Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
42 berichten.
Casper heeft geschreven op 12 april 2021 om 22:12:
Het is natuurlijk enorm fijn om je rijbewijs te halen, echter is het wel jammer dat ik nu afscheid moet nemen van Jan Willem. Ik heb altijd met veel plezier en een gevoel van veiligheid gelest. Daarnaast zijn de lessen onwijs goed en heb je elke les het gevoel dat je iets nieuws leert. Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt voor de opleiding Jan Willem!
Matthias heeft geschreven op 11 april 2021 om 23:24:
Na een ontzettend leuke en leerzame periode heb ik helaas geen rijlessen meer nodig. Door een gastvrije en gezellige sfeer stapte ik altijd met plezier de auto in. Ik wil Jan-Willem ontzettend bedanken voor de top tijd!!?
Leah Moonen heeft geschreven op 24 maart 2021 om 17:07:
Ondanks dat ik super blij ben dat ik mijn rijbewijs heb gehaald vind ik het jammer dat ik de leuke, gezellige, vertrouwde en leerzame lessen van Jan Willem nu moet missen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, ik ben nooit met tegenzin de auto ingestapt en ik had er altijd weer super veel zin in. Ik zou deze rijschool echt aan iedereen aanraden!! Bedankt voor alles Jan Willem!
Meike van der Putten heeft geschreven op 12 november 2020 om 10:30:
Wat vind ik het jammer dat deze tijd erop zit.. Hoe blij ik ook ben dat ik door deze fantastische rijschool in 1 keer ben geslaagd, ga ik de lessen met Jan Willem toch wel echt heel erg missen. De lessen waren gezellig, leuk en vooral ook heel leerzaam. Iedere les stapte ik met plezier de auto in en zorgde Jan Willem ervoor dat ik me comfortabel en op mijn gemak voelde. Ik kan terug kijken op een enorm leuke rijopleiding! Ik vind Roza-autorijopleidingen echt een aanrader! Bedankt voor alles!!!
Glenn heeft geschreven op 19 oktober 2020 om 11:55:
Na een hele gezellige en leuke tijd helaas geen rijlessen meer nodig. want ik heb mede door jan-willem mijn rijbewijs gehaald en wat een leuke en leerzame tijd was het! Komt waarschijnlijk door de goede muzieksmaak en humor die we deelde. Ik heb veel van hem geleerd en dat ga ik in de praktijk goed gebruiken. Jan willem, Bedankt!! En rock on!?
Ali heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 10:40:
Jan Willem Roza is ECHT een SUPER vent! Heeft alle begrip voor wie dan ook waar ze ook mee vastlopen, staat klaar waar je ook bent en het kan echt je beste vriend voor het leven worden in de auto! Steunt goed mee waar je ECHT tegen aanloopt en geeft niet op totdat je met goed gevoel de weg op durft, Ik heb me ten alle tijden prima op m'n gemak gevoeld bij deze gozer, en ik raad hem TEN ZEERSTE AAN voor iedereen die twijfelt bij anderen en op zoek is naar iemand die zichzelf 100% voor je inzet, mijn leven is vele malen verbeterd dankzij deze prachtvent en zelfs na het behalen van mijn examen hoort Jan Willem Roza bij mij in mijn vriendenlijst voor het leven! Roza, ik HOU van je namens mij en mijn vriendin, je bent geweldig, top, super, aanrader en een ware gerustellende voorbeeld waar elke rijschool een voorbeeld van mag nemen hoe een perfecte rijschool eruit zou moeten zien. Je hebt me zelfs geholpen om mijn theorie te behalen en dat met ook nog is dikke gezelligheid en savety in die rode auto van je (wat overigens echt HEERLIJK rijdt) Zeer lieve en geduldige man wie je alles kan vragen en bij wie je alles kwijt kan! als ik meer dan 5 sterren voor Roza Autorijopleidingen kon geven had ik dat meer dan 5 keer met alle liefde en aanrader meegegeven!! Je bent top, Roza!
Thomas van Dillen heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 10:53:
Ik heb een ontzettend leuke periode achter de rug met Jan Willem. Goede gesprekken, en leerzame lessen. Autorijschool Roza is een echte aanrader!
Micaela heeft geschreven op 24 september 2020 om 10:30:
Wat heb ik ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. Fijn om Jan Willem naast je in de auto te hebben, hij weet wat hij doet en doet er alles aan om je op je gemak te voelen achter het stuur. Professioneel maar tegelijkertijd altijd gezellig in de auto. Echt een goede rij instructeur, absoluut geen spijt van!
Selwan heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 07:26:
Na het verslijten van een aantal rijscholen ben ik op aanbevelen van een klasgenoot bij Roza Autorijopleidingen terechtgekomen. Met mijn ervaring bij vele rijscholen in het verleden als vergelijkingsmateriaal, was het voor mij per direct te zien en te merken dat Roza Autorijopleidingen mijn vorige ervaringen met kop en schouder oversteeg. Een goudeerlijke man die voor elke rijles uit de auto stapt met een glimlach en mij vol vertrouwen de autosleutels overhandigt. Desalniettemin beschikt deze rijschool over een dusdanige deskundigheid die ertoe heeft geleid dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik had gehoopt gelijk bij de eerste keer zoeken naar een rijschool deze rijschool gekozen te hebben. Een echte aanrader dus!
Frans Jaap heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 08:38:
Jan Willem is de beste rijinstructeur die er is. Niet alleen is hij aardig en fatsoenlijk, hij legt alles ontzettend goed en rustig uit waardoor je op je gemak kunt leren rijden. Elke keer keek ik weer uit naar de rijles. Ik ben nu geslaagd maar zal de wekelijkse rijlessen erg missen. Jan Willem is iemand die ik nooit meer zal vergeten. Ik raad hem aan iedereen aan!
Ola heeft geschreven op 15 maart 2020 om 19:18:
Helemaal top! In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige leerzame en gezellige rijlessen van Jan Willem ! Elke rijles was anders waardoor het uitdagend was! Elke les was leerzaam en een feestje ! Zeker een aanrader
Femke heeft geschreven op 12 februari 2020 om 10:23:
Ontzettend tevreden over alle lessen die ik gehad heb. Jan-Willem heeft mij weer weten te motiveren en er voor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het autorijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Joey heeft geschreven op 22 januari 2020 om 13:35:
Heel erg goede rijschool! Jan Willem is een hele fijne instructeur en heel erg aardig en hij helpt je goed met je motivatie te behouden om door te blijven rijden, en te gaan voor je examen!
Steffie heeft geschreven op 17 januari 2020 om 15:18:
Een hele fijne en goeie rijschool ! Door deze rijschool heb ik mijn motivatie om te rijden weer terug gewonnen! Heb leuke en goeie lessen gehad!
Wessel heeft geschreven op 18 december 2019 om 10:27:
Hele goede rijschool! Jan-Willem is een hele aardige man met veel humor, die op een rustige manier alles wat je moet weten uitlegt. In 1 keer geslaagd, en mijn rijopleiding gedaan met een lach op mijn gezicht!!??
Ilse Lagraauw heeft geschreven op 10 december 2019 om 10:39:
Super goede rijschool!! In 1 keer geslaagd. Super tevreden. Echt een aanrader 🙂
Jenny heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 15:38:
Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Jan Willem: hij kan goed kennis en vaardigheden overbrengen, is rustig en geduldig, maar heeft ook veel humor waardoor het gezellig is in de auto. Ook als het langer duurt voordat je je rijbewijs haalt, weet hij de moed erin te houden! 🙂
Isabelle heeft geschreven op 17 september 2019 om 10:20:
Altijd hele fijne & gezellige lessen gehad! Jan Willem was echt altijd aardig en ontzettend geduldig, en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Absoluut een aanrader dus!
Kim heeft geschreven op 7 september 2019 om 09:52:
Ik had mijn rijbewijs al, maar na een lange tijd niet gereden te hebben besloot ik ok toch nog twee lesjes te nemen. Ik was namelijk erg onzeker geworden. Bij Jan Willem heb ik mijn zekerheid terug gevonden. Hij stelt je heel erg op je gemak en kan erg goed uitleggen. Naast het uitleggen is het ook gezellig om met Jan Willem te kletsen :). Het waren twee super leuke lessen!! Ik ga nu met zekerheid de weg weer op. Bedankt en echt een aanrader voor iedereen!
Sophie heeft geschreven op 5 september 2019 om 21:19:
Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan Willem tijdens mijn rijlessen! Werd altijd op mijn gemak gesteld en alles gaat op je eigen tempo. Jan Willem neemt ruim de tijd voor je en daarnaast is het nooit ongemakkelijk en altijd gezellig in de auto. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zelfs wel een beetje missen. Dus als je nog opzoek bent naar een eerlijke, goede rijinstructeur inclusief een goede sfeer; bel Jan Willem!