Ervaringen

Vertel over jouw ervaring(en)

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
38 berichten.
Kai van der Toorn heeft geschreven op 8 juli 2019 om 09:25:
Top lessen gehad bij Jan Willem. Elke rit was weer gezellig!! En natuurlijk leerzaam. Dankuwel voor de leuke rijopleiding.
Richard Rog heeft geschreven op 8 mei 2019 om 14:24:
Vandaag eindelijk geslaagd en Jan Willem heeft mij hier heel erg mee geholpen! De lessen waren altijd gezellig. Wanneer ik er doorheen zat tijdens de lessen was Jan Willem er met zijn positiviteit om mij op te beuren. Jan Willem, heel erg bedankt en ik hoop dat ik je binnenkort weer eens zie!
Bobbie heeft geschreven op 7 mei 2019 om 06:57:
Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijopleiding Roza. Jan Willem is een super leuke en gezellige instructeur, ik voelde me elke les weer op gemak. Naast de gezelligheid heb ik ook heel veel geleerd. Ik zal het prikkertje nooit vergeten haha! Bedankt voor alles!!
Stijn Aartsen heeft geschreven op 5 maart 2019 om 20:47:
Ik heb vandaag me rijbewijs mogen ophalen! Hartstikke bedankt voor alle leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Ik had altijd zin in de rijlessen van u. En heb er altijd van genoten. Hartstikke bedankt! Zeker een aanrader!
Amy heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 19:55:
M☆: For my new job I needed to get my drivers licenses in a really short time. Although I have had my drivers license for 26 years, I had missed the moment to exchange it after immigrating from the united states. With the time pressure on, Jan Willem proved patient and skilled in teaching me what to do and more important what to stop doing. Apart from a great atmosphere driving, I appreciated him dealing with my nerves and stress. Always calm and coaching he got me to my driving exam ready and extremely well prepared. I want to thank him heartfelt for getting me my drivers license months within the deadline from my employer. For anyone looking for a skilled and professional instructor, you found him!
Tim van Kempen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 22:28:
Jan Willem maakt van het halen van je rijbewijs een echte experience! Je kan je verhaal bij hem doen, het is altijd gezellig en leert hij je echt goed en erg enthousiast auto rijden. Ik heb altijd erg naar de rijlessen uitgekeken en ben Jan Willem erg dankbaar voor de geweldige tijd, en zeker een aanrader als je nog naar Een goede rijschool op zoek bent!!
Giovanni van Donge heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 10:36:
Ik heb een super leuke tijd gehad bij Jan Willem. Het is een oprechte, enthousiaste en super aardige vent. Hij geeft op een hele fijne manier rijles waarbij er altijd ruimte is voor gezelligheid. Jan Willem, heel erg bedankt voor de leuke tijd!
Jill Mulders heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 18:44:
Na een jaar les te hebben gehad bij Jan Willem kan ik met honderd procent zekerheid zeggen dat ik hier met een grote glimlach op terug kijk! Jan Willem vervult zijn rol met heel veel passie en dat is zeker terug te zien in de manier waarop hij zijn lessen geeft. Naast het leren van autorijden -niet geheel onbelangrijk natuurlijk- is er altijd ruimte voor gezelligheid en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Ik heb uitstekend auto leren rijden en ben in één keer geslaagd. Het enige minpunt is dat ik die fijne lessen nu missen moet. Jan Willem, bedankt!
Alex heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 20:46:
ik heb echt super veel kunnen leren van Jan Willem was ook altijd erg gezellig en een goeie sfeer in de auto. En ben dankbaar dat ik hem als leraar heb kunnen hebben die mij in 1x er goed door heen heeft gebracht. en kijk er met plezier op terug.
Maurizio heeft geschreven op 7 augustus 2018 om 15:00:
Ik ben heel erg blij dat ik bij deze rijleraar heb gereden hij heeft me er echt doorheen gesleept. Hij is heel geduldig en legt alles erg goed uit, ik ben daardoor ook vandaag in een keer geslaagd. Dankjewel Jan-Willem !!!
Romy heeft geschreven op 2 augustus 2018 om 09:30:
Jan Willem is een super rijleraar! Het is altijd gezellig in de auto maar blijft toch altijd scherp! Ik heb heel erg genoten van mijn tijd bij deze rijschool en wil hem hiervoor ook heel erg bedanken! Top tijd gehad!
Dorothé Osnabrug heeft geschreven op 13 juli 2018 om 09:09:
Via mijn vriendin zijn mijn dochter en ik bij Roza-aurorijopleidingen beland, wat voor mijn dochter resulteerde in direct in 1x slagen. Omdat ik al wat ouder ben (57 jr) hebben JW en ik heel wat uren samen doorgebracht in de Hyundai I20, de auto waar hij terecht zo trots op is. Zijn geduld, vakbekwaamheid, zijn manier van doceren én zijn humor maakten er elke keer weer een klein feestje van! Nooit afbrekende kritiek maar motiverende en stimulerende tips; en dáár leer je juist van! De beste en fijnste rij-instructeur die je kunt hebben!! Dankjewel JW!!! Dankzij jou liggen voor mij weer nieuwe wegen open!!!!
Nikolay Leenhouts heeft geschreven op 11 juni 2018 om 08:57:
Na 2 ongelooflijk moeizame rijscholen te hebben gehad ben ik in contact gekomen met Jan Willem. Het eerste wat opvalt wanneer je in de auto stapt is het rustige en vertrouwelijke sfeer. Zeer professioneel, echt een top klasse rijinstructeur. Het is mooi meegenomen als je dezelfde muziek smaak hebt als Jan Willem, beren gezellig! Vandaag heb ik mijn praktijkexamen gehaald door de geweldige rijlessen van Jan Willem! De rijschool is een dikke vette aanrader!!!
Shawn Steinz heeft geschreven op 31 maart 2018 om 10:49:
Over gestapt van een andere rijinstructeur naar Roza. Daar de puntjes op de i gezet om gemakkelijk het rijbewijs te behalen. Rustige sfeer in de auto met een gezellige en vriendelijke man.
Janita Rodenburg heeft geschreven op 1 maart 2018 om 13:30:
Met veel plezier heb ik de afgelopen anderhalf jaar bij Jan Willem gelest, hij heeft mij veel geleerd in deze tijd. Met veel geduld heeft hij mij begeleid door mijn les-carriere die niet de makkelijkste is geweest. Na bij twee andere instructeurs gereden te hebben kwam ik bij Jan Willem terecht, die mij heeft laten zien dat lessen leuk hoort te zijn wat het dus ook is bij hem. Ik heb ook een heel traject van het CBR door gemoeten ivm mijn adhd waarmee Jan Willem mij ook heel erg heeft geholpen. De adhd heeft het rijden niet makkelijker gemaakt, maar ik durf bij deze vast te stellen dat na het hebben van mij als leerling hij hier een specialist in genoemd mag worden. Ook had ik veel last van examenstress dit is mede waarom ik zo lang heb gelest, ik klapte dicht bij de examens maar na een faalangst (en aangepast voor de adhd) examen te hebben gedaan heb ik het dan toch gehaald. Zonder Jan Willem had ik al 1000x opgegeven, ik wist niet dat ik zo kon doorzetten maar hij heeft me enorm geholpen en bleef vertrouwen houden, ik had mijn rijbewijs bij geen ander gehaald. Ik heb nu ca. 2 jaar gelest en zonder Jan Willem had ik zonder rijbewijs door het leven gegaan, dat weet ik zeker, zodoende ben ik erg dankbaar dat dit niet het geval is. Ik raad het je zeker aan om hier te gaan rijden! Er is sprake van een goede band en veel vertrouwen tussen leerling en leraar, wat erg belangrijk is aangezien je zoveel tijd in een auto samen doorbrengt en je zal nergens beter vinden dan bij Roza Autorijopleidingen. Jan Willem, ongelofelijk bedankt voor de gezellige tijd je vertrouwen de fijne lessen en het geduld, bedankt voor alles! Ik zal het nooit vergeten! Ben je op zoek naar een veelzijdige aardige betrokken en bovenal naar de beste rijinstructeur? Dan ben je op het juiste adres! Nogmaals enorm bedankt! - Janita
Luuk Zandbergen heeft geschreven op 4 augustus 2017 om 22:05:
Een zeer goede rijschool met vaste instructeur, jan willem heeft veel aandacht voor je en kan zich goed aanpassen op jou als beginnend bestuurder en op je karakter. Hierdoor heb je altijd een gezellige les. Zeker de theorie lessen zijn aan te bevelen als je moeite hebt met het leren van de stof. Hoge kwaliteit en geduld staan hoog in vaandel bij Roza autorijopleidingen.
Marjolein Post heeft geschreven op 13 mei 2016 om 13:14:
Sinds 18 maart ben ik aan het lessen bij Jan Willem. Ik ben enorm tevreden over zijn manier van lesgeven. Wat werkt voor mij is zijn positieve relativerende houding. Hij geeft positieve feedback en heeft humor wat helpt voor een perfectionist zoals ik ben. Ben zelf oprecht verbaasd hoeveel je kunt leren in 12 lessen. Ik had nog nooit achter een stuur gezeten en vandaag reed ik met 100 km over de snelweg. Superblij dat ik deze rijschool heb geadviseerd gekregen en ik geef het advies graag door.
Pieter Walker heeft geschreven op 28 februari 2016 om 21:13:
Mijn vrouw, haar zoon en mijn stagiair volgen theorie en praktijklessen bij Roza Autorijopleidingen. De reacties zijn overweldigend!!! Iedereen inclusief de rijinstructeur is super enthousiast!!!!! Jan Willem geeft geen les maar geeft college!!! Het is fijn te horen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Enige minpuntje is dat opeens iedereen het beter weet als ze in mijn auto meerijden!!!!!