezellige les. Zeker de theorie lessen zijn aan te bevelen als je moeite hebt met het leren van de stof. Hoge kwaliteit en geduld staan hoog in vaandel bij Roza autorijopleidingen.
Marjolein Post heeft geschreven op 13 mei 2016 om 13:14
Sinds 18 maart ben ik aan het lessen bij Jan Willem. Ik ben enorm tevreden over zijn manier van lesgeven. Wat werkt voor mij is zijn positieve relativerende houding. Hij geeft positieve feedback en heeft humor wat helpt voor een perfectionist zoals ik ben. Ben zelf oprecht verbaasd hoeveel je kunt leren in 12 lessen. Ik had nog nooit achter een stuur gezeten en vandaag reed ik met 100 km over de snelweg. Superblij dat ik deze rijschool heb geadviseerd gekregen en ik geef het advies graag door.
Pieter Walker heeft geschreven op 28 februari 2016 om 21:13
Mijn vrouw, haar zoon en mijn stagiair volgen theorie en praktijklessen bij Roza Autorijopleidingen. De reacties zijn overweldigend!!! Iedereen inclusief de rijinstructeur is super enthousiast!!!!! Jan Willem geeft geen les maar geeft college!!! Het is fijn te horen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Enige minpuntje is dat opeens iedereen het beter weet als ze in mijn auto meerijden!!!!!