Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
126 berichten.
Jana S heeft geschreven op 16 juni 2024 om 16:51
Jan-Willem is een gezelligheidsbeest, dat is heel prettig. Naast dat je enorm met hem kan lachen heb je wel het gevoel dat je elke les weer verder in de buurt bent van het rijbewijs. Ik heb een aantal examens gedaan bij een andere opleiding maar zonder positief resultaat. Na 8 lessen bij Jan-Willem in een keer geslaagd. Hij geeft feedback waar je echt iets mee kan, op een manier waar je echt iets mee kan. De enige reden dat ik niet met angstzweet het examen heb gedaan is door de super prettige begeleiding vooraf. Dankjewel voor de mooie uren samen Jan-Willem! Zoals ik ook al zei na het examen: ik ga de gezelligheid van onze lessen missen!
Madison H heeft geschreven op 14 juni 2024 om 09:04
Ik ben in een keer geslaagd dankzij Jan-Willem! Een hele fijne en gezellige instructeur die je ook echt welkom laat voelen op de rijopleiding. Ik stapte nooit met tegenzin de auto in door de gezelligheid die Jan-Willem met zich meebracht. Hele goede informatieve en inhoudelijke lessen en heeft ook zeker geduld wanneer het even wat moeizamer gaat, want hij is er echt voor je. Bedankt Jan-Willem! We gaan zeker naar elkaar zwaaien in de auto!
Maxime S heeft geschreven op 5 juni 2024 om 11:38
In één keer geslaagd! Jan Willem, wat ben ik jou onwijs dankbaar. Niet alleen voor de inhoudelijk informatieve lessen, maar ook voor de persoon die jij bent en de gezelligheid die je met je meedraagt. Voorheen had ik mindere ervaringen bij 2 andere rijscholen, ik had zelfs een beetje aversie ontwikkeld tegen autorijden, dat gedoe met een vreemdeling naast me... Jan Willem heeft dit gevoel compleet weten om te draaien. Ik keek uit naar de lessen en voelde mij steeds zekerder worden. Er was een oprechte fijne sfeer, waarin ik mij veilig voelde en hij altijd begripvol en geduldig bleef, ook als ik een mindere dag had. Ontzettend bedankt voor alles! 🤘
David van der Sterre heeft geschreven op 3 juni 2024 om 16:08
hij is gezellig, heeft een goed gevoel voor zijn beroep en komt altijd zijn afspraken na. wat zou je nog meer willen?... ik baal er gewoon van dat ik geslaagd ben want nu kan ik niet meer rijden met de beste instructeur van Nederland! Bedankt Jan-Willem voor alle mooie lessen (:
Juliette Manuel heeft geschreven op 17 mei 2024 om 17:47
Super leuke en fijne tijd gehad! Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me welkom en begrepen. Jan Willem was fantastisch, hij heeft een kalme en geduldige benadering die me meteen op mijn gemak stelde en er was altijd een gezellige sfeer. Ik ben dankzij hem dan ook in 1x geslaagd! Dus als je nog op zoek bent naar een goede autorijschool, is Roza een hele grote aanrader!!
Benthe heeft geschreven op 14 april 2024 om 15:09
Dankzij de fijne lessen van Jan Willem heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Om 8 uur 's ochtends stond Jan Willem vrolijk voor de deur terwijl ik nog wakker moest worden. Met een grapje wist hij er iedere keer weer een leuke les van te maken. Op het laatst was hij ook streng (dat had ik nodig, maar ik vond het niet leuk). Jan Willem, je bent een topper! Bedankt voor alles!
Dilara heeft geschreven op 3 april 2024 om 17:40
Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij Jan Willem en dat was te danken aan alle fijne lessen! Hij heeft veel geduld en legt goed uit, wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd en ook comfortabel achter het stuur zit. Gezellige en leerzame lessen waren het, zeker een aanrader!! Jan Willem, dankjewel!
Joas heeft geschreven op 26 maart 2024 om 10:58
Hoppa gehaald! Super toffe gozer en een sterke rijinstructeur. Er word een gezellige sfeer neergezet en ik stapte nooit met tegenzin de auto in. Leuke manier van lesgeven en een geweldige aanvulling gegeven. Ik zal het lessen bijna missen! Super bedankt!
Julia heeft geschreven op 22 maart 2024 om 13:59
Ik ben zo blij dat ik mijn rijopleiding bij Jan Willem heb kunnen volgen, want wat kijk ik terug op een fijne tijd! Jan Willem is er altijd, stipt op tijd, én elke les is gewoon mega gezellig. Hij is ook oprecht begaan met jou als leerling en je kan het altijd aangeven als je zenuwachtig bent, een pauze wil, of iets wilt herhalen omdat je het nog niet helemaal beheerst. Door de rust, empathie en goede instructie tijdens de lessen ben ik niet alleen in 1x geslaagd maar ga ik ook met veel zelfvertrouwen de weg op. Enorm bedankt voor alles Jan Willem en ik ga je missen!
Isabo vd Velde heeft geschreven op 19 maart 2024 om 16:39
Mega goede rijschool! Echt een aanrader. Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en altijd gezelligheid in de auto. Door de goede lessen kreeg ik ook meer vertrouwen in mezelf achter het stuur. De lessen waren altijd goed voorbereid en leerzaam. Jan Willem was echt het persoon die ik nodig had om weer te beginnen met rijlessen en me natuurlijk naar mijn rijbewijs heeft geholpen!
Job heeft geschreven op 24 februari 2024 om 11:29
Jan-Willem Roza is een hele vriendelijke, geduldige en gezellige rijinstructeur die voor een hele goede sfeer in de auto zorgt, waardoor jij je gelijk op je gemak voelt naast hem. Naast alle gezelligheid, zorgt Jan-Willem ervoor dat je als leerling optimaal bent voorbereid voor het praktijkexamen, waardoor veel leerlingen in 1 keer slagen (waaronder ik). Roza Autorijopleidingen zal ik aanbevelen aan iedereen en ik hoop voor veel toekomstige automobilisten dat Jan-Willem nog lekker lang door gaat als rijinstructeur want hij is echt heel goed!
Ritchie heeft geschreven op 13 februari 2024 om 10:46
Mijn rijexamen heb ik in één keer gehaald, allemaal dankzij de fijne rijinstructeur Jan-Willem. Hij stelt je altijd op je gemak en zorgt bovendien voor goede lessen. Elke les is een feestje geweest met hem, altijd gezellig en goed mee te praten. Of te wel een prettige en vertrouwde rijschool, waar ik enorm heb genoten. Deze rijschool is zeker een aanrader voor iedereen!!
Mayke Rozendaal heeft geschreven op 25 januari 2024 om 20:31
Ik heb een hele fijne rijopleiding gehad bij Jan-Willem. Het is een instructeur met veel geduld, zorgt voor een fijne en vertrouwde sfeer en zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen in de auto en het verkeer. Daarnaast is het altijd gezellig en kan je zeker met hem lachen. Ik raad iedereen aan om te lessen bij Roza!!!!
Daniel Steenwinkel heeft geschreven op 18 januari 2024 om 23:35
Roza is een geweldige rijninstructeur. Hij is iemand die echt van ze vak houdt. In plaats van iemand die het werk doet voor het geld. Gedurende mijn hele traject is hij heel erg geduldig geweest, elke les voelde ik me op me gemak en je voelt echt dat je gewoon wat heb geleert na elke les. Zeker een aanrader!!
Timon heeft geschreven op 30 november 2023 om 11:09
Nadat mijn zus is geslaagd is bij Jan-Willem ben ik ook begonnen met mijn rijopleiding. Vanaf de eerste les vond ik het direct leuk om te doen. De manier van uitleg geven + de gezelligheid maakte dit de perfecte rijopleiding voor mij. Hierdoor heb ik mijn examen direct in 1 keer gehaald. Ik ben Jan-Willem super dankbaar voor deze leuke opleiding! Roza rijopleiding raad ik zeker aan als jij op een leuke maar goede manier je rijbewijs wilt halen!
Jorik Timmer heeft geschreven op 22 november 2023 om 15:36
Nadat mijn broer al zijn rijopleiding had gevolgd bij Jan Willem heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald en dat komt door de fijne lessen van Jan Willem. Het was altijd gezellig en hij kan goed en duidelijk uitleggen. Ik heb nooit tegen lessen opgekeken en ik heb bij elke les er een fijne ervaring aan overgehouden. Zeker aan te raden!
Tijmen heeft geschreven op 18 november 2023 om 14:50
Een vriend van me had Jan Willem aangeraden als rijinstructeur. Ik ben dit hem dankbaar, want ik heb een leuke tijd gehad bij Jan Willem in de auto. Ik kon snel bij hem terecht en de lessen waren duidelijk en gezellig. Na wat problemen met het inplannen van mijn rijexamen was het gelukt om af te rijden. Ik slaagde op mijn herexamen. Ik zou ook Jan Willem aanraden als een rijinstructeur! Met ook nog een goede muzieksmaak:)
Priti heeft geschreven op 10 november 2023 om 13:01
Ik ben vorige week eindelijk geslaagd! Na twee eerdere vervelende ervaring bij andere rijscholen had ik geen motivatie meer en wilde ik niet meer verder gaan. Meneer Roza heeft mij geholpen met mijn motivatie en plezier terug vinden en ik heb het super leuk en gezellig gehad met hem. Hij is een super leuke, vriendelijke en gezellige man en ik zal altijd positief terugkijken op mijn rijlessen met hem 🙂
Beaudine Slijper heeft geschreven op 10 november 2023 om 11:09
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, en dit is écht dankzij de super goede en fijne lessen van Jan Willem. Door hem heb ik mijn rijopleiding als ontzettend fijn ervaren. Jan Willem is onwijs geduldig en gedreven, maar aan gezelligheid in de auto ontbreekt het ook absoluut niet. Ik ben echt heel blij dat ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen, maar toch ga ik de gezellige lessen onwijs missen. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden.
Elok heeft geschreven op 10 november 2023 om 07:45
Wat een fijne en leerzame tijd heb ik gehad bij Jan Willem in de auto! Met zijn geduld, duidelijke uitleg en bemoedigende verhalen heeft Jan Willem mij door mijn spanning voor het afrijden heen geholpen. Hij heeft een passie voor rijles geven en zorgde altijd voor een prettige sfeer in de auto. Zijn oprechte interesse in zijn leerlingen was een mooie pluspunt. Van de week in 1x geslaagd, yay! Bedankt voor de enthousiaste rijlessen!