Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
35 berichten.
Micaela schreef op 24 september 2020 om 10:30:
Wat heb ik ontzettend fijne en leerzame lessen gehad. Fijn om Jan Willem naast je in de auto te hebben, hij weet wat hij doet en doet er alles aan om je op je gemak te voelen achter het stuur. Professioneel maar tegelijkertijd altijd gezellig in de auto. Echt een goede rij instructeur, absoluut geen spijt van!
Selwan schreef op 8 augustus 2020 om 07:26:
Na het verslijten van een aantal rijscholen ben ik op aanbevelen van een klasgenoot bij Roza Autorijopleidingen terechtgekomen. Met mijn ervaring bij vele rijscholen in het verleden als vergelijkingsmateriaal, was het voor mij per direct te zien en te merken dat Roza Autorijopleidingen mijn vorige ervaringen met kop en schouder oversteeg. Een goudeerlijke man die voor elke rijles uit de auto stapt met een glimlach en mij vol vertrouwen de autosleutels overhandigt. Desalniettemin beschikt deze rijschool over een dusdanige deskundigheid die ertoe heeft geleid dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik had gehoopt gelijk bij de eerste keer zoeken naar een rijschool deze rijschool gekozen te hebben. Een echte aanrader dus!
Frans Jaap schreef op 4 augustus 2020 om 08:38:
Jan Willem is de beste rijinstructeur die er is. Niet alleen is hij aardig en fatsoenlijk, hij legt alles ontzettend goed en rustig uit waardoor je op je gemak kunt leren rijden. Elke keer keek ik weer uit naar de rijles. Ik ben nu geslaagd maar zal de wekelijkse rijlessen erg missen. Jan Willem is iemand die ik nooit meer zal vergeten. Ik raad hem aan iedereen aan!
Ola schreef op 15 maart 2020 om 19:18:
Helemaal top! In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de geweldige leerzame en gezellige rijlessen van Jan Willem ! Elke rijles was anders waardoor het uitdagend was! Elke les was leerzaam en een feestje ! Zeker een aanrader
Femke schreef op 12 februari 2020 om 10:23:
Ontzettend tevreden over alle lessen die ik gehad heb. Jan-Willem heeft mij weer weten te motiveren en er voor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het autorijden. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Joey schreef op 22 januari 2020 om 13:35:
Heel erg goede rijschool! Jan Willem is een hele fijne instructeur en heel erg aardig en hij helpt je goed met je motivatie te behouden om door te blijven rijden, en te gaan voor je examen!
Steffie schreef op 17 januari 2020 om 15:18:
Een hele fijne en goeie rijschool ! Door deze rijschool heb ik mijn motivatie om te rijden weer terug gewonnen! Heb leuke en goeie lessen gehad!
Wessel schreef op 18 december 2019 om 10:27:
Hele goede rijschool! Jan-Willem is een hele aardige man met veel humor, die op een rustige manier alles wat je moet weten uitlegt. In 1 keer geslaagd, en mijn rijopleiding gedaan met een lach op mijn gezicht!!😁🚘
Ilse Lagraauw schreef op 10 december 2019 om 10:39:
Super goede rijschool!! In 1 keer geslaagd. Super tevreden. Echt een aanrader 🙂
Jenny schreef op 7 oktober 2019 om 15:38:
Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Jan Willem: hij kan goed kennis en vaardigheden overbrengen, is rustig en geduldig, maar heeft ook veel humor waardoor het gezellig is in de auto. Ook als het langer duurt voordat je je rijbewijs haalt, weet hij de moed erin te houden! 🙂
Isabelle schreef op 17 september 2019 om 10:20:
Altijd hele fijne & gezellige lessen gehad! Jan Willem was echt altijd aardig en ontzettend geduldig, en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Absoluut een aanrader dus!
Kim schreef op 7 september 2019 om 09:52:
Ik had mijn rijbewijs al, maar na een lange tijd niet gereden te hebben besloot ik ok toch nog twee lesjes te nemen. Ik was namelijk erg onzeker geworden. Bij Jan Willem heb ik mijn zekerheid terug gevonden. Hij stelt je heel erg op je gemak en kan erg goed uitleggen. Naast het uitleggen is het ook gezellig om met Jan Willem te kletsen :). Het waren twee super leuke lessen!! Ik ga nu met zekerheid de weg weer op. Bedankt en echt een aanrader voor iedereen!
Sophie schreef op 5 september 2019 om 21:19:
Ik heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan Willem tijdens mijn rijlessen! Werd altijd op mijn gemak gesteld en alles gaat op je eigen tempo. Jan Willem neemt ruim de tijd voor je en daarnaast is het nooit ongemakkelijk en altijd gezellig in de auto. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zelfs wel een beetje missen. Dus als je nog opzoek bent naar een eerlijke, goede rijinstructeur inclusief een goede sfeer; bel Jan Willem!
bridget schreef op 4 september 2019 om 12:21:
- [ ] Ik heb me heel veilig en op me gemakt gevoelt tijdens mijn rijopleiding. Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad maar Jan Willem is de meest professionelen en geduldigen die ik gehad heb. Hij denkt na over zijn lessen en zorgt dat iedereen precies de zelfde rijopleiding krijgt. Hij was altijd stipt op tijd en wist altijd het balans te vinden tussen gezellig en een leeromgeving. Bedankt!
Kylian schreef op 22 augustus 2019 om 20:15:
Ik voelde mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Jan Willem heeft erg veel geduld en maakt veel grapjes tussendoor. Ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen, deze rijopleiding is een aanrader voor iedereen!
Nikyta Leenhouts schreef op 21 augustus 2019 om 17:32:
Echt super fijne lessen gehad, elke les weer wat nieuws geleerd. Jan Willem is een gezellige en zeer leerzame instructeur, hij stelt je altijd op je gemak en zorgt dat je met een goed gevoel achter het stuur zit!
Lisa van Kempen schreef op 9 juli 2019 om 09:33:
Vandaag ben ik foutloos in één keer geslaagd! Ik heb een super fantastische tijd gehad met Jan Willem en ik ga hem werkelijk waar nooit meer vergeten. Behalve veel gezelligheid en lol, heb ik ontzettend veel geleerd van hem. Ik ben blij dat ik geslaagd ben maar aan de andere kant ga ik de rijlessen enorm missen, ik keek er elke keer weer naar uit. Jan Willem is een hele fijne instructeur die je op een leuke en gezellige manier op je gemak kan stellen, waardoor je met veel zelfvertrouwen veilig de weg op kan. Naar mijn mening is Jan Willem het complete plaatje van de beste én gezelligste rijinstructeur in Nederland! Het is niet zomaar je rijinstructeur maar echt iemand waar je een band mee op bouwt, zeker een aanrader!
Kai van der Toorn schreef op 8 juli 2019 om 09:25:
Top lessen gehad bij Jan Willem. Elke rit was weer gezellig!! En natuurlijk leerzaam. Dankuwel voor de leuke rijopleiding.
Richard Rog schreef op 8 mei 2019 om 14:24:
Vandaag eindelijk geslaagd en Jan Willem heeft mij hier heel erg mee geholpen! De lessen waren altijd gezellig. Wanneer ik er doorheen zat tijdens de lessen was Jan Willem er met zijn positiviteit om mij op te beuren. Jan Willem, heel erg bedankt en ik hoop dat ik je binnenkort weer eens zie!
Bobbie schreef op 7 mei 2019 om 06:57:
Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijopleiding Roza. Jan Willem is een super leuke en gezellige instructeur, ik voelde me elke les weer op gemak. Naast de gezelligheid heb ik ook heel veel geleerd. Ik zal het prikkertje nooit vergeten haha! Bedankt voor alles!!
Stijn Aartsen schreef op 5 maart 2019 om 20:47:
Ik heb vandaag me rijbewijs mogen ophalen! Hartstikke bedankt voor alle leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Ik had altijd zin in de rijlessen van u. En heb er altijd van genoten. Hartstikke bedankt! Zeker een aanrader!
Amy schreef op 30 oktober 2018 om 19:55:
M☆: For my new job I needed to get my drivers licenses in a really short time. Although I have had my drivers license for 26 years, I had missed the moment to exchange it after immigrating from the united states. With the time pressure on, Jan Willem proved patient and skilled in teaching me what to do and more important what to stop doing. Apart from a great atmosphere driving, I appreciated him dealing with my nerves and stress. Always calm and coaching he got me to my driving exam ready and extremely well prepared. I want to thank him heartfelt for getting me my drivers license months within the deadline from my employer. For anyone looking for a skilled and professional instructor, you found him!
Tim van Kempen schreef op 29 oktober 2018 om 22:28:
Jan Willem maakt van het halen van je rijbewijs een echte experience! Je kan je verhaal bij hem doen, het is altijd gezellig en leert hij je echt goed en erg enthousiast auto rijden. Ik heb altijd erg naar de rijlessen uitgekeken en ben Jan Willem erg dankbaar voor de geweldige tijd, en zeker een aanrader als je nog naar Een goede rijschool op zoek bent!!
Giovanni van Donge schreef op 23 oktober 2018 om 10:36:
Ik heb een super leuke tijd gehad bij Jan Willem. Het is een oprechte, enthousiaste en super aardige vent. Hij geeft op een hele fijne manier rijles waarbij er altijd ruimte is voor gezelligheid. Jan Willem, heel erg bedankt voor de leuke tijd!
Jill Mulders schreef op 16 oktober 2018 om 18:44:
Na een jaar les te hebben gehad bij Jan Willem kan ik met honderd procent zekerheid zeggen dat ik hier met een grote glimlach op terug kijk! Jan Willem vervult zijn rol met heel veel passie en dat is zeker terug te zien in de manier waarop hij zijn lessen geeft. Naast het leren van autorijden -niet geheel onbelangrijk natuurlijk- is er altijd ruimte voor gezelligheid en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Ik heb uitstekend auto leren rijden en ben in één keer geslaagd. Het enige minpunt is dat ik die fijne lessen nu missen moet. Jan Willem, bedankt!
Alex schreef op 16 augustus 2018 om 20:46:
ik heb echt super veel kunnen leren van Jan Willem was ook altijd erg gezellig en een goeie sfeer in de auto. En ben dankbaar dat ik hem als leraar heb kunnen hebben die mij in 1x er goed door heen heeft gebracht. en kijk er met plezier op terug.
Maurizio schreef op 7 augustus 2018 om 15:00:
Ik ben heel erg blij dat ik bij deze rijleraar heb gereden hij heeft me er echt doorheen gesleept. Hij is heel geduldig en legt alles erg goed uit, ik ben daardoor ook vandaag in een keer geslaagd. Dankjewel Jan-Willem !!!
Romy schreef op 2 augustus 2018 om 09:30:
Jan Willem is een super rijleraar! Het is altijd gezellig in de auto maar blijft toch altijd scherp! Ik heb heel erg genoten van mijn tijd bij deze rijschool en wil hem hiervoor ook heel erg bedanken! Top tijd gehad!
Dorothé Osnabrug schreef op 13 juli 2018 om 09:09:
Via mijn vriendin zijn mijn dochter en ik bij Roza-aurorijopleidingen beland, wat voor mijn dochter resulteerde in direct in 1x slagen. Omdat ik al wat ouder ben (57 jr) hebben JW en ik heel wat uren samen doorgebracht in de Hyundai I20, de auto waar hij terecht zo trots op is. Zijn geduld, vakbekwaamheid, zijn manier van doceren én zijn humor maakten er elke keer weer een klein feestje van! Nooit afbrekende kritiek maar motiverende en stimulerende tips; en dáár leer je juist van! De beste en fijnste rij-instructeur die je kunt hebben!! Dankjewel JW!!! Dankzij jou liggen voor mij weer nieuwe wegen open!!!!
Nikolay Leenhouts schreef op 11 juni 2018 om 08:57:
Na 2 ongelooflijk moeizame rijscholen te hebben gehad ben ik in contact gekomen met Jan Willem. Het eerste wat opvalt wanneer je in de auto stapt is het rustige en vertrouwelijke sfeer. Zeer professioneel, echt een top klasse rijinstructeur. Het is mooi meegenomen als je dezelfde muziek smaak hebt als Jan Willem, beren gezellig! Vandaag heb ik mijn praktijkexamen gehaald door de geweldige rijlessen van Jan Willem! De rijschool is een dikke vette aanrader!!!
Shawn Steinz schreef op 31 maart 2018 om 10:49:
Over gestapt van een andere rijinstructeur naar Roza. Daar de puntjes op de i gezet om gemakkelijk het rijbewijs te behalen. Rustige sfeer in de auto met een gezellige en vriendelijke man.
Janita Rodenburg schreef op 1 maart 2018 om 13:30:
Met veel plezier heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij Jan Willem gelest, hij heeft mij veel geleerd in deze tijd. Met veel geduld heeft hij mij begeleid door mijn les-carriere die niet de makkelijkste is geweest. Na bij twee andere instructeurs gereden te hebben kwam ik bij Jan Willem terecht, die mij heeft laten zien dat lessen leuk hoort te zijn wat het dus ook is bij hem. Ik heb ook een heel traject van het CBR door gemoeten ivm mijn adhd waarmee Jan Willem mij ook heel erg heeft geholpen. De adhd heeft het rijden niet makkelijker gemaakt, maar ik durf bij deze vast te stellen dat na het hebben van mij als leerling hij hier een specialist in genoemd mag worden. Ook had ik veel last van examenstress dit is mede waarom ik zo lang heb gelest, ik klapte dicht bij de examens maar na een faalangst (en aangepast voor de adhd) examen te hebben gedaan heb ik het dan toch gehaald. Zonder Jan Willem had ik al 1000x opgegeven, ik wist niet dat ik zo kon doorzetten maar hij heeft me enorm geholpen en bleef vertrouwen houden, ik had mijn rijbewijs bij geen ander gehaald. Ik heb nu ca. 2 jaar gelest en zonder Jan Willem had ik zonder rijbewijs door het leven gegaan, dat weet ik zeker, zodoende ben ik erg dankbaar dat dit niet het geval is. Ik raad het je zeker aan om hier te gaan rijden! Er is sprake van een goede band en veel vertrouwen tussen leerling en leraar, wat erg belangrijk is aangezien je zoveel tijd in een auto samen doorbrengt en je zal nergens beter vinden dan bij Roza Autorijopleidingen. Jan Willem, ongelofelijk bedankt voor de gezellige tijd je vertrouwen de fijne lessen en het geduld, bedankt voor alles! Ik zal het nooit vergeten! Ben je op zoek naar een veelzijdige aardige betrokken en bovenal naar de beste rijinstructeur? Dan ben je op het juiste adres! Nogmaals enorm bedankt! - Janita
Luuk Zandbergen schreef op 4 augustus 2017 om 22:05:
Een zeer goede rijschool met vaste instructeur, jan willem heeft veel aandacht voor je en kan zich goed aanpassen op jou als beginnend bestuurder en op je karakter. Hierdoor heb je altijd een gezellige les. Zeker de theorie lessen zijn aan te bevelen als je moeite hebt met het leren van de stof. Hoge kwaliteit en geduld staan hoog in vaandel bij Roza autorijopleidingen.
Marjolein Post schreef op 13 mei 2016 om 13:14:
Sinds 18 maart ben ik aan het lessen bij Jan Willem. Ik ben enorm tevreden over zijn manier van lesgeven. Wat werkt voor mij is zijn positieve relativerende houding. Hij geeft positieve feedback en heeft humor wat helpt voor een perfectionist zoals ik ben. Ben zelf oprecht verbaasd hoeveel je kunt leren in 12 lessen. Ik had nog nooit achter een stuur gezeten en vandaag reed ik met 100 km over de snelweg. Superblij dat ik deze rijschool heb geadviseerd gekregen en ik geef het advies graag door.
Pieter Walker schreef op 28 februari 2016 om 21:13:
Mijn vrouw, haar zoon en mijn stagiair volgen theorie en praktijklessen bij Roza Autorijopleidingen. De reacties zijn overweldigend!!! Iedereen inclusief de rijinstructeur is super enthousiast!!!!! Jan Willem geeft geen les maar geeft college!!! Het is fijn te horen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Enige minpuntje is dat opeens iedereen het beter weet als ze in mijn auto meerijden!!!!!