Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
32 berichten.
Ola schreef op 15 maart 2020 om 19:18:
Helemaal top! In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige leerzame en gezellige rijlessen van Jan Willem ! Elke rijles was anders waardoor het uitdagend was! Elke les was leerzaam en een feestje ! Zeker een aanrader
Femke schreef op 12 februari 2020 om 10:23:
Ontzettend tevreden over alle lessen die ik gehad heb. Jan-Willem heeft mij weer weten te motiveren en er voor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het autorijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Joey schreef op 22 januari 2020 om 13:35:
Heel erg goede rijschool! Jan Willem is een hele fijne instructeur en heel erg aardig en hij helpt je goed met je motivatie te behouden om door te blijven rijden, en te gaan voor je examen!
Steffie schreef op 17 januari 2020 om 15:18:
Een hele fijne en goeie rijschool ! Door deze rijschool heb ik mijn motivatie om te rijden weer terug gewonnen! Heb leuke en goeie lessen gehad!
Wessel schreef op 18 december 2019 om 10:27:
Hele goede rijschool! Jan-Willem is een hele aardige man met veel humor, die op een rustige manier alles wat je moet weten uitlegt. In 1 keer geslaagd, en mijn rijopleiding gedaan met een lach op mijn gezicht!!😁🚘
Ilse Lagraauw schreef op 10 december 2019 om 10:39:
Super goede rijschool!! In 1 keer geslaagd. Super tevreden. Echt een aanrader 🙂
Jenny schreef op 7 oktober 2019 om 15:38:
Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Jan Willem: hij kan goed kennis en vaardigheden overbrengen, is rustig en geduldig, maar heeft ook veel humor waardoor het gezellig is in de auto. Ook als het langer duurt voordat je je rijbewijs haalt, weet hij de moed erin te houden! 🙂
Isabelle schreef op 17 september 2019 om 10:20:
Altijd hele fijne & gezellige lessen gehad! Jan Willem was echt altijd aardig en ontzettend geduldig, en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Absoluut een aanrader dus!
Kim schreef op 7 september 2019 om 09:52:
Ik had mijn rijbewijs al, maar na een lange tijd niet gereden te hebben besloot ik ok toch nog twee lesjes te nemen. Ik was namelijk erg onzeker geworden. Bij Jan Willem heb ik mijn zekerheid terug gevonden. Hij stelt je heel erg op je gemak en kan erg goed uitleggen. Naast het uitleggen is het ook gezellig om met Jan Willem te kletsen :). Het waren twee super leuke lessen!! Ik ga nu met zekerheid de weg weer op. Bedankt en echt een aanrader voor iedereen!
Sophie schreef op 5 september 2019 om 21:19:
Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan Willem tijdens mijn rijlessen! Werd altijd op mijn gemak gesteld en alles gaat op je eigen tempo. Jan Willem neemt ruim de tijd voor je en daarnaast is het nooit ongemakkelijk en altijd gezellig in de auto. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zelfs wel een beetje missen. Dus als je nog opzoek bent naar een eerlijke, goede rijinstructeur inclusief een goede sfeer; bel Jan Willem!
bridget schreef op 4 september 2019 om 12:21:
- [ ] Ik heb me heel veilig en op me gemakt gevoelt tijdens mijn rijopleiding. Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad maar Jan Willem is de meest professionelen en geduldigen die ik gehad heb. Hij denkt na over zijn lessen en zorgt dat iedereen precies de zelfde rijopleiding krijgt. Hij was altijd stipt op tijd en wist altijd het balans te vinden tussen gezellig en een leeromgeving. Bedankt!
Kylian schreef op 22 augustus 2019 om 20:15:
Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Jan Willem heeft erg veel geduld en maakt veel grapjes tussendoor. Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen, deze rijopleiding is een aanrader voor iedereen!
Nikyta Leenhouts schreef op 21 augustus 2019 om 17:32:
Echt super fijne lessen gehad, elke les weer wat nieuws geleerd. Jan Willem is een gezellige en zeer leerzame instructeur, hij stelt je altijd op je gemak en zorgt dat je met een goed gevoel achter het stuur zit!
Lisa van Kempen schreef op 9 juli 2019 om 09:33:
Vandaag ben ik foutloos in één keer geslaagd! Ik heb een super fantastische tijd gehad met Jan Willem en ik ga hem werkelijk waar nooit meer vergeten. Behalve veel gezelligheid en lol, heb ik ontzettend veel geleerd van hem. Ik ben blij dat ik geslaagd ben maar aan de andere kant ga ik de rijlessen enorm missen, ik keek er elke keer weer naar uit. Jan Willem is een hele fijne instructeur die je op een leuke en gezellige manier op je gemak kan stellen, waardoor je met veel zelfvertrouwen veilig de weg op kan. Naar mijn mening is Jan Willem het complete plaatje van de beste én gezelligste rijinstructeur in Nederland! Het is niet zomaar je rijinstructeur maar echt iemand waar je een band mee op bouwt, zeker een aanrader!
Kai van der Toorn schreef op 8 juli 2019 om 09:25:
Top lessen gehad bij Jan Willem. Elke rit was weer gezellig!! En natuurlijk leerzaam. Dankuwel voor de leuke rijopleiding.
Richard Rog schreef op 8 mei 2019 om 14:24:
Vandaag eindelijk geslaagd en Jan Willem heeft mij hier heel erg mee geholpen! De lessen waren altijd gezellig. Wanneer ik er doorheen zat tijdens de lessen was Jan Willem er met zijn positiviteit om mij op te beuren. Jan Willem, heel erg bedankt en ik hoop dat ik je binnenkort weer eens zie!
Bobbie schreef op 7 mei 2019 om 06:57:
Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijopleiding Roza. Jan Willem is een super leuke en gezellige instructeur, ik voelde me elke les weer op gemak. Naast de gezelligheid heb ik ook heel veel geleerd. Ik zal het prikkertje nooit vergeten haha! Bedankt voor alles!!
Stijn Aartsen schreef op 5 maart 2019 om 20:47:
Ik heb vandaag me rijbewijs mogen ophalen! Hartstikke bedankt voor alle leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Ik had altijd zin in de rijlessen van u. En heb er altijd van genoten. Hartstikke bedankt! Zeker een aanrader!
Amy schreef op 30 oktober 2018 om 19:55:
M☆: For my new job I needed to get my drivers licenses in a really short time. Although I have had my drivers license for 26 years, I had missed the moment to exchange it after immigrating from the united states. With the time pressure on, Jan Willem proved patient and skilled in teaching me what to do and more important what to stop doing. Apart from a great atmosphere driving, I appreciated him dealing with my nerves and stress. Always calm and coaching he got me to my driving exam ready and extremely well prepared. I want to thank him heartfelt for getting me my drivers license months within the deadline from my employer. For anyone looking for a skilled and professional instructor, you found him!
Tim van Kempen schreef op 29 oktober 2018 om 22:28:
Jan Willem maakt van het halen van je rijbewijs een echte experience! Je kan je verhaal bij hem doen, het is altijd gezellig en leert hij je echt goed en erg enthousiast auto rijden. Ik heb altijd erg naar de rijlessen uitgekeken en ben Jan Willem erg dankbaar voor de geweldige tijd, en zeker een aanrader als je nog naar Een goede rijschool op zoek bent!!